Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
No zaujímavé...na slovenskom Martinuse mi vzalo celé meno, so zdvojený L v krstnom mene (aj správnu odpoveď napísalo s dvomi L). Ale na českej stránke mi vzalo krstné meno iba s jedným L, aj potvrdená odpoveď je s jedným L 😆
ja mam dnes uplnu tmu nic mi nenapada ani s napovedami, po ine dni na to pridem dost rychlo, ale dnes nic... nemohli by ste mi niektora napisat spravnu odpoved?
Prosím Vás vymenila som mobil a nejde sa mi prihlásiť ako to neviete mi pomôcť?
@anetkam4 veľmi veľmi starý muž, ktorý odišiel z domu nie dverami, stretol veľmi veľa známych ľudí a na môj vkus bol dosť vulgárny. Autor napisal aj knihu o žene, ktorá nevedela čítať, ale zato výborne počítala.
@sexymommy420 to je dobre, lebo NEHT sa asi láme , necht ani nie 😂😉😨
@sasenah1 už som to hodila tisic krát , od začiatku viem, čo je to, ale nejde to .... iba jeho "opis" išiel. Hrôza...
@mooonika1975 skúsila si meno hlavnej postavy? Prvé meno má 5 písmen a je tam dvakrát za sebou písmeno K, priezvisko má 8 písmen a má dvakrát za sebou S.
@neznamaznama ja viem, čo je to, aj meno, aj knihu, ale už mi , ale bez mena
@mooonika1975 stačí napísať prvé dve slová názvu knihy
@mooonika1975 prepáč, koncu vety som neporozumela. 🤷 Ja som pochopila, že vieš správnu odpoveď, len ti ju neberie. Tak som skúsila dať viac podrobne. Lebo ja som napr. dávala meno len s jedným L a tým pádom mi to nebralo.
@neznamaznama v pohode, poznám, len mi to meno jeho nebralo
@kvetinka75 napisala som cislo a ,,stareho cloveka" a to zobralo. 🤦
Mne neberie vobec nic... ani meno, ani priezvisko a ani prve slova nazvu 🤷♀️
viete mi prosim vas povedat spravnu odpoved zo vcera?
@ivetka0245 mate správu
@julisskabear mate správu
@neznamaznama analfabetka z porto ela?
Stary roman, sfilmovany viac krat. Naposledy v 2011 zaradeny do kategorie romanticky/drama.
Moj oblubeny roman od anglickej spisovatelky, citala som ho davno, tak som chvilu nechapala co s tym ma cervena izba a postavu tam vlastne raz zavreli.
Dnes treba zadať meno aj priezvisko postavy. Zobralo mi slovenský tvar toho mena bez diakritiky.
Ja ale že vôbec netuším
@bobana99 či bola z Porto Ela neviem, nečítala som tu knihu.
dnes to bola rýchlovka, stačilo zadať román, zistiť autorku a hneď som vedela o čo ide.
@michaellad zadaj si názov románu, ktorý je v nápovede. Vyhodí ti to aj ďalšií, ktorý je ten správny
dnes sa postava vola rovnako ako cely roman a autorkou je jedna zo sestier. Inak velmi znamy roman