Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@hruska91 no tak pšenica = múka = mlyn
Podľa týchto prvých troch indícií na TK mi to sadlo aj na "Kto chytá v žite" 🙂,
ale napokon to bolo niečo iné 😉
Vďaka za usmernenie odtiaľto...
@magimary presne, ja som hneď na prvú dávala Holdena Caulfielda 😀
@a_alexandra_a tak aspoň nie som sama 😀
@simca06022011 ahaaaaaaa
@a_alexandra_a
@magimary
Pripájam sa do skupiny. Ja som tiež Holdena dala
zase raz mi to vobec nechcelo brat to meno a to som tam na sto percent nemala ziadny preklep... zobralo mi to az tu skratenu verziu
Zienky v akom tvare to davate,mne to neberie,hned som vedela odpoved ale nechce mi to vziat...kludne aj IP. Dakujem😊
@adriannasvk normálne , len si skontroluj to druhé slovo, tiež som dala iné pismenko
@adriannasvk ja som pisala pis ako pocujes a vzalo mi to
@mooonika1975 ja som kopirovala pre istotu aby som sa nesekla a neberie mi to🙄 to nemyslia vazne,ze to takto foneticky dali 😂😂😂 mna porazi 😂😂😂
@sashenocka007 dakujem,to by ma fakt nenapadlo,ze to mam v takom debilnom tvare napisat 😂😂😂
Mozete prosim este neaku napovedu? 🙏🙏🙏
@alienka003 postavou je "blázon", ktorý si myslí, že je rytier. Bojuje napr. s veternými mlynmi, lebo je presvedčený, že sú to obri
@pietra jezis maria 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ uz mi doplo. Dakujem 🙏
Dnes som to dala na treti pokus ☝️😉 sci fi - hlavny hrdina chlapec- vyvoleny co zachrani lud puste, kinotrhak z 2021
@svetluska4 ja som to dala hneď na prvýkrát 🤗☺️
Posledne, pustna planeta. Bola to zabava, vdaka vsetkym za indicie a drzim palce pri zrebovani... ❤️
Priznám sa, aj keď je to postava ktorú hrá môj obľúbený herec po boku mojej obľúbenej herečky, tak som to nevedela dopozerať. Timothée má veru aj lepšie filmy. 🙈
Ďakujem všetkým za pomoc a prajem krásnu Veľkú Noc
Normalne mi to bude chybat 😔, dakujem vsetkym za pomoc, ak bolo treba, bolo to super 😍

@vlajocka skvela napoveda, bez nej by som vobec netusila... Necitala som, na mna mega stare dielo😅