Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@sasenus tak táto nápoveda s hercom pomohla, hneď som vedela o čo ide, už len správne meno trafiť.
No , bude mi to chýbať, Musím si nájsť novú zábavku 😂
Držím Vám palce pri žrebovaní. Ak by niekto z vás vyhral dajte vedieť. Možno bude mať niekto to šťastie 🍀
Tak dnes na druhý pokus, ale len s nápovedami odtiaľto (herec Timothée a rok 2021),
inak by som nemala ani najmenšiu šancu, keďže sci-fi ma zďaleka obchádza 🙂
Ďakujem, @svetluska4 a @sasenus
a aj všetkým ostatným, ktorí ma nejakým spôsobom počas súťaženia navigovali.
Bolo to fajn a teším sa nebudúce 🙂.
Vždy žasnem, ako dokážu vyhľadávať patričné knihy, ktoré sú nápovedami k inej knihe , dobrá práca, Martinusáci! 👍
Je to aj z filmované, aj keď zatiaľ len prvý diel:
https://www.youtube.com/watch?v=iu-cGNWhgToTak...hotovo aj posledná, no bez vás by zo nešlo teda takto úspešne. Tak uz len počkať na víťazov.🍀👍
Ahojte, ďakujem každej jednej za pomoc, nápovedu...mala by som ešte otázku, hrám o 20 z 20 kníh, ale aj som nakúpila knihy na Martinuse, ono by to nemalo ukazovať, že hrám o dvojnásobok výhry? Či to až vtedy zisťujú keď sa žrebuje?
Dnes totalka mimo mna. Knihu registrujem, ale ani mi nenapadlo po nej siahnut, takze google slapal😂
Baby a je to meno hlavnej postavy? Mne ju nebere totiz...Neda mi niekto inicialky pre istotu? Vdaka☺️
Baby drzim palce vsetkym a vyhrali ste niekedy nieco v tychto sifrach atd
Ďakujem všetkým pri hľadaní indícií!
@lilien1914 je to aj v pravidlách,až keď vyhráš a doložíš bloček alebo faktúru o nákupe tak máš dvojnásobok.
dakujem za pomoc ja som sa chytila pustneho kvetu a sla nespravnym smerom :D a fantasy, ktorej tu bolo tento mesiac dost nie je moja oblubena tema takze som len vdaka vam dosla k spravnej odpovedi dakujem za vsetky pomocky tesim sa nabuduce
Ďakujem dievčatá za nápovedy, držím nám palce, nech to niektorá z nás vyhrá 😉
Dnes by som si bez vas ani neskrtla. Dakujem vam dievcata za napovedy a drzim palce. 😘
zienky neviete mi napisat odpovede zo vcera aj dnes? lebo mi to vobec nic nebere dakujem
@ivetka0245 Zo včera Don Quijote
Ahojte dievčatá. Chcela by som poďakovať za nápovedy. Držím Vám palce! 💜
Ahojte môžem poprosiť zo včera z 30teho odpoveď do IP? Nech sa snažím ako snažím nijako mi to neberie.
@nikolabatorova pozri dva komenty vyssie
baby, žasnem... však si stačí prelúskať predchádzajúce komentáre, nielen ten posledný... zapojiť vlastný rozum a nespoliehať len na to, že niekto je ochotný napísať vám ip... však ide o súťaž, alebo sa mýlim? Rozmýšľajte, máte mozog, logické myslenie, kombinujte, či fakt ste naozaj závislé na to, aby ste sa dozvedeli presnú odpoveď, bez rozmýšľania? O tom táto skupina, ani súťaž skutočne nebola. Je mi z toho smutno. Keď neviem, nestrápňujem sa.
Kedy bude žrebovanie? Dnes som ešte dopisovala knihu, ale zobralo mi to!
@nikolabatorova je to hlavný brdina z knihy ktorá bola sfilmovaná a dej sa odohráva skoro stále na púšti, niečo na spôsob Star Wars a ten červík tam nieje náhodou, a tento rok na jeseň by mala byt v kinách 2 časť filmu 🙂
Tiež sa hovorí piesočná …. (vetrom naviaty piesok)
Ahojte, prosím už sú niekde zverejnení výhercovia? Neviem nikde nič nájsť..
@moniarcis majú napísané, že žrebovanie prebehne najneskôr 10.4
@a_alexandra_a ďakujem krásne..

Dnes to bolo ľahké 🙂 škoda, ze to uz končí :(