Tajomné knižnice Martinus - súťaž
Ahojte hráte niekto Tajomné kniznice od Martinusu? Mám rada martinusacke súťaže 🤣
Čo vravíte na dnešné indície? Môžme si poradiť 🙂
@aknamorka22 dnes áno , stačila tragédia a vražda a už to išlo , dobré indície 😀
@aknamorka22 ja som vyhrala 30knih cca dva roky dozadu ked mal martinus sutaz pri prilezitosti vyrocia Slovartu 🙂 jedina skoda bola,ze knihy vyberali oni,tak mi pomerne vela nesadlo,ale aj tak som sa velmi potesila 🙂
Včera som dobiehala zameškané a všetko na prvy šup ...a dnes okno...az po dlhšom rozmyslani a vašej pomoci to konečne vyšlo....a také jednoduché nakoniec
@tinika V Šifre si môže vyberať sám. 🙂 A čo sa týka nápovedy, tak ja si dnes celý deň spievam pieseň "Na vteřin pár se vznést", lebo súvisí s týmto veeeľmi známym hrdinom tragickým. 🙂
uhádla som, ale prečo kniha pomsta je sladká? Ako prvé som dávala Americkú tragédiu
dajte si do googla, byť či nebyť kniha hlavný hrdina
@ollynka lebo hlavný hrdina chce pomstiť otcovu smrť...
dnes fakt lahke bez napovedy.. som zvedava ci na konci pritvrdia
Ešte niekto komu ukázalo rovno odpoveď ma dnešný tajný bonus? 🙈😅
@katesocka rozmýšľam čo by to mohlo byť, napadli ma janko a marienka ale to mi nevzalo
@sashenocka007 dobre ti napadlo je to marienka☺️
@zeldia mne to rovno napísalo správnu odpoveď čiže som ani hádať nemusela 😅
@sashenocka007 dobre si hádala, aj keď teda už tu napísali správnu odpoveď
Ahojte, nič mi tam nepasuje čo zadávam. Vie mi niekto poradiť ten bonus?
Tak na toto by som v živote neprišla☹ Musím sa prepnúť do módu že to môžu byt aj detské knizky/rozprávky ja na to idem stále tak zložito okľukou stále myslím, že zo bude kniha ktorú ani nepoznám aby zvýšili záujem si ju napríklad kúpiť a ono to je taká ľahká vec so zložitou napovedou🙂
Čiže aké meno si tam dala, nakopni ma trochu prosím.

„Být či nebýt“ 🙂