icon

Vaša obľúbená kniha

28. dec 2021

Som vášnivá čitatelka 🙂 knihy milujem a čítam každý den🙂 aka je tá vasa obľúbená? Inšpirujte ma🙂

Strana
z2
nique
28. dec 2021

Lucia Berlin: Manual pre upratovacky

0silvia0
28. dec 2021

Dan Millmann: Sokrates

ladycat2021
28. dec 2021

Sen o červenom pavilóne..čínsky 4 - dielny historický román 🙂 momentálne čítam 1813 válečný požár od Sabine Ebertovej

vulka
28. dec 2021

Jozef Banáš: Som Baťa, dokážem to! teraz som si to našla pod stromčekom a je to veľmi inšpiratívne. Ale napríklad aj Život sira Alexandra Fleminga je zaujímavá kniha alebo Chatrč alebo Analfabetka, ktorá vedela počítať.

viestta
Odpoveď bola odstránená
kiwi3
28. dec 2021

doctorow: ragime, vonnegut: bitunok c.5, orwell: 1984, toole: neonova bible, napriklad

jaskolka
28. dec 2021

@viestta Betty je super 👍. Aj o hroznej chorobe, akou bola nepochybne v tej dobe tuberkulóza, ona píše s humorom, a pritom to nie je násilne

janage
28. dec 2021

Ja momentálne Ken Follet 1.diel trilógie Storočie: Pád titanov.
Hlboký dojem vo mne zanechali knihy Medzi odtieňmi sivej (nemýliť si s podobnou), Strácam svoje ja, Utorky s Morriem

jaskolka
28. dec 2021

Robin Cook, historické knihy od Grossingovej, a Weirovej,(šesť knih o ženách Henricha VIII), zo slovenských autoriek jednoznačne Vasilková a Džerengova.

basska_b
28. dec 2021

Mne sa veľmi páčila od Mandy Robotham - Denník pôrodníčky. Inak srdcovka je Gogoľ - Mŕtve duše a Nietzscheho Tak riekol Zarathustra

andrea_ff
28. dec 2021

. Pripnem sa

janewithane
28. dec 2021

Napr Arundhati Roy - Boh maličkostí alebo trilógia od Roberta Fulghuma - Tretie prianie

kikk
28. dec 2021

Jack London: Tulák po hviezdach

kikk
28. dec 2021

@janage ach ano, Utorky s Morriem -Mitch Albom. Tu knizku som si kupila vo vypredaji za 2 eura a bola to jedna z najkrajsich knih, ake som citala!

prasiatko30
28. dec 2021

Skus skupinu “vsetko o knihach”

janage
28. dec 2021

@kikk tak to určite odporúčam aj tú Strácam svoje ja.
https://www.martinus.sk/?uItem=81498&gclid=CjwK...

ingrid2304
28. dec 2021

Nenapíšem jednu...
V. C. Andrewsová: Kvety v podkroví boli od nej zatiaľ najlepšie, ale aj ďalšie jej knihy sú fajn, Jana Pronská má pekné knihy, L. Riley: Sedem sestier, momentálne čítam Moniku Wurm, a tá je pre mňa absolútny top.

viestta
Odpoveď bola odstránená
de_zi
28. dec 2021

Je toho viac, ale úplne ma chytila za srdce Temná veža od Kinga. Harry Potter je tiež srdcovka. Z autorov, ktorých rada čítam napr. Murakami, Lovecraft, Yalom, Mitana, Dušek...
Posledné som čítala výborný debut Hochholczerovej Táto izba sa nedá zjesť. Veľmi odporúčam. 😊

iwuanka
28. dec 2021

Mario Puzzo Krstny otec. Za mna kniha, ktora pre mna znamena to, ako ma rodina fungovat.

jenny224
28. dec 2021

@janage tú knihu zbožňujem, prečítala som ju už hádam 10x

roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
roobett
Odpoveď bola odstránená
ladycat2021