Zapojte sa do Knižného putovania Martinus 2024 a podeľte sa o správne odpovede!
Ahojte dievcata, Martinus ma opat sutaz knizne putovanie. Podme spolu zdielat spravne odpovede.
@10zabka to je ta distopia podla, ktorej je natoceny aj serial - co chodili v tych cervenych habitoch a hlavna predstavitelka ma meno po letnom mesiaci? alebo sa mylim?
@prasiatko30 myslíš víkendový bonus? Ak ten, tak áno. Ja som písala o dnešnej úlohe.
@10zabka jaj uz som na to dosla - boze som sa pomylila s tym vikend bonusom
Viete mi to prosím niekto napísať do správy 🙈 už som skúsila snáď všetko, neviem či to píšem v zlom tvare alebo čo 🙈
@hajnalka18 čítala si nápovedy v skupine?
@hajnalka18 ešte snáď môžem poradiť, že priezvisko má ako 1 z mesiacov (v angličtine, samozrejme)
Tento rok sú extra ľahké postavy, 9-ročná dcéra ich dáva bez nápovedy. Dnes ju asi pohľadnica trochu potrápi, ale pre dospelého čitateľa o5 veľmi jednoduché a aj veľmi aktuálne (kino) 😁
Dnešná pohľadnica napohľad jednoduchá, veľmi aktuálna (Čitateľský klub aj kino🙂), len možno potrápi postava - je ich tam viacero, ktoré som skúšala a trafila som až na 5.pokus. Takže skúšajte, hľadajte🙂
@mishka7 ja naopak hned som vedela koho tam daju 😂
Tak aby som aj ja trochu pomohol. Ako povedia mladí áno skrátene? Plus k tomu mesiac ktorý teraz máme po anglicky.
@10zabka áno čítala a stále nič 🙈
@hajnalka18 a ktorá hádanka ti robí problém?
Dnesna postava je jasna uz z obrazku☺
Ja tú dnešnú vôbec neviem. Všetky mená som vypísal a nič neberie.
Keby náhodou niekto potreboval: Chania je prístavné mesto na Kréte. Stačí odstrániť posledné písmeno a. Gratulujem máte meno postavy.
Tak dnes ani len netuším... 🤦♀️

@10zabka Jáj tak to potom hľadám niekde inde.