Zapojte sa do Knižného putovania Martinus 2024 a podeľte sa o správne odpovede!
Ahojte dievcata, Martinus ma opat sutaz knizne putovanie. Podme spolu zdielat spravne odpovede.
prosím vás dnes som v časovom ,,strese,, . Až teraz som sa dostala k netu a zase sa až večer dostanem, nestíham a tento žáner je mimo mňa. Nepošlete mi niekto správnu odpoveď do správy? Vďaka
Už som písala, že sa nechystám. Ale našla som stránku, kde si tiež takto pomáhajú.
Nápovedy: 1. Spisovateľka, čo píše pod mužským menom
2. Povolanie - s veľkou dávkou sa dá vydedukovať - pomôcka zápisky a vyšetruje ako Sherlock, ale nie je to detektív
3. meno sa podobá na jedného morského vtáka alebo mýtický obor z Cornwallu
Tá dnešná je úžasne ľahká a sladká. Len pozor aby ste nepribrali.
ahojte, vedeli by ste mi poradiť trošku viac s tou včerajšou hádankou? Popravde nemám tušenia :D
@ksmel spisovateľka, ktorá napísala najznámejšiu sériu kníh o mladom čarodejníkovi, ktorá bola sfilmovaná a je svetovo známa, napísala pod pseudonymom sériu detektívnych kníh, ktoré spája meno hlavnej postavy (sériu nájdeš aj pod samotným menom autorky bez pseudonymu a v každej jednej knihe sa meno postavy vyskytuje). Meno napíš v tvare, ktoré uvádza autor (vlastne autorka). Zatiaľ vyšlo 6 častí, 7-ma sa prekladá. Ak poctivo gúgliš, musí ti to udrieť do očí.
Prosím ešte o nejakú nápovedu k včerajšej ulohe. Ďakujem
Tak ja som dnes trošku mimo....tak ako to bolo včera absolútne jednoduché, dnes netuším☹
Dnes to bolo dost ťažké. 😯 Autora aj knihu som tusila,ale že to bude žena a teda vedľajšia postava. Uff. 😅
Ale to je ta s prstienkami alebo ina
@prasiatko30 však skús, ktorú odpoveď ti zoberie 🙂
@10zabka ked ja prave fantasy moc nemusim - asi jedinu co poznamje pan prstenov a ani to neviem ci je estrictamente fantasy
@prasiatko30 si na správnej ceste 🙂
Dnesna je lahka a akceptuje aj cudzokrajne hlaskovanie😅
To heslo na wi-fi nemá chybu. Pobavili.
Ahojte, tak dneska vôbec netuším :( vedeli by ste mi poradiť?

@bloger napísal. Radšej nenapísat nič...