icon

Ako riešiť sedenie pre dvojičky pri svadobnom stole?

17. máj 2026

Baby akú stoličku by ste rezervovali 3 a trištvrte roka dvojičkám ak nás čaká svadba? Rieši sa to až tam? Alebo dám skôr vedieť bratovi?

Strana
z2
anonym_f16fc0
18. máj 2026
@kitycat

Ja zase zasnem z tych komentarov tu... to ste doma trpaslici? Neviem si predstavit aby moje 3,5 rocne dieta jedlo z normalnej stolicky. Vsak nevidi ani do toho taniera poriadne, nie to si este ako tak normalne naberat a davat do ust. A polievka? Ved to by bolo vsade len nie v ustach s prvym oprenim.

@anonym_autor normalne sa opytaj nrata, ze co za stolicky tam su pre deti kdispozicii. Kde je akoze problem? Ci maju podsedaky, ci maju rastuce stolicky alebo len take tie uplne prve kde ich posadis... pretoze z normalnej sa podla mna nenajedia a ostatne asi maju doma v 3 a tristvrte roku deti zirafz ci co

@kitycat k nenormálnej stoličke potrebuješ aj nenormálny stôl. Idú do reštaurácie, nie do detského kútika. Poniektoré tu z toho robíte neuveriteľnú drámu. Keď idú na návštevu k babke, bratovi, či k lekárovi, kamkoľvek, všade pre nich majú špeciálne stoličky? sú to 4-roční šikovní škôlkari, nie ročné bábätká. Nedokážu chvíľu posedieť na normálnej stoličke? tak potom asi bude chyba niekde inde 🤷‍♀️ s jedením im predsa môžeš pomôcť a zvyšok času snáď zvládnu posedieť, keď nebudú práve kdesi behať.

anonym_3e8bcc
18. máj 2026
@anonym_autor

@patka06 myslíš, že vysedia v klasickej stoličke? Či dala by si detskú ešte?

@anonym_autor pokiaľ sa ma mladomanželia vyslovene nepýtajú na názor, vôbec by som to neriešila, veď oni to nejako rozumne vyriešia keď budú nahlasovať hostí v reštike… doma tvoje deti sedávajú ako, keď to takto veľmi prežívaš? My sme mali teda na svadbe dosť deti a nikto z hostí ma dopredu s niečím takým neoslovoval a pokiaľ viem, nikto nemal problém pri stole

sisska96
18. máj 2026
@1sally12

3 a trištvrte roka dvojičkám🙄 To čo je za skloňovanie preboha.To nevieš napísať normálne keď už nevieš napísať štvorročným? Fakt Slovač otupieva.

@1sally12 iba premotivovaná mamička, či rieši každú blbosť 😂

anonym_f16fc0
18. máj 2026

Normálne mi to nedalo. Na tejto fotke má syn 3 roky a 11 mesiacov. Počas celej svadby mal svoje miesto pri stole na stoličke akú mali všetci hostia.

sisska96
18. máj 2026
@kitycat

Ja zase zasnem z tych komentarov tu... to ste doma trpaslici? Neviem si predstavit aby moje 3,5 rocne dieta jedlo z normalnej stolicky. Vsak nevidi ani do toho taniera poriadne, nie to si este ako tak normalne naberat a davat do ust. A polievka? Ved to by bolo vsade len nie v ustach s prvym oprenim.

@anonym_autor normalne sa opytaj nrata, ze co za stolicky tam su pre deti kdispozicii. Kde je akoze problem? Ci maju podsedaky, ci maju rastuce stolicky alebo len take tie uplne prve kde ich posadis... pretoze z normalnej sa podla mna nenajedia a ostatne asi maju doma v 3 a tristvrte roku deti zirafz ci co

@kitycat Však majú skoro 4 roky, nie sú ročné bábätká 😂😂😂

anonym_3e8bcc
18. máj 2026
@anonym_f16fc0

Normálne mi to nedalo. Na tejto fotke má syn 3 roky a 11 mesiacov. Počas celej svadby mal svoje miesto pri stole na stoličke akú mali všetci hostia.

@anonym_f16fc0 ale tvoj nemá 3 a trištvrte roka. On má 3 a 11/12 😉, tak neviem, či sa to ráta ako relevantná odpoved ;)

anonym_f16fc0
18. máj 2026
@anonym_3e8bcc

@anonym_f16fc0 ale tvoj nemá 3 a trištvrte roka. On má 3 a 11/12 😉, tak neviem, či sa to ráta ako relevantná odpoved ;)

@anonym_3e8bcc máš pravdu. Ale žeby za dva mesiace tak vyrástol, že sa dokázal sám najesť pri dospeláckom stole? ešte aj s veľkou vidličkou? 😋

Strana
z2