Ako riešiť sedenie pre dvojičky pri svadobnom stole?
Baby akú stoličku by ste rezervovali 3 a trištvrte roka dvojičkám ak nás čaká svadba? Rieši sa to až tam? Alebo dám skôr vedieť bratovi?
Záleží na tom, či budú mať deti svoj detský stôl alebo budú s dospelými. Miesto potrebujú mať rezervované vopred.
Záleží na tom, či budú mať deti svoj detský stôl alebo budú s dospelými. Miesto potrebujú mať rezervované vopred.
@patka06 sedia deti s dospelými, premyslam, veľa teda neposedia 😅
@anonym_autor v tom prípade normálne rezevuješ 2 miesta, nejde len o sedenie, ale aj prestieranie.
Nezabudni objednať detské porcie jedla, resp. nech rozdelia dospelácku na 2 taniere
@patka06 myslíš, že vysedia v klasickej stoličke? Či dala by si detskú ešte?
@anonym_autor Skoro štvorročné v detskej stoličke??
Klasickú stoličku im rezervuj
@patka06 ďakujem 😊
@anonym_autor budú zvlášť malé stoly so stoličkami pre deti? Či ake stoličky si predstavujes, že dajú tvojim deťom k veľkému stolu? Ja asi nechápem.
@anonym_autor normalne riadne stolicky, co spekulujes. Hadam im nedas detske alebo budu bez stoliciek a budu vam sediet na kolenach a jest z vasho taniera?
V reštaurácii mávajú iba stoličky pre bábätká, takže nič nevymyslíš. Budú mať klasické, ako vy.
Normálne miesto na sedenie, polovičná porcia. Tak sa to bežne robí. Môj syn mal niečo cez tri roky, keď sme sa brali. Sedel s nami pri svadobnom stole na normálnej stoličke.
Detskú stoličku už určite nie, však 3rocne deti v škôlke už sedia normálne, bez pripútania. Ak tak, by som im zabezpečila podsedaky, aby dociahli na stôl, moj 2 ročný aj skoro 4rocny majú doma, ma to 8cm hrúbku.
Ja som do 4 rokov maleho mala vzdy na kolenach a bez porcie. On nezjedol nic, ja tak polovicu. Aj tak budu pobehovať hore dole.
My ako deti sme vždy sedeli pri rodičoch, ale menu sme mali detské. A dokonca si pamätám, že som spala na stoličkách spojených 😅
Doma sedia v detskej stoličke a brat netuší ako sa správajú pri stole? Alebo nerozumiem otázke. Zdravé skoro štvorročné deti sa hádam zvládnu najesť na klasickej stoličke. Aj tak budú pobehovať a odjedia len trocha.
Na akých stoličkách sedia doma ?
Tak také aj na svadbe.
Boli sme na svadbe v jeseni, dcera mala 3 roky a 10 mesiacov.sedela na normalnej stolicke. aj doma sedi od cca 3 rokov na normalnej stolicke. na svadbe boli 2 batolata, cca rocne a tie mali detske stolicky, tie ikeacke zirafy.aj 2, aj 3 rocne deti sedeli na normalnych stolickach normalne pri svojich rodicoch. je jasne, ze deti viac behaju, ako sedia. co sa jedla tyka, tak v mojom okoli to funguje tak, ze sa oznamuje, ci dietatu treba detsku porciu, lebo su deti, ktore nezjedia takmer nic a je zbytocne im platit aj tu polovicnu porciu jedla, ked odjedia 3 zrnka ryze a 2 lyzice polievky.
Ak sú jedáci normálne nahlásiť ako dve deti a dve detské porcie, ale niekto to robí presne ako je spomínané vyššie, že deti na kolenách počas jedla inak lietajú kade tade a rodičia ich nakŕmia polievkou tej je vždy neúrekom a deťom sa zavďačia a trošku z hlavného jedla z ich porcie, lebo rozdiel v cene medzi dospelým a dieťaťom býva malý , takže ak niesú jedáci sú to zbytočne vyhodené peniaze do vzduchu ….takéto mám skúsenosti zo svadieb, ktoré som robila.
@anonym_autor žiadne. Ostali by doma. Obzvlast keď píšeš, že neobsedia. Inak 4 rocne dieta v pohode zvládne sedieť na dospelackej stoličke. To ich chceš akoze tlačiť do tých kojeneckých? No však prines svoje z domu potom
@anonym_autor detskú stoličku v 4r? Si robíš prdel...trol
@anonym_autor detskú stoličku v 4r? Si robíš prdel...trol
@simona20201309 doma ešte majú take väčšie stolicky pre deti
@anonym_autor my sme mali pred týždňom svadbu a 3 ročná normálne sedela na stoličke. Tiež je neposedna, ale mala riadne svoje miesto na sedenie s menovkou a aj detskú porciu. Predpokladám, že ženích a nevesta rozmiestnia hostí podľa rodiny, kamarátov a podobne. Rátajú s detmi ako s riadnymi hosťami.
@anonym_autor dva podsedakove vankuse radsej zober ako nejake speci stolicky.
3 a trištvrte roka dvojičkám🙄 To čo je za skloňovanie preboha.To nevieš napísať normálne keď už nevieš napísať štvorročným? Fakt Slovač otupieva.
Ja zase zasnem z tych komentarov tu... to ste doma trpaslici? Neviem si predstavit aby moje 3,5 rocne dieta jedlo z normalnej stolicky. Vsak nevidi ani do toho taniera poriadne, nie to si este ako tak normalne naberat a davat do ust. A polievka? Ved to by bolo vsade len nie v ustach s prvym oprenim.
@anonym_autor normalne sa opytaj nrata, ze co za stolicky tam su pre deti kdispozicii. Kde je akoze problem? Ci maju podsedaky, ci maju rastuce stolicky alebo len take tie uplne prve kde ich posadis... pretoze z normalnej sa podla mna nenajedia a ostatne asi maju doma v 3 a tristvrte roku deti zirafz ci co
Ja zase zasnem z tych komentarov tu... to ste doma trpaslici? Neviem si predstavit aby moje 3,5 rocne dieta jedlo z normalnej stolicky. Vsak nevidi ani do toho taniera poriadne, nie to si este ako tak normalne naberat a davat do ust. A polievka? Ved to by bolo vsade len nie v ustach s prvym oprenim.
@anonym_autor normalne sa opytaj nrata, ze co za stolicky tam su pre deti kdispozicii. Kde je akoze problem? Ci maju podsedaky, ci maju rastuce stolicky alebo len take tie uplne prve kde ich posadis... pretoze z normalnej sa podla mna nenajedia a ostatne asi maju doma v 3 a tristvrte roku deti zirafz ci co
@kitycat môj má 3.5 roka a na normálnej stoličke sedí od 2 rokov. Špeciálnu stoličku na oslavy sme nikdy nepýtali, nedávali.
(Aj teraz sme boli cez vikend na oslave a vedľa sedel 1.5 ročný na stoličke, akurát mu len pod zadok dali vankúš, nech je kus vyššie). Tie deti aj tak posedia 5 minút a už lietajú.
Mam doma tri rozne detske stolicky a v nich male deti, ale teda neviem si predstavit narvat tam 4 rocne dieta. A uz vobec nie do tych restauracnych 😃
Ty si poznas deti a vies, co by bolo pre teba aj nich pohodlnejsie. Ak sa zmestia do vysokych stoliciek a su schopne v nich obsediet a najest sa, tak by to bola lepsia alternativa ako ich nutit sediet na normalnych, lebo naozaj by sa z nich normalne nenajedli bez nehody a ty aj muz by ste museli kazdy jedneho krmit, a ak by pri tom este aj odbiehali, tak by ste z toho obeda nemali nic ani vy. Ak su jedaci a vies, ze na normalnej obsedia, tak vymysli nieco na vyvysene sedenie (vankus, podsedak...), a najedia sa sami.
My sme v restauraciach este vtedy takmer 4-rocnu dali do detskej stolicky, lebo to bola jedina moznost, aby obsedela, inak by len vymyslala a odbiehala na plaz, a my sme sa tiez chceli v klude najest. Teraz ako 5-rocna sice stale vymysla, ale uz sa s ñou da dohodnut, najma teda ak s nami nie je jej mama (moja dcera), pri nej neposlucha tak ako ked je len s nami dedkovcami....

aku stolicku naco? to nevedia sediet na normalnej stolicke chvilu? a to nevies normalane napisat skroro stvorrocne a nie 3a tristrte roka? mat tak tvoje starsoti este aby brat zhanal stolicky