Ako zladiť partnera na svadbu do béžovej?
Nevesta chce, aby boli všetci hostia zladení do béžova. Ja by som ešte vedela kúpiť šaty, ale muž má iba tmavý oblek a nový kvôli jednej svadbe kupovať nechceme.
Stačila by podľa vás béžová košeľa alebo kravata? Chápem, že možno na fotkách to bude vyzerať dobre, ale vymýšľať takéto somariny ...
@anonym_autor skôr by som kúpila bezove nohavice a dala bielu košeľu. Nohavice kúpi hocikde, a nestoja vela, zároveň aj výnosi. Sako až tak snáď netreba teraz v lete...
@anonym_autor akože príde v čiernom obleku a dá si béžovu kravatu? 😅 Nie, to teda nebude vyzerať dobre, ak by bol naozaj jediný v čiernom, ako päsť na oko. No nevesta to moc nedomyslela, mala zároveň oznámiť aj voľný dreskod. Je pravdepodobné, že väčšina ľudí má doma v prvom rade čierne sako. A teda tiež by som neišla kopať béžove kvôli jeden svadbe.
Na vašom mieste by som zbehla do Zary, HM, Reserved, tam mávajú elegantne pánske nohavice rôznych farieb, a zladila k tomu bledú košeľu, nie tu klasickú oblekovu ale tiež z týchto obchodov. Naozaj sa tam dá vyskladať outfit aj na svadbu a za normálne peniaze, nie v cene obleku. Určite nebude muž jediný takto oblečený. Dokonca viackrát som videla na svadbe, že muži preferujú tento štýl a nie obleky. A myslím, že dnes už to nikomu ani nevadí.
@anonym_autor A požičovňa oblekov? Take by nemohlo byť? Nosí tvoj muž pravidelne obleky? Ak áno, nech si kúpi béžový.
@anonym_autor A požičovňa oblekov? Take by nemohlo byť? Nosí tvoj muž pravidelne obleky? Ak áno, nech si kúpi béžový.
@pr85 Práve že nenosí, má jeden "univerzálny", na pohreb, na svadbu :-/
Nekupovala by som si nove oblecenie, smola. Povedala by som, ze nemam a ci vadi ze pridem normalne. Ak by vadilo, dakujem za pozvanie…na inej svadbe si vymyslia modru a co zase si pojde kupit modry oblek? Bezova kosela do tmaveho obleku bude vyzerat hrozne, to nie.
ak idete teraz v lete tak sako ani nemusí mať. Len nohavice, košeľu a kravatu. Niečo z toho zvolte "predpísanú" farbu.
Riadna blbosť diktovať ako má byť kto oblečení.
Nekupovala by som si nove oblecenie, smola. Povedala by som, ze nemam a ci vadi ze pridem normalne. Ak by vadilo, dakujem za pozvanie…na inej svadbe si vymyslia modru a co zase si pojde kupit modry oblek? Bezova kosela do tmaveho obleku bude vyzerat hrozne, to nie.
@anonym_e97622 presne 😀 by som sa mohla vykašľať na také požiadavky. Ešte som nikdy nebola na svadbe ani na žiadnej inej udalosti kde by mi niekto kázal v akej farbe oblečenia mám prísť. Každý sa obliekol do farieb aké chcel a tak to má byť. Okrem bielej samozrejme keď ide o svadbu...
požičať
ale teda všetci tam budete v bezovej ako "vygrcani"
a ked je to kvoli fotkam tak tie sa v dnesnej dobe daju lahko upravit
@anonym_autor toto už čo má byť! Zákazy príkazy, nie sby sa ľudia potešili zabavili a nezabudli. Takto si budú pamätať sto odtieňov béžovej. Choré
@anonym_autor samozrejme, že to bude stačiť. To nevesta nemôže chcieť, aby si teraz všetci kvôli jej svadbe kupovali krémový oblek. Tieto novodobé maniere nechápem a rozum sa mi pozastavuje!
@anonym_autor akože príde v čiernom obleku a dá si béžovu kravatu? 😅 Nie, to teda nebude vyzerať dobre, ak by bol naozaj jediný v čiernom, ako päsť na oko. No nevesta to moc nedomyslela, mala zároveň oznámiť aj voľný dreskod. Je pravdepodobné, že väčšina ľudí má doma v prvom rade čierne sako. A teda tiež by som neišla kopať béžove kvôli jeden svadbe.
Na vašom mieste by som zbehla do Zary, HM, Reserved, tam mávajú elegantne pánske nohavice rôznych farieb, a zladila k tomu bledú košeľu, nie tu klasickú oblekovu ale tiež z týchto obchodov. Naozaj sa tam dá vyskladať outfit aj na svadbu a za normálne peniaze, nie v cene obleku. Určite nebude muž jediný takto oblečený. Dokonca viackrát som videla na svadbe, že muži preferujú tento štýl a nie obleky. A myslím, že dnes už to nikomu ani nevadí.
@anonym_b2fbd4 Dress code, keď už chceš používať odborné termíny. Píše sa to oddelene, je to anglický výraz.
Ostani chlapi/hostia to ako riesia? Isto sa takych najde viac takze u chlapa by som to neriesila, nevesta ma ruzove okuliare…
Takéto somariny vymýšľať, ľudia už fakt nevedia ze co so sebou. Ze béžový oblek 🤦🏻♀️ ty vole.
No túto nevesta asi pozera veľmi sociálne siete ....jasne vo vyššej spoločnosti si take dovoliť mozu na každú svadbu,akciu iny oblek ale bežný ľudia ?absolútne by som nekupovala dalsi len kvoli jednej svadbe ....ved uz len dar kúpiť, peniaze do obalky atd kolko vyjde cloveka svadba a nie ešte oblek ktorý stojí veľa € a šaty,doplnky....a koľko x ho využije?požičovňa?ked muž chcel pytali cez 200€
To fakt vam dala takuto zufalu farbu? Ved to bude aj na fotkach nic moc. Nam poslala taku fsrebnu skalu tusim 4 boli, ako mali kvety na vyzdobe. Tam sa aspon do 1-2 trafis. Na letnu svadbu stacia nohavice a kosela. My sme mali koncom augusta horucavu, ze po nas lialo.
no je to v sucasnosti uplne normalne, ze sa zada dress code na svatbu. tak isto, ako sa povie, ze aky dar chcu novomanzelia, tak moze byt zadany aj dress code. je to ako dress code na party......
je to ich svatba, nie tvoja. ked sa Ti nepaci poziadavka, tak na svatbu nechod.
takze za mna, uplne najvhodnejsie kupit bezove nohavice a biela kosela s dlhym rukavom do toho.
ziadny tmavy oblek. predpokladam, ze tmavy oblek bude mat zenich.
alebo oblek pozicat.
Podla mna stacia gate/kosela/kravata. Oblekove gate kupis relativne lacno v c&a
No túto nevesta asi pozera veľmi sociálne siete ....jasne vo vyššej spoločnosti si take dovoliť mozu na každú svadbu,akciu iny oblek ale bežný ľudia ?absolútne by som nekupovala dalsi len kvoli jednej svadbe ....ved uz len dar kúpiť, peniaze do obalky atd kolko vyjde cloveka svadba a nie ešte oblek ktorý stojí veľa € a šaty,doplnky....a koľko x ho využije?požičovňa?ked muž chcel pytali cez 200€
@anonym_044398 Ja by som si kúpil. Ale ja ten oblek viem vynosiť do kostola, do práce, atď. Takže to je iná situácia ako zakladateľka.
bridzella. prepnutá nevesta. komu asi sa hodí béžová farba ? veľmi málo ľuďom, väčšina vyzerajú ako po vygrcaní...
chápem spomenúť dress code na záhradu, že stačí letný štýl a pod., ale určovať farby je cez čiaru. málo kto si môže dovoliť kupovať nové šaty, nohavice, saká, košele, lebo farba.
úplne stačí pekné slušné oblečenie, vhodné na typ svadby (napr do kostola zahalené ramená a sesky 🙂 )

Presne tak by som to vyriešila, béžovou kravatou alebo košeľou a ty béžové šaty...