icon

Čierne šaty na svadbu: Áno alebo nie?

Dnes o 13:39

Je zvláštne dať si na svadbu čierne krátke šaty ? ..ozaj mi nepristanu farebné šaty,....a ideme až večer

anonym_3aa86b
Dnes o 13:40

Male cierne nikdy nic nepokazia, ani svadbu

why_not
Dnes o 13:40

@anonym_autor ja som mala čierne šaty, plus farebné doplnky do vlasov a šperky. Svadba bola v lete.

anonym_44f1a2
Dnes o 13:41

Úplne v pohode. Mala ich aj moja svokra. Ako povedala, na znak smútku 😀

marhulka13
Dnes o 13:43

Aj moja sestra a muzova sestra mali na našej svadbe čierne šaty, dokonca bola ako svedok. Ale svadbu nám to nijak neovplyvnilo, dokonca ani manželstvo 😁

sissy27
Dnes o 13:44

keď k tomu nebude aj fascinátor s čiernym závojom ako kamoškina ex-svokra, tak úplne v pohode 😀 som si chvíľu nebola istá, či som prišla na svadbu alebo na pohreb 😀

elz1920
Dnes o 13:45

Úplne v pohode, obidve svedkyne boli v čiernom. Jedna úplne, akurát tam bola aj čipka a druhá v kombinácii s farebným vzorom.

domkakvet
Dnes o 13:48

@anonym_autor ak ti farebne nepristanu, tak zvol tmavo modre, malo ktore cierne by sa hodili, musela by som vidiet, ale skor nie.

autor
Dnes o 13:51
@domkakvet

@anonym_autor ak ti farebne nepristanu, tak zvol tmavo modre, malo ktore cierne by sa hodili, musela by som vidiet, ale skor nie.

sisska96
Dnes o 14:11
@anonym_autor

@anonym_autor jednoduché a elegantné. Určite môže byť

anonym_b31920
Dnes o 14:26

Čierna farba je farba smútku. Ty ideš na svadbu smútiť?

domkakvet
Dnes o 14:37
@anonym_autor

@anonym_autor za mna nie.

anonym_967e54
Dnes o 14:46
@anonym_autor

@anonym_autor neohuria neurazia.Nie sú príliš jednoduché?aspoň to rozbi veselou kabelkou, topankami

denisa_deniska
Dnes o 14:46

Aj ja som si myslela, že je to v pohode, celý život nosím čiernu, alebo min také, ja to nazývam nefarebné veci, a nakoniec bol z toho malý problém 😂 neveste sa to dva krát nepáčilo, ale tak zistila som až par tyždňov po svadbe, takže som to neriešila. Ja by som sa po tejto skúsenosti spýtala už nevesty, či je to pre ňu v poriadku 🙂 nepotrebujen, aby to bol pre ňu čo len malá nedokonalosť na svadbe. A pritom za mňa elegantnejšia farba ako čierna nie je

hubka51
Dnes o 14:55

Čierna je elegantná farba ktoru môžeš skombinovať s hocijakou farbou.Za mňa je to jedno co si kto oblečenie pokiaľ to nieje biela 😅

anonym_064a16
Dnes o 15:16

Podla etikety sa biele a cierne nemaju davat na svadbu ked si host. Takze je na tebe, ci chces ist podla etikety alebo nie. Na moju svadbu si moja segra dala cierne dlhe saty ako svedkyna a nadsena som vobec nebola. Akoby sla na pohreb

anonym_a35587
Dnes o 15:23
@anonym_064a16

Podla etikety sa biele a cierne nemaju davat na svadbu ked si host. Takze je na tebe, ci chces ist podla etikety alebo nie. Na moju svadbu si moja segra dala cierne dlhe saty ako svedkyna a nadsena som vobec nebola. Akoby sla na pohreb

@anonym_064a16 aj ja som to pocula, ale, mne by nevadilo, ak by si niekto cierne dal, ak sa v nich citi dobre, tak nech si oblecie.

anonym_a04b96
Dnes o 15:24

Ja som mala popolnočné čierne a keby bolo ako som ja chcela, tak aj svadobné by boli kombinované s čiernou 😉. Milujem čiernu farbu a podľa mňa sa ňou nedá nič pokaziť. Vždy lepšie, ako keď niekto príde farebný ako kanárik 😁

anonym_a04b96
Dnes o 15:27
@anonym_064a16

@anonym_064a16 podľa etikety sú čierne šaty prípustné pokiaľ žena zvolí farebnejšie doplnky.

biba_18
Dnes o 17:40
@domkakvet

@domkakvet malé čierne ideáliš…

biba_18
Dnes o 17:42
@anonym_a04b96

Ja som mala popolnočné čierne a keby bolo ako som ja chcela, tak aj svadobné by boli kombinované s čiernou 😉. Milujem čiernu farbu a podľa mňa sa ňou nedá nič pokaziť. Vždy lepšie, ako keď niekto príde farebný ako kanárik 😁

@anonym_a04b96 ja som taká kanáriková. mne to jednoducho pristane 🤷‍♀️

anonym_45f343
Dnes o 17:54
@anonym_autor

@anonym_autor nepridu mi ako saty na svadbu, skor do mesta len tak na prechadzku, malo slavnostne. na tvojom mieste by som hladala nieco ine. teraz su vsade vypredaje, za par eur sa daju kupit pekne slavnostnejsie saty roznych farieb

domkakvet
Dnes o 18:04
@biba_18

@domkakvet malé čierne ideáliš…

@biba_18 alebo sa moze autorka opytat este nevesty.

anonym_2e3b54
Dnes o 18:05

@anonym_autor Ja som kamoske mala. Normalne cele cierne saty, s takou ciernou cipkou navrchu, zvonove rukavy, dlzka po kolena, skor ackovy strih. Co ja viem. Vtedy som to absolutne neriesila ci sa patri, nepatri take som mala, take som si dala. Cierna je povazovana aj za univerzalnu elegantnu farbu. Dalsej kamoske som mala na svadbe tmavomodry overal. Uplne tmavy tiez, ale teda nie cierny ale veelmi tmavomodry. Este aj od segry bol pozicany. Nikto s tym nemal problem. Ale to som mala 20, to vobec sme take veci neriesili. Hlavne bolo zabavit sa, tesit sa spolu. A normalne som videla na svadbach dievcata, zeny v ciernych satach.