icon

Čo by nemalo chýbať na svadbe? Tipy a program

5. máj 2026
Strana
z2
anonym_e65fe3
5. máj 2026
@anonym_2f2d65

@anonym_66796f presne. Je to dosť aj o ľuďoch. Ak sú len takí čo sedia a nevedia sa baviť tak mohol by aj Michael Jackson prísť a nepostaví ich to zo stoličky.
Ja som mala menšiu svadbu , dokopy asi 32 ľudí, zábava bola fakt dobrá, mali sme DJ-a . Bohužiaľ z mojej strany sa baviť nevedia, iba niektoré konkrétne osoby a zvyšok sedí. Najlepšia je manželka mojej mami brata 🤦 sedí ako kvoka na vajciach a v jednom momente sa postavila že ona sa ide prejsť do centra mesta sa popozerať, väčšinu večera bola niekde v riti, asi na terase alebo neviem kde. To je presne ten typ ktorý trpí strašne na takýchto podujatiach. No by na zaujímalo ako by to brala keby ľudia na svadbe jej dcéry sa postavili že oni sa idú prejsť do centra mesta 🤷 takže hej .. gro zábavy tvoria aj hostia ktorí sa vedia zabaviť, nie len dobrá hudba

@anonym_2f2d65 Mojho muza sestra bola zase nasrata ze nesedela za hlavnym stolom🙂 ze sme distancovali ich rodinu. Lenze ich bolo 6. A za velky stol sme sa zmestili 9. Takze som tam chcela mat logicky aj ja niekoho z rodiny. Strasne sme sa na tom dozrali uz moja mama ze ci ma sadnut do kuta aby vyhovela. Moja mama behala po stoloch pytat sa ci je vsetkeho dost zastavila sa pri mojich kamaratkach.. a moja svokra? Ganila ani mu ani bé. Este do siat sa starali. Mne to bolo uplne 3-5. Ja som sa nestarala co si baby daju. Povedala som ze len nech nepridu v bielej alebo v bledunkej farbe a inak mi to je jedno ( takze sa mohla aj cierna) samozrejme boli pohorseni ( mojho muza strana) co mam za kamaratky. To odporucam tiez, ze nevnucujte nikomu farbu siat. Nie kazda ma dalsich 80-90€ na saty a nie kazdej sa hodi zelena, alebo ruzova ( v mojom pripade by bola ruzova za trest). V kazdom pripade ľudom nevyhoviete. Vzdy si niekto nieco najde. Hlavne aby bolo Vam dobre tak si to zariadte.

anonym_2f2d65
5. máj 2026
@anonym_0cb951

@anonym_2f2d65 zas, nevidím na tom nič zlé, ak si niekto odbehne trebárs pozrieť si mesto, lebo ho už nebaví pozerať sa na pripitých a hlučných svadobčanov. Aspoň zostane viac jedla, pitia i priestoru;). Svadba nie je hádam väzenie.

@anonym_0cb951 lenže ona je taká vždy. Nie len na mojej svadbe. Nevie sa baviť , totálne 0 bodov. Všade je ako za trest
Ja myslím že len na svadbe jej dcéry to nejak vydržala do rána nejakým zázrakom

anonym_3ba78c
6. máj 2026

Ja len odporučím že nechaj si poradiť aj od rodičov. Tieto dnešné nevesty pozerajú všetko na internete a mám pocit že si dávajú same blbosti z Tik toku a podobne. A to druhým nemusí byt konfortne.

olivierko229
6. máj 2026

@anonym_autor my sme mali zábavnú tombolu. Asi o pol deviatej, už mali ľudia kus popite a riadne sme sa nasmiali. Parádne nám sadli ceny na ľudí 🙂 pani z ubytovania krútila očami, čo je to za nápad, tombola na svadbe, hostia nám to pochvaľovali, že paráda.

Strana
z2