icon

Doprava

krstn003
Včera o 19:23

Ahojte, zajednali sme autobus na svadbu. bolo mi povedané že autobus ide najprv len so ženíchovou rodinou, a že nevestina by už mala byť u nevesty doma predtým ako príde ženích a že až potom po obrade idú všetci spoločne autobusom na hostinu. Autobus je zajednaný z istej dediny ako je ženích, odtial bude aj vyrazat. +on býva blízko mesta kde bude hostina. Obrad je v dedine kde bývam ja čo je cca 20 km od neho. Riešim to skôr z hľadiska mojej rodiny, či oni pridu k nám individuálne a až potom pôjdu na autobuse na hostinu. Alebo by ma zaujimalo ako ste to riešili Vy.

anonym_97ed3e
Včera o 19:34

@krstn003 mňa autobus ani nenapadlo, k nám došiel každý individuálne a potom aj individuálne odišiel. Mali sme zaplateného šoféra. Odviezol domov koho bolo treba.
Neviem si predstaviť jedny budú chcieť ísť domov o 23:00 ďalší po polnoci iný o 2:00 o 3:00 o 4:00.a bus sa bude5-10x točiť a nosiť ľudí po jednom, dvoch ale budú musieť ľudia čakať niekoľko hodín kým sa naplní bus?

krstn003
autor
Včera o 20:08
@anonym_97ed3e

@krstn003 mňa autobus ani nenapadlo, k nám došiel každý individuálne a potom aj individuálne odišiel. Mali sme zaplateného šoféra. Odviezol domov koho bolo treba.
Neviem si predstaviť jedny budú chcieť ísť domov o 23:00 ďalší po polnoci iný o 2:00 o 3:00 o 4:00.a bus sa bude5-10x točiť a nosiť ľudí po jednom, dvoch ale budú musieť ľudia čakať niekoľko hodín kým sa naplní bus?

@anonym_97ed3e autobus bude iba na cestu na obrad do kostola a z kostola na hostinu. Večer mame kamarátov ktorí budú rozvážať