Elegantné šaty na svadbu
Ahojte ,potrebujem poradiť či si vhodne šaty na svadbu ako hosť. Šaty sú elegantne po kolená,len neviem či je vhodná farba poraďte
@anonym_f6b5d8 tie šaty sú nad kolená a rukávy sú 3/4-ťové ... ale inak áno, súhlasím ...
@biba_18 jasne, vsimla som si. Islo mi len o predstavu s cervenymi doplnkami
@anonym_f6b5d8 tie šaty sú nad kolená a rukávy sú 3/4-ťové ... ale inak áno, súhlasím ...
@biba_18 presnejsie 😁
@muchotrafka298 vám fakt preskakuje? veď sú to pekné šaty. to že sa vám nepáčia nemusíte ich zhadzovať ...
aj má autorka do nich postavu, môže v nich vyzerať veľmi chic ...
len sa nehodia na leto, no ...
@biba_18 tie saty su znamej drahej znacky, mne ale pridu proste preplacane, mini, vystrih, volan, obtiahnuta latka na telo. Zabudla som, ze tu sa opacny nazor netoleruje. Pokial nema autorka dokonalu postavu, nech o tom ani neuvazuje, tieto saty neodpustia nic. Ale nech si ich kludne da, ked sa jej pacia aj s cervenymi doplnkami.
@biba_18 tie saty su znamej drahej znacky, mne ale pridu proste preplacane, mini, vystrih, volan, obtiahnuta latka na telo. Zabudla som, ze tu sa opacny nazor netoleruje. Pokial nema autorka dokonalu postavu, nech o tom ani neuvazuje, tieto saty neodpustia nic. Ale nech si ich kludne da, ked sa jej pacia aj s cervenymi doplnkami.
@muchotrafka298 nemám nič proti opačnému názoru - to som napísala, že je ok povedať že sa ti nepáčia ... ale vy zhadzujete aj šaty aj autorku kecami o kolotočiaroch ... a to teda naozaj ako kolotočiarske nevyzerajú ...
@muchotrafka298 nemám nič proti opačnému názoru - to som napísala, že je ok povedať že sa ti nepáčia ... ale vy zhadzujete aj šaty aj autorku kecami o kolotočiaroch ... a to teda naozaj ako kolotočiarske nevyzerajú ...
@biba_18 ja sama mam od tej znacky par veci. Kazdy ma iny vkus, niektomu preplacane veci nevadia. Aj tu mas prispevky 50:50 ze uzasne saty alebo no proste nie a kolotocarina.
@denikke juj, na letnu svadbu si vyber nieco vzdusnejsie, v tomto sa pri takychto horucavach doslova uvaris. kludne aj nejake dlhsie padave napriklad zo šifonu. tieto su pekne a vhodne podla mna na nejaku rodinnu oslavu. okrem toho tato talianska znacka ma kvalitne materialy, takze nevyhadzuj a daj im prilezitost vyniknut na inokedy 🙂
@denikke juj, na letnu svadbu si vyber nieco vzdusnejsie, v tomto sa pri takychto horucavach doslova uvaris. kludne aj nejake dlhsie padave napriklad zo šifonu. tieto su pekne a vhodne podla mna na nejaku rodinnu oslavu. okrem toho tato talianska znacka ma kvalitne materialy, takze nevyhadzuj a daj im prilezitost vyniknut na inokedy 🙂
@anonym_e6d877 ďakujem sú z Talianska a neboli lacné máte pravdu na oslavu skôr ako na svadbu.
@anonym_e6d877 ďakujem sú z Talianska a neboli lacné máte pravdu na oslavu skôr ako na svadbu.
@denikke dobre rozhodnutie 👍 a tiez mam z Talianska šaty aj bluzku tejto značky, maju krasne veci 🙂
Je to take "babkovske"
@anonym_9bc279 ty si už videla babku v takýchto šatách? Lebo moja babka by si ich 100%neobliekla.

No neviem, ja som len tak hodila foto siat do AI a ja tam teda ziadnu kolotocarinu nevidim. Ano, nevieme aku ma autorka postavu…mne sa saty tiez nepacia, nie je to moj styl, ale zas tak dehonestovat ich netreba
Autorka v satach sa uvaris, vyber nieco ine