icon

Inšpirácie na zlaté svadobné obrúčky

andymajdy
9. okt 2025

Ahojte, budúci rok sa budem vydávať a rada by som inšpiráciu na zlate obrúčky 🙂 obrázok na nete je jedna vec a keď to uvidím s prstienkom na ruke je druha. A áno viem že si mám sama vybrať. Len sa chcem inšpirovať 😀 a takisto som straka a strašne rada prezeram rôzne šperky 😀

chrobak7
9. okt 2025

@andymajdy A čo konkrétne očakávaš o diskutujúcich?

anonym_5f8d74
9. okt 2025

@andymajdy my máme takéto vyrábali nám ich na mieru spokojnosť 💯. Nosíme ich každý deň aj ja aj manžel a vyzerajú stále úžasné . Je to 23g zlata ja som proste straka 🤣

andymajdy
autor
9. okt 2025
@anonym_5f8d74

@andymajdy my máme takéto vyrábali nám ich na mieru spokojnosť 💯. Nosíme ich každý deň aj ja aj manžel a vyzerajú stále úžasné . Je to 23g zlata ja som proste straka 🤣

@anonym_5f8d74 jednoduché a krásne !

tess123
9. okt 2025
@andymajdy

@anonym_5f8d74 jednoduché a krásne !

@andymajdy ďakujem ❤️áno my sme chceli jednoduché nič žiaden gravir žiaden kameň mňa inšpirovala obrúčka mojej prababky

anonym_6459a2
9. okt 2025
@tess123

@andymajdy ďakujem ❤️áno my sme chceli jednoduché nič žiaden gravir žiaden kameň mňa inšpirovala obrúčka mojej prababky

@tess123 obyčajne,zaoblené,zvnútra meno a dátum. V Kamea TN nám robili

enusamt
9. okt 2025
anonym_1acf82
9. okt 2025

Naše , od zlatníka ktorý vyrába šperky kovanim a nie liatim. Platina a ružové zlato

nattyond
9. okt 2025

Moja skúsenosť je, že som mala napozerané obrázky a nejakú predstavu z internetu. Naživo ma nakoniec zaujali úplne iné a tie sme si nakoniec vybrali. Moju sme museli ešte zužovať, lebo na mojom prste vyzerala moc robustne. Takže je to fakt individuálne a ja by som online toto ani neriešila. Máš to nosiť celý život, tak by ti mala pasovať 100% 🙂