Kedy a ako vás partner požiadal o ruku?
ahojte baby, po akom case vas partner požiadal o ruku ? a ako to spravil? Podelte sa 🫶🏼
Mňa nepožiadal, my sme sa vyslovene dohodli na tom, že sa zoberieme a tak sa aj stalo, krátko od tej dohody.
po pol roku. a nastastie mi len dal prsten. vedel ze nemam rada romanticke teatra.
Po 3 mesiacoch 😅 zobral zrazu kalendár: "Tak kedy v máji? Alebo v lete? Ale to bude teplo. V septembri?"
A ja že "čo kedy."
"No kedy bude svadba."
Po 5 rokoch, vedeli sme, že svadbu chceme až po VŠ... bolo to na výročie, keď sme sa vrátili domov z večere, iba my dvaja, bolo to veľmi osobné, intímne, bez gýču, presne tak ako vedel, že sa mi to bude páčiť 🙂
Po piatich mesiacoch chodenia. Bolo to na prechádzke, normálne v parku vytiahol krabičku s prsteňom a opýtal sa,či si ho vezmem za manžela. O ďalších 5 mesiacov bola svadba.
Po 2,5 r. Asi minútu po novom roku, ked som sa snažila upokojiť macku, ktorá bola velmi vystrašená z tych ohňostrojov. Otočila som sa a uz klacal na kolene s pripraveným prsteňom a povedal: ,, sme spolu uz 2,5 roka a tak by som sa ťa chcel opýtať ... vydas sa za mna ?" 🥰
Cele to na mna doľahlo az o par dni neskôr 😁😁 svadba bola o 1,5 roka neskor.
@anonym_autor mňa nikto nepožiadal. Chodili sme spolu milion rokov a potom sme sa proste dohodli, že už by sa bolo posunúť ďalej. Žiadna presladená romantika. Ináč, keby na mňa vytiahol prsteň niekde pred 100 ľuďmi asi by ma vystrelo 🙄
Po 8,5r chodenia.ale my sme spolu od 16.rokov🤣
A o ruku ma poziadal pocas noci na Lomnickom stite, je originalny, ale teda, nacakala som sa😁
Po 5 rokoch, ale sme spolu od 16.
Požiadala som ja jeho na dialnici v aute z Nitry po 3 mes.chodenia 😃
Po štyroch rokoch na Vianoce pri stromčeku, keď som mala pár mesiacov pred pôrodom 😀
@anonym_autor po mesiaci, ked za mnou prisiel na miesto kde som robila v lete animatorku. Proste ma oprel v stodole a ked sme uz len tak sedeli tak ho vytiahol (prsten).
Veru sa už nepamätám po koľkých rokoch,ale viem ,že to bolo v posteli a išli sme spať 🙂
Po siedmych rokoch chodenia sme sa brali
25rokov spolu
18rokov manželia a môžem povedať, že by som si ho zobrala znova
Necelé 2 mesiace po zoznámení. Ale bez prsteňa. Len tak sme ležali na gauči. Povedal, že ak nám to vydrží do ... Tak to urobí s prsteňom. Požiadal ma po 5 rokoch ako sľúbil a brali sme sa po 6 rokoch v deň zoznámenia. Teda zoznámenie, požiadanie o ruku aj svadbu máme v ten istý deň. Praktické, nezabudnem/e 😂. Spolu sme už 18 rokov.
Po cca roku, ale brali sme sa, az ked som bola tehotna, cize po rokoch chodenia😀
@anonym_autor dohodli sme sa na svadbe tak nejak spolu po 7.rokoch chodenia, ziadnost o ruku prisla az potom, ked uz bol termin svadby dohodnuty a prsten som si vyberala sama 🙂 a brali sme sa po 8.rokoch. Boli sme ale spolu od mojich 17tich. Dnes je to uz 16 rokov 🙂
Keď už ústami nevládala.
😜
@anonym_autor po 1,5r chodenia, v zime, snezilo a on ma vytiahol na Kalvariu v Presove, sviecky v tvare srdca mu sfuklo a v strede bola krabicka so snubnym prstenom. O pol roka svadba. O par dni sme uz 15r spolu ♥️
@anonym_autor 2 roky chodenia, na vrchole jednej hory po túre vytiahol prsteň. My sme hodne chodili na turistiku. Do pár mesiacov bola aj svadba.
@anonym_autor nepožiadal. Sama som sa. Nasla som prsteň v jeho vrecku a dala som si ho na ruku že si ho vyskúšam či sadne. A vtom prišiel do izby a povedal že žiadať ma nebude keď som sa sama. Manželia sme 17 rokov.
Môj ma nechcel požiadať, preňho to bolo trápne … nikdy to neurobil zobrali sme sa po dohode. Keď som sa po 13tich rokoch uvedomila aké mám decko 😁aký je neschopný (viem dlho mi to trvalo) tak som požiadala o rozvod a vtedy kúpil prsteň, zobral ma na jazero pod zámienkou že to je posledná vec čo odo mňa chce, kúpil šampanské kľakol si a požiadal ma o ruku aby to môj nový partner nestihol … takto mi to aj predniesol pred ľuďmi … bola to hanba na 100 rokov , bolo to trápne a bolo mi ho ľúto a potom tam plakal 🫣hrozne hrozne hrozne … môj nový partner sa ma od začiatku pýtal či si ho vezmem za muža 🙂už som trvala na tom že sa musí pekne opýtať 😁a tam si vypýtal veľkosť prsteňa a už len čakám …
@anonym_autor po 8 mes
@anonym_autor mna žiadal po 3 rokoch ale povedala som mu, ze si ho nezemem. Potom raz do roka sa spýtal a asi po 5 rokoch chodenia som teda povedala, ze teda dobre. Svadbu sme mali za dva mesiace, taku malu party. Ale mne aspon nemoze vycitat, ze som ho tlacila ja do svadby 🤣🤣🤣
@anonym_autor ked uz nevladala ustami
Nijak 🤣🤣 brali sme sa na 10te výročie po 2 rokoch spoločného bývania 😅 normálne sme sa bavili o svadbe, dohodli termín a za pár mesiacov bolo vybavené. Tie peniaze čo by dal na snubák som povedala nech radšej investuje do novostavby ktorú postupne finišujeme
@anonym_autor po 7 rokoch a bolo to originálne a nádherné👍
@anonym_autor mňa požiadal na túre na sninskom kameni, sedeli sme na kameni, chytil ma za ruky, obe, vyzeral že dostane infarkt, bol hotový, ja už som vedela ktorá bije, Oči mal vyvalene ako srna v žiari reflektorov, ledva sa spýtal, či sa vezmeme...... Prsteň nemal, potom ma začal objímať a ja: to je akože všetko? 😄 Hneď po túre sme šli k našim do Žiliny a tam som si vybrala sama prsten.
@anonym_autor Tak to bolo zaujímavé.O ruku prvý krát požiadal po roku známosti, druhý krát po 2 rokoch a tretí krát po troch rokoch a vtedy ma tie "psie oči,, dostali 😀

Tuším po 2 rokoch chodenia
Ale aj to asi iba kvôli tomu, že sa nám narodilo dieťa
A čo sa týka žiadosti, tak to bolo v kuchyni a potom utekal do práce 😄 takže až taká romantika to nebola, no ale budiš 🤷🏻♀️