Koľko peňazí dať ako svadobný dar na párty?
ahojte, chcela som sa len poradit, ze aka suma sa dava darom na svadbu, ked nie ste zavolani na hostinu a ste pozvani len na party s mini posedenim o tyzden po svadbe spolu aj s inymi ludmi, pretoze manzelia robia svadbu len pre rodinu. dakujem.
Dam kolko chcem a kolko mi nebude chybat.,bez ohladu na to,ci som tam hodinu ci do rana,ci zjem 1 kolac alebo 10. Ci sa to vola svadba alebo party.Zalezi aj,ci je to kolegyna ci sesternica.
Ak nie som pozvana na svadbu, ale len na nejakú párty, dala by som max 50€ na osobu
Daj koľko chces,bez ohladu ci si na hostine,na party alebo len ako osoba,kt.chce obdarovať
Ak nie som pozvana na svadbu, ale len na nejakú párty, dala by som max 50€ na osobu
@anonym_9f87a3 ved aj na normálnu svadbu sa dava 50 eur na osobu. A toto nebude svadba. Tak načo toľko?
@anonym_9f87a3 ved aj na normálnu svadbu sa dava 50 eur na osobu. A toto nebude svadba. Tak načo toľko?
@anonym_b403b0 ako kde….niekde nie sú takí lakomí a ja sim lesnej dcére dala viac.
To je taká zbytočná otázka... Na ktorej sa samozrejme zase niektoré tu dohádajú...
Aká párty, kde, koho svadba to je? Kolegyni by som dala menej ako kamarátke a tej by som tiež dala menej ako najlepšej kamarátke.
Za mňa je toto vyratavanie smiešne, že daj koľko preješ.
Ale 50€ za seba by som sa hanbila dať ja napr. či už na svadbe s hostinou alebo na oslave a pre niektoré je to bežné
Ja som bud bola pozvana na svadbu, alebo nie.Ak som bola tak 200e a to bolo uz aj dost davno, takze dnes aj viac , alebo som nebola pozvana a tym padom som neriesila.Posedenie je predpokladam doma , tak max 50e
Viem ti povedať z hľadiska páru, ktorý presne takú párty riešil - väčšinou sme dostávali fľašu, žreby, priania, niečo materiálne a niektorí dali hotovosť, ale najviac myslím 100 na pár. Ale aj sme s tým rátali, skôr nás potešili také osobné drobnosti.
@kvietocek23 tak vieš, mini posedenie to je nič. Tam prídi s 1 fľašou a bonbonierou.
Peniaze nech dajú tí, co pôjdu na svadbu.
@kvietocek23 tak vieš, mini posedenie to je nič. Tam prídi s 1 fľašou a bonbonierou.
Peniaze nech dajú tí, co pôjdu na svadbu.
@bielasovicka presne, penazne dary nech davaju ti, co sa zucastnia svadby.

Kolko uznas za vhodne a nebude Ti chybat. Dar sa dava vtedy, ked si pozvana na svadbu, co si nebola. Pozvani ste na posvadobnu party, doniesla by som lepsiu flasu alkoholu za max. 50 EUR.