icon

Kedy je najvhodnejšia doba na svadbu?

18. aug 2026

Ahojte. Chcem sa poradit s tymi, ktore maju realnu skusenost. Prosim tie, ktore pridu len rypat a spekulovat, nech sa zdrzia.
Mame na vyber svadbu bud v 8.mesiaci tehotenstva, po roku od narodenia babatka alebo po troch rokoch. Co je najlepsie?
Vsetko ma svoje plusy aj minusy.
Momentalne som v 7.mesiaci a je mi super, ako od zaciatku tehotenstva. Po roku od narodenia mi to pride, ze nic ine by som nerobila, len bola pri malej a pride mi to celkom skoro, no a po 3rokoch mi to uz pride ako daleko.
Upozornujem, ze kazdy, kto tu zacne rypat a spekulovat a vymyslat si scenare, preco svadba nebola skor, tak bude vyhodeny z diskusie. To nie je totiz predmetom otazky. Dakujem

Strana
z4
anonym_2c2a4d
19. aug 2026

Ja by som asi svadbu robila teraz. Lebo ono vacsinou to tak dopadne, ze ked sa to nechava na "potom", tak nakoniec nie je svadba nikdy-odpozorovane zo zivota a z MK. Aj ked sa vsetky buduce nevesty dusuju, ze u nich to tak nebude.

ipsa646
24. aug 2026

@anonym_autor Najvhodnejšia cez úradné hodiny! Ešte sa možno treba vopred objednať.

ipsa646
24. aug 2026

@anonym_autor Takže ak je voľný termín, aj zajtra. Chcete byť svoji, či robiť parádu pre príbuzných a známych?

autor
24. aug 2026
@ipsa646

@anonym_autor Takže ak je voľný termín, aj zajtra. Chcete byť svoji, či robiť parádu pre príbuzných a známych?

@ipsa646 ano, chceme spravit aj paradu pre pribuznych, predstav si. Pre snubenca to patri k svadbe a nie si to len bezemocne odpinkat na urade

anonym_2c2a4d
24. aug 2026
@anonym_autor

@ipsa646 ano, chceme spravit aj paradu pre pribuznych, predstav si. Pre snubenca to patri k svadbe a nie si to len bezemocne odpinkat na urade

@anonym_autor Joj, toto tu uz bolo velakrat🙂 tak snad to u teba dopadne lepsie.

autor
24. aug 2026
@anonym_2c2a4d

@anonym_autor Joj, toto tu uz bolo velakrat🙂 tak snad to u teba dopadne lepsie.

@anonym_2c2a4d ano, aj taketo pridrbane komentare tu boli velakrat. Uz mame aj termin rezervovany

anonym_2c2a4d
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_2c2a4d ano, aj taketo pridrbane komentare tu boli velakrat. Uz mame aj termin rezervovany

@anonym_autor 🙄

ipsa646
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To sa dá aj na tretie výročie. Takže už vieš, len si to chceš nechať potvrdiť!

autor
24. aug 2026
@ipsa646

@anonym_autor To sa dá aj na tretie výročie. Takže už vieš, len si to chceš nechať potvrdiť!

@ipsa646 nie, neda.

autor
24. aug 2026
@anonym_2c2a4d

Ja by som asi svadbu robila teraz. Lebo ono vacsinou to tak dopadne, ze ked sa to nechava na "potom", tak nakoniec nie je svadba nikdy-odpozorovane zo zivota a z MK. Aj ked sa vsetky buduce nevesty dusuju, ze u nich to tak nebude.

@anonym_2c2a4d jezisi, ja by som chcela od vsetkych vas zatrpknutych a neprajnych emaily, aby som vam poslal pozvanku na svadbu 😅 aby ste sa uvedomili a prestali pisat chobotiny a vymyslali si nejake scenare . Tieto vase osobne statistiky a "vacsiny" 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Uz sklapnite s takymi poznamkami. Poznam strasne vela parov, ktore mali svadbu aj par rokov po narodeni dietata

ipsa646
24. aug 2026
@anonym_2c2a4d

@anonym_autor 🙄

@anonym_2c2a4d Škoda slov a rád. Asi na ňu pošlem moju priateľku. Zubatú s kosou. Tá jej dohovorí!!

autor
24. aug 2026
@ipsa646

@anonym_2c2a4d Škoda slov a rád. Asi na ňu pošlem moju priateľku. Zubatú s kosou. Tá jej dohovorí!!

@ipsa646 mas blok, papa

michaela329
24. aug 2026

Kamarátka mali civilný obrad a obedom pre rodičov a súrodencov v 7. mesiaci. Veľkú chceli o dva roky. Medzičasom otehotnela opäť a veľkú svadbu mali o 4 roky - kostol, kaštieľ a 100hostí + dve malinké deti.

Strana
z4