icon

Lampióny šťastia na svadbe v chladnom počasí

123andreaaa123
28. sep 2025

Ahojte, máme svadbu 18.októbra a namiesto redoveho tanca chceme na pol noc púšťať lampióny šťastia ale pravdepodobne bude zima.. ako by ste to riešili? Išli by ste do toho aj napriek zime, veď je to len pár minút? Alebo niečo iné?

martinmmartin
28. sep 2025

lampiony nestastia su zodpovedne za vela poziarov. Neeobte to je to blbost a stastie to uz vobec nieje.
Vzoo v nemecku vdaka tomu zhorel pavilon primatov (aj s primatami)

nelca84
28. sep 2025

Plus zbytocny odpad, ktory spadne niekam do prirody, alebo si snad za nim pobezis, aby si to odpratala? Ja nikdy nepochopim tieto slaboduche zabavky, ohnostroje detto...

123andreaaa123
autor
28. sep 2025

A čo iné namiesto redoveho tanca na pol noc?

martinmmartin
28. sep 2025
@123andreaaa123

A čo iné namiesto redoveho tanca na pol noc?

@123andreaaa123 pripitok a uzit si moment, nie nacvicovat cirkus

anonym_0e9407
28. sep 2025

@123andreaaa123 my sme mali hromadne zapálene veľké prskavky a aj veľmi pekne foto z toho

glorikarebeka
28. sep 2025

Lampióny už narobili veľa škody a pre chvíľku vášho šťastia môže niekomu horieť strecha

unicornlady
28. sep 2025

Nechceli tie lampióny zakázať? Či to sa mi mýli s inou krajinou?

janci27
28. sep 2025

Aj ja som proti lampionom stastia, mali by ich zakazat pouzivat, ak teda nie su uz nahodou zakazane. Vedia narobit viac skody a nestoji to za tych par minut potesenia.

anonym_a9cf90
28. sep 2025
@anonym_0e9407

@123andreaaa123 my sme mali hromadne zapálene veľké prskavky a aj veľmi pekne foto z toho

@anonym_0e9407 to by museli ísť zas do tej treskúcej zimy

maryetta
28. sep 2025

Lampiony ak uz chces mat (neviem ci je to vobec povolene) aspon niekedy si to musela vopred nahlasit neviem ci nie hasicom alebo niekde.
Kazdopadne. Ani redovy tanec nie je povinnost. Aky program si urobite taky bude.
Mozete si namiesto tanca s kazdym spravit fotku. Takto vyuzijete aj cas aj to ze budete mat spolocnu fotku.
Pripadne ak uz tak skor ohnostroj---ale ten je tiez tusim "zakazany". Nie?

lindous
28. sep 2025

My sme nemali nič špeciálne, nerušili sme zábavu a vôbec mi nič nechýbalo, jediné čo bolo, je že kapustnica sa vytiahla 😀 prskavkové fotenie som zažila na iných svadbách, ak niečo veľmi chcete, je to asi fajn alternatíva, ale treba to mať dobre zorganizované, obzvlášť ak má byť chladno...

anonym_0e9407
28. sep 2025
@anonym_a9cf90

@anonym_0e9407 to by museli ísť zas do tej treskúcej zimy

@anonym_a9cf90 Prosim ťa do akej treskucej zimy? Snáď každý bude mať niečo na seba kabát/sako a nebudete von celú noc.

diewcatqoo
28. sep 2025

A musite mat nieco namiesto redoveho? My sme nemali nic a nikomu to ani nechybalo.
Popravde, keby som bola host, tak by som radsej zostala vo vnutri a ani by ma nehlo k lampionom stastia - nechcelo by sa mi do zimy, nechcelo by sa mi obliekat a terigat sa niekam pre peknu fotku a myslim si, ze tie lampiony sami o sebe su somarina na ntu.

123andreaaa123
autor
28. sep 2025
@diewcatqoo

A musite mat nieco namiesto redoveho? My sme nemali nic a nikomu to ani nechybalo.
Popravde, keby som bola host, tak by som radsej zostala vo vnutri a ani by ma nehlo k lampionom stastia - nechcelo by sa mi do zimy, nechcelo by sa mi obliekat a terigat sa niekam pre peknu fotku a myslim si, ze tie lampiony sami o sebe su somarina na ntu.

@diewcatqoo nemusíme ale príde mi to tak, že na svadbách ľudia čakajú na pol noc na redovy a potom postupne pomaly odchádzajú, preto som chcela na pol noc niečo aspoň také

anonym_166a59
28. sep 2025
@123andreaaa123

@diewcatqoo nemusíme ale príde mi to tak, že na svadbách ľudia čakajú na pol noc na redovy a potom postupne pomaly odchádzajú, preto som chcela na pol noc niečo aspoň také

@123andreaaa123 Daj polnočnú tombolu s vtipnými darčekmi

anonym_a9cf90
28. sep 2025
@anonym_0e9407

@anonym_a9cf90 Prosim ťa do akej treskucej zimy? Snáď každý bude mať niečo na seba kabát/sako a nebudete von celú noc.

@anonym_0e9407 dámo čítame s porozumením

pe_mi
28. sep 2025

@123andreaaa123 prikláňam sa k prskavkam , sú z toho fakt pekné fotky
Lampiony sú fakt nebezpečné, kde tade pristanú a spôsobia požiar. Áno kľudne aj v zime

lintu
28. sep 2025
@martinmmartin

lampiony nestastia su zodpovedne za vela poziarov. Neeobte to je to blbost a stastie to uz vobec nieje.
Vzoo v nemecku vdaka tomu zhorel pavilon primatov (aj s primatami)

@martinmmartin čosi podobné sa pred pár rokmi skoro stalo aj tu https://www.noviny.sk/krimi/578834-nestastne-la...

anonym_0e9407
29. sep 2025
@anonym_a9cf90

@anonym_0e9407 dámo čítame s porozumením

@anonym_a9cf90 S čítaním s porozumením má problém niekto iný dámo 😂
Jedine, že by si nerozumela, čo znamená treskúca zima, alebo žiješ niekde poriadne na severe - mimo Slovenka, kde aj v októbri je teda tá treskúca zima.

anonym_42e6d2
29. sep 2025

podla mna ani tie prskavky nie su bohvie co - nechat si vypalit dierky do drahych siat, oblekov
zazila som na jednej svadbe, ze urobili kruh z kahancekov a v nom tancovali ludia s nevestou a so zenichom, no ak chces uplne ten tanec vynechat, tak ta tombola nie je zly napad. Skusila by som sa zamysliet nad dobrym starejsim (ci ako sa tomu zabavacovi hovori), taky ma vela skusenosti, isto vam navrhne viacero alternativ

anonym_a9cf90
29. sep 2025
@anonym_0e9407

@anonym_a9cf90 S čítaním s porozumením má problém niekto iný dámo 😂
Jedine, že by si nerozumela, čo znamená treskúca zima, alebo žiješ niekde poriadne na severe - mimo Slovenka, kde aj v októbri je teda tá treskúca zima.

@anonym_0e9407 dokonca nerozumieme ani písanemu slovu🤦🏻‍♀️😅😅 škoda drať klávesnicu na také tupelo

anonym_0e9407
29. sep 2025
@anonym_a9cf90

@anonym_0e9407 dokonca nerozumieme ani písanemu slovu🤦🏻‍♀️😅😅 škoda drať klávesnicu na také tupelo

@anonym_a9cf90 No tak teraz si sa predviedla. Ja neviem o tom, žeby som ti v nejakom komentári nadávala.
Ale vieš čo, mňa môže uraziť jedine inteligent…
A naozaj tu je škoda drať klávesnicu.