Mali ste svadbu v hoteli?
Ahojte,
viete mi niekto poradiť? Mali ste alebo boli ste na svadbe v hoteli kde sa konal aj svadobný obrad priamo v hoteli (alebo na dvore)? Aké to bolo? Poprípade môžete aj hotel odporučiť na strednom slovensku
Môj brat mal na tak v agro penzióne., bolo to super, uvoľnené,obrad vonku, počasie vyšlo, deti si mohli pozrieť zvieratá, bolo tam ihrisko, kolky, minigolf , my budeme mať na zámku, všetko "pod jednou strechou" s verziou pekne a zle počasie
Nie hotel ale objednali sme areál kde sú veľké chaty a presklený altan, svadobna hostina bola v altane obrad na dvore, bolo to super že sme sa nemuseli nikam presúvať keďže sme tam spali už pár dní skôr a ešte sme po svadbe ostali. Ale teda ja som túžila po malej svadbe takže sme sa vošli do 25ludi
@anonym_8a6d0c ja plánujem mini svadbu 13 ľudí, nič prehnané len si neviem úplne predstaviť ako a kde sa budeme chystať. Kedže v hoteli izby nebudeme mať, myslela som že doma sa nachystáme a pôjdeme na svadbu len to ma snúbenec uvidí už doma? Ja som chcela trošku taký wau efekt že by ma videl až pri obrade
@anonym_8a6d0c ja plánujem mini svadbu 13 ľudí, nič prehnané len si neviem úplne predstaviť ako a kde sa budeme chystať. Kedže v hoteli izby nebudeme mať, myslela som že doma sa nachystáme a pôjdeme na svadbu len to ma snúbenec uvidí už doma? Ja som chcela trošku taký wau efekt že by ma videl až pri obrade
@anonym_autor Tak si aspoň jednu izbu objednajte. Ty sa tam pripravíš a potom tam môžete ostať spať.
@anonym_autor Tak si aspoň jednu izbu objednajte. Ty sa tam pripravíš a potom tam môžete ostať spať.
@anonym_c8f6b0 hotel ktorý momentálne zvažujeme máme všetci v meste bydliska takže izba iba na prípravu mi príde trošku zbytočná
@anonym_autor tak poslednú noc prespí u rodičov a priprav sa u nich, alebo nech snúbenec prespí u rodičov alebo nech ide ráno k nim
@anonym_autor tak poslednú noc prespí u rodičov a priprav sa u nich, alebo nech snúbenec prespí u rodičov alebo nech ide ráno k nim
@sense to je super nápad! ďakujem
@anonym_autor áno, boli sme na takej svadbe, v jednej miestnosti bol sobáš, v priestoroch pred ňou sa ľudia schádzali, mali tam pripravené bufetové stoly s malým občerstvením a hral tam jeden pán na husliach a jeden na cimbal. Z tohto priestoru sa išlo aj do sály, kde boli priptavené stoly a bol tam tanečný parket. Okrem miestnych tam všetci hostia aj spali, mladomanželia mali apartmán. Bola to veľmi dobré riešenie najmä pre nás, ktorí sme cestovali takmer dve hodiny, mohli sme sa pred obradom osprchovať, nachystať, lebo vonku bolo veľmi horúco a kvitovali sme svadbu bez presunov aj preto, že tesne po obrade začala búrka. Mali sme tam aj raňajky, ktoré boli do 12,00 nasledujúceho dňa.
Keď chceš wau efekt, nemôžete sa chystať spolu v jednom dome.
@anonym_autor Mali sme svadobnu hostinu v hoteli Pod hradom a aj s hostami sme tam boli aj ubytovani. Obrad bol na hrade (Bojnickom zamku), od hotela sme tam presli peso, je to blizko. Svadbu sme mali malu, Uzasne spomienky a krasne fotky 🙂
Na budúci rok máme svadbu v hoteli. Majú veľkú sálu, kde robia akcie a nad ňou malý akokeby balkónik. Na balkóniku bude obrad a dole po pár schodoch hostina a zábava. Ja bývam v okolí (cca 15min) a snúbenec ďalej (30min) od miesta konania, preto si budeme obaja dávať vlastnú izbu, kde sa budeme chystať. Hlavne kvôli tomu, aby fotograf počas fotenia príprav nemusel cestovať. Ľudí máme aj z diaľky, preto sme chceli všetko na jednom mieste, aby nemuseli riešiť ďalšie presuny. Riešim východné SK, preto neporadím s konkrétnym hotelom.

Nie hotel ale objednali sme areál kde sú veľké chaty a presklený altan, svadobna hostina bola v altane obrad na dvore, bolo to super že sme sa nemuseli nikam presúvať keďže sme tam spali už pár dní skôr a ešte sme po svadbe ostali. Ale teda ja som túžila po malej svadbe takže sme sa vošli do 25ludi