Menej tradičná svadba a rodinné nezhody
Ahojte. Mali ste niektorá svadbu podľa seba, menej tradičnú? My budeme mať civilný obrad v altánku, nechceme jesť iba z jedného taniera (radšej si každý vychutnáme jedlo z vlastných tanierov), nechceme podbradníky lebo sa nám to nepáči, bude DJ čo bude hrať prevažne modernú hudbu, nechceme čepčenie (radšej prípitok o polnoci), na obrade pôjdeme spolu vedľa seba, žiadna odobierka, jedlo bude modernejšie (iba vývar bude tradičný) a z tradícií budeme mať iba rozbíjanie taniera, možno topánkový kvíz a prenesenie cez prah dverí, a nebudem pozývať polovicu rodiny len preto, že sa to patrí, keď sú aj tak protivní a nerozprávame sa spolu cez 10 rokov. Ako výslužky sa budú dávať veci čo človek ocení, využije a samozrejme koláče. Všetko si budeme platiť a dohadovať sami, vrátane výslužiek. Mám tu jeden problém, odkedy som rodičom povedala že bude svadba tak otec stále frfle. Svadba bude začínať až okolo 16:00 a on hovorí, že chce aby to bolo na jeseň alebo v zime (sála bude klimatizovaná), ako jedlo chce vývar, mäso na prírodno, pol ryža pol hranolky. Nepozývaj toho a tých, do výslužiek že musím dávať fľaše s pálenkou lebo sa to tak robí (nikto z rodiny nepije, maximálne medovinu ktorú sme tam chceli dať), že on tam nasilu zavolá ľudí na čepčenie, že on sa chce stretnúť so snúbencovou rodinou a povedať im nech si dohodnú pre svoju stranu svoje koláče a nech mu dajú vedieť koľko kusov pálenky pôjde komu a koľko mu majú dať peňazí, alebo nech si jeho strana zaplatí vlastné výslužky. Už odmietam k rodičom chodiť často lebo nechcem toto počúvať dookola. Stále mu vysvetľujeme, že je to naša svadba a bude to podľa nás a nech sa s tým zmieri. Radšej sme mu nepovedali že na stoloch bude iba minimum zákuskov, lebo tam budeme mať ešte candy bar s pestrejšími zákuskami a pohárikmi. Odmietam s ním už riešiť túto tému. Zažili ste niečo podobné?
Podstatná je otázka - kto platí celú svadbu ?
Nedocitala som až do konca, lebo mám pocit že si sem prišla napísať len aká si výnimočná, ale práveže tradičné svadby so všetkým vymenovanym už skôr idú do úzadia a takéto sa robia malo, takže nie, nie si vôbec špeciálna snehová vločka. Urob si svadbu aká sa ti páči. Predsav si, že dnes už sú bežné svadby dokonca v piatok
@13uzivatelka11 wtf? :D ako môžeš podľa tohto súdiť že autorka sa išla pochváliť že je výnimočná? Rozum niektorych žien "mi nedá spať "
Spomenula som si na sestrinu svadbu, keď sa vo fáze plánovania proti sebe postavili dve rodiny a riešila sa kauza Pepsi cola contra Coca cola a Citrónový radler contra Višňový radler 😅
Spomenula som si na sestrinu svadbu, keď sa vo fáze plánovania proti sebe postavili dve rodiny a riešila sa kauza Pepsi cola contra Coca cola a Citrónový radler contra Višňový radler 😅
@anonym_18a986 už se poprali ?

@anonym_autor viete co je netradicna svadba ?zenich ,nevesta dvaja svedkovia , vybehnut na urad stadial domov
@anonym_b92e0e už aj to je tradičné 🤭😉