icon

Nepáči sa mi zásnubný prsteň, je to v poriadku?

Dnes o 09:48

Nepáči sa mi zásnubný prsteň je to ok podľa vás?
Môj muž veomi dobre vedel že nosím len žlté zlato a in mi kúpil ružové .. teraz nemôžem k tomu nič z mojich šperkov nosiť :( akože som dosť taká meviem . Nechcem byt nevďačná. Ale teraz co akože veď aj obručku musí mať buď aj on bielej farby alebo ružovej

Strana
z2
sense
Dnes o 11:40
@anonym_autor

Asi áno len ma to trošku zarazilo. Teraz ho musím mať na proste a s tými mojimi šperkami co teraz 😁 ale je krásny môj štýl len ta farba no..

@anonym_autor nemusíš ho mať na prste. Aj keď teda trochu smutné, že nepozná tvoj vkus. Keď tak nos snubný na jednej ruke a ostatné na druhej . Obrúčky môžete mať žlté. Alebo kombinácia žltej a ružovej. My máme obrúčku každý inú a vôbec nám to nevadi

maca1984
Dnes o 11:44

No áno, je to v poriadku že sa ti nepáči. Inak dnes sa kombinuje kadejako, a ku podivu sa mi to aj páči.
Sama mám šperky buď biele zlato ( snubný, obrúčka), alebo striebro. A tak sa mi zapáčil jeden prsteň z ružového zlata že som si ho kúpila.
Veď nemusíš byť ovešaná šperkami ako vianočný stromček ak nechceš kombinovať.

anonym_7b056e
Dnes o 11:50

Áno a potom tu pribudne téma, ako muž svoju ženu porovnáva so svojou matkou atď. 🤣 joooj si úplne zabila tým, ako si ho prirovnala k svojmu otcovi 🤦‍♀️ chudák chlap

moonlight1210
Dnes o 11:53

@anonym_autor stane sa, ze sa netrafi uplne do vkusu. Skus mu milo povedat, ze prsten je super, paci sa ti, ale ci by ste sli ho spolu vymenit za podobny zo zlteho zlata.

Alebo ho nos, aky je. To je jedno, ze je z ineho zlata. Aspon bude vynimocny.

Inak vkus sa moze zmenit. Ja mam obrucku z bieleho zlata. Vtedy som od puberty roky bola iba na striebro a biele kovy. Zlte a ruzove zlato sa mi vobec nikdy nepacilo.

Vekom sa to zmenilo. Teraz nosim hlavne zlte zlato a sem-tam ruzove. Biely kov malokedy. A obrucka je biela. Co uz. Nepojdem menit. 🙂

anonym_9fa05a
Dnes o 12:06
@anonym_92c08a

boze. dalsia ktorej muz MUSI vediet co ma zena v hlave a aka dolezita je pre nu kazda hovadina.

@anonym_92c08a muž by mal poznať čo nosí partnerka, môj mi kúpil z bieleho zlata snubný, lebo vedel, že ja zlato žlté nenosím. Kebyže mi dá zlatý tak mu to poviem na rovinu, že toto ja nosiť nebudem. Asi by si mal všímať aké šperky nosí žena. Či len dám jej hocičo aj mimo jej vkusu len aby som jej zavrel ústa a dal jej darček ?

anonym_9fa05a
Dnes o 12:08

Normlane mu jemne povedz, že je pekný ale že nie je to tvoja farba či sa dá vymeniť. Buď bude normálny a bude reagovať v pohode alebo sa urazí jak väčšina mužov. Ale zase nemôžeš sa báť mu povedať, že sa ti nepáči. Aspoň nabudúce bude vedieť

anonym_daca70
Dnes o 12:10
@anonym_autor

@anonym_2376d0 Ano je to muž. Môj otec je tiež muž a vie presne všetky detaily a nikdy nekúpil mojej mame niečo co by sa jej nepáčilo alebo by nebol jej štýl. Takže aj keď je muž tak Ano mal by vedieť aký štýl detaily nosí jeho žena.

@anonym_autor jej, toto mu povedz a zdorazni, aky je tvoj otec dokonaly a problem zmizne aj sam (s prstenom si asi potom mozes robit co len chces) 🙂 🙂 🙂

anonym_604873
Dnes o 12:31

zajdi do zlatnictva a spytaj sa ci to nemozu vymenit .. muz zrejme ano nevie rozzdiel medzi ruzovym a zltym zlatom ....

tiezjedna
Dnes o 12:33
@muchotrafka298

No tak sa proste netrafil. Obrucky uz vobec nemaju manzelia rovnake, to bolo za komunistov. Teraz su trendy uplne inde, ak ide iba o to. Bezne maju manzelia odlisne vzory aj farby obrucok, dokonca poznam dvojicu, co mala nejake uplne lacne, co niekde nasli v bazari, lebo ani jeden z nich prstene nenosi a bola by skoda dat stovky EUR za nieco, co bude lezat doma v krabicke v sufliku.

@muchotrafka298 tak tak 🙂 Obrúčka môjho manžela vyšla asi na 4500,- Kč, aj to len preto, že nám ich robili na zakázku. Je z chiro ocele, vedeli sme od začiatku, že ju nosiť nebude, resp. výnimočne. Moja je investičná, z úplne iného materiálu, s úplne iným dizajnom.

mandzula
Dnes o 12:50

Ja mam dreveny, na kolene z lasky vyrobeny. Nehodi sa k nicomu a zaroven ku vsetkemu, lebo bol vyrobeny s laskou.

veroni2
Dnes o 13:14
@anonym_autor

Asi áno len ma to trošku zarazilo. Teraz ho musím mať na proste a s tými mojimi šperkami co teraz 😁 ale je krásny môj štýl len ta farba no..

@anonym_autor nemusis nosit 300 prstenov na ruke. Odloz pre dietatko raz, nos len snubny...asi som jedina, ktorej sa velmi nepacia osperkovane prsty....

anonym_a0be41
Dnes o 13:18

Tiež si myslím, že ostatné odloz a nos tento
Veď to nieje bežný prsteň

zuzubb007
Dnes o 13:22

Bože tak sa dohodni, že ho pôjdete vymeniť, však načo máš ústa, ja napríklad milujem ružové zlato, za mňa žlté je gýč, ale každý má iný vkus, komunikácia je základ ak ju nezvládaš teraz kašli na manželstvo

anonym_a13253
Dnes o 13:22
@anonym_autor

@anonym_autor ako fakt?
nosia sa sperky iba v rovnakej farbe zlata? Kde to pise zakon?
Ved sa vyrabaju kombi prstene naramky...
Robis z komara somara uplne zbytocne.

natalka13
Dnes o 13:29

Baby jej sa paci a stylom sa trafil, len vraj podla niekoho sa nesmu nosit rozne farby.
Daj si dvojfarebnu obrucku a no problema.

anonym_517034
Dnes o 14:43

Odkedy je nejaký diktát, ktoré zlato sa k sebe hodí? Ja nosím spolu zlato, striebro a medené šperky. A dovolím si tvrdiť, že mám štýl a cit pre vkus.

mikasa_ackerman
Dnes o 15:14
@anonym_2376d0

Je to muz. Realne si myslis ze muzovi dojde taky detail? Ja by som sa ho pri vhodnej prilezitosti skusila spytat ci ho nemali v zltej a ked ano ci by mu vadilo, zeby ste ho isli vymenit a slusne mu vysvetlit dovod, ze ho chces nosit ale takto ho nemozes s ostatnymi doplnkami. Ale naozaj slusne, milo bez obvinovania bez hadok. A hlavne nezacni tym, ze sa ti nepaci ale najdi vhodnejsie slova na zaciatok konverzacie o tom.

@anonym_2376d0 prečo furt ospravedľňujeme mužov v takýchto veciach a tvárime sa, že nie sú kompetentní?

anonym_2376d0
Dnes o 15:18
@mikasa_ackerman

@anonym_2376d0 prečo furt ospravedľňujeme mužov v takýchto veciach a tvárime sa, že nie sú kompetentní?

@mikasa_ackerman kde ho akoze ospravedlnujem? Ja sa len pytam, ci si mysli, ze taky detail mu dosiel. Vacsina muzov ktorych poznam nemaju paru o zenskych doplnkoch a co sa k comu hodi a ci si moze zlte zlato dat k ruzovemu. Tak isto ako my zeny nemame taky obraz napr o autach, sporte najma hokej a futbal alebo inych odvetviach, ktorym oni zvyknu lepsie rozumiet.

anonym_829d28
Dnes o 15:28
@anonym_e0edb1

Ja milujem kombo ružové a žlté zlato. Nosievam to takto dokopy - najmä prstene

@anonym_e0edb1 ja zasa milujem biele a zlate spolu. Aj bizu nosim v tomto kombe

Strana
z2