Nepáči sa mi zásnubný prsteň, je to v poriadku?
Nepáči sa mi zásnubný prsteň je to ok podľa vás?
Môj muž veomi dobre vedel že nosím len žlté zlato a in mi kúpil ružové .. teraz nemôžem k tomu nič z mojich šperkov nosiť :( akože som dosť taká meviem . Nechcem byt nevďačná. Ale teraz co akože veď aj obručku musí mať buď aj on bielej farby alebo ružovej
Asi áno len ma to trošku zarazilo. Teraz ho musím mať na proste a s tými mojimi šperkami co teraz 😁 ale je krásny môj štýl len ta farba no..
Mala si si vybrat sama, on ho iba zaplati a nemusela si tu dnes fnukat, ze sa netrafil do tvojej sperkovej serie. Ved chodte ho vymenit do obchodu za iny. Nemam problem, tak si vyrobim.
Zasnubny sa nema/nemusi hodit k ostatnym, je to symbol - ziadne ze nemozes k nemu nic ine neosit (celkovo je prezitok ze vsetky sperky musia ladit). Teraz keby bol zlty a o rok prejdes na biele zlato tak by si ho vyhodila?
A tiez neviem co ma snubak s farbou jejo obrucky? My obrucky nemame rovnakej farby. Zbytocne sa zvazujes hlupostami
Keby si mala taký ako ja ,tak by sa to hodil k všetkému
Je to muz. Realne si myslis ze muzovi dojde taky detail? Ja by som sa ho pri vhodnej prilezitosti skusila spytat ci ho nemali v zltej a ked ano ci by mu vadilo, zeby ste ho isli vymenit a slusne mu vysvetlit dovod, ze ho chces nosit ale takto ho nemozes s ostatnymi doplnkami. Ale naozaj slusne, milo bez obvinovania bez hadok. A hlavne nezacni tym, ze sa ti nepaci ale najdi vhodnejsie slova na zaciatok konverzacie o tom.
Asi áno len ma to trošku zarazilo. Teraz ho musím mať na proste a s tými mojimi šperkami co teraz 😁 ale je krásny môj štýl len ta farba no..
@anonym_autor ja mám obrúčku žlté zlato s ružovým , snubný a ostatné sú žlté zlato,
zvykla som si
ak tak pod snubný si kúp žltý výraznejší
No tak sa proste netrafil. Obrucky uz vobec nemaju manzelia rovnake, to bolo za komunistov. Teraz su trendy uplne inde, ak ide iba o to. Bezne maju manzelia odlisne vzory aj farby obrucok, dokonca poznam dvojicu, co mala nejake uplne lacne, co niekde nasli v bazari, lebo ani jeden z nich prstene nenosi a bola by skoda dat stovky EUR za nieco, co bude lezat doma v krabicke v sufliku.
Je to muz. Realne si myslis ze muzovi dojde taky detail? Ja by som sa ho pri vhodnej prilezitosti skusila spytat ci ho nemali v zltej a ked ano ci by mu vadilo, zeby ste ho isli vymenit a slusne mu vysvetlit dovod, ze ho chces nosit ale takto ho nemozes s ostatnymi doplnkami. Ale naozaj slusne, milo bez obvinovania bez hadok. A hlavne nezacni tym, ze sa ti nepaci ale najdi vhodnejsie slova na zaciatok konverzacie o tom.
@anonym_2376d0 Ano je to muž. Môj otec je tiež muž a vie presne všetky detaily a nikdy nekúpil mojej mame niečo co by sa jej nepáčilo alebo by nebol jej štýl. Takže aj keď je muž tak Ano mal by vedieť aký štýl detaily nosí jeho žena.
@anonym_2376d0 Ano je to muž. Môj otec je tiež muž a vie presne všetky detaily a nikdy nekúpil mojej mame niečo co by sa jej nepáčilo alebo by nebol jej štýl. Takže aj keď je muž tak Ano mal by vedieť aký štýl detaily nosí jeho žena.
@anonym_autor tak to tvoj buduci nevie, ked az taky je to problem nemusela si prijat ten zasnubny prsten. Ako pisem stale sa to da slusne odkomunikovat a vymenit, ved nie je jediny na svete.
boze. dalsia ktorej muz MUSI vediet co ma zena v hlave a aka dolezita je pre nu kazda hovadina.
pozor snubný nie je hovadina,
muž, ktorý si má zobrať ženu - mal by o nej minimálne vedieť, že ju takéto rozhodí
autorka, ak už aspoň bude ten zásnubný výnimočný popri tvojich šperkoch 😉 , ber to tak
Tiez si myslim,ze treba zasnuby zrusit,lebo uz ked to takto zacina,dobre to neskonci.Treba zijst z kratsej cesty,alebo teda dalsich aspon 10r byt len zasnubeny.
Mam 45 rokov zlatý prsten,ktorý sa mi vôbec nepači,nikdy som ho nenosila,ale je od krstnej mamy,tak si ho nechávam.Snubny smw vyberali spolu,aj vsetky šperky co mi kedy muz kupil.Ale suhlasim,mal poznat tvoju predstavu o prsteni.
@anonym_autor tak nie kazdy muz je rovnaky ako Tvoj otec. Mala by si si muza poznat, podla mna on to ani "nevidel", ze je to ina farba, niekedy je to ruzove take len s jemnym nadychom, nie uplne take medeno cervene.
Ja som si bola vyberat snubny spolu s muzom a hotovo. Mohli ste to vyriesit aj takto. Ale ja mam aj "lacny" este m tomu vsetkemu...😅. Dnes by som si mozno vybrala uz iny, zmenil sa mi trosku vkus, ale stale nosim bud biele alebo ruzove zlato. So zlatymi sperkami vyzeram ako ciganka, nic proti nim, ale nesvedci mi k studenemu tonu pleti. Muz toto uz o mne teda vie, no mohol by aj Tvoj vediet, co uz teraz.
Ja mám tiež zásnubný z ružového zlata a vedľa neho nosím zo žltého a mne sa to až taký veľký rozdiel nezdá, neviem či som farboslepa alebo čo🤭🤣
Ja milujem kombo ružové a žlté zlato. Nosievam to takto dokopy - najmä prstene
obrúčku môžete mať žlto-ružovú a bude to ladiť, a v dnešnej dobe, keď sa nosí všetko so všetkým nevidím problém :D
@anonym_autor priateľ možno vybral ružové zlato, aby vyniklo a líšilo sa od tvojich ostatných šperkov 🙂
@anonym_autor tak nie kazdy muz je rovnaky ako Tvoj otec. Mala by si si muza poznat, podla mna on to ani "nevidel", ze je to ina farba, niekedy je to ruzove take len s jemnym nadychom, nie uplne take medeno cervene.
Ja som si bola vyberat snubny spolu s muzom a hotovo. Mohli ste to vyriesit aj takto. Ale ja mam aj "lacny" este m tomu vsetkemu...😅. Dnes by som si mozno vybrala uz iny, zmenil sa mi trosku vkus, ale stale nosim bud biele alebo ruzove zlato. So zlatymi sperkami vyzeram ako ciganka, nic proti nim, ale nesvedci mi k studenemu tonu pleti. Muz toto uz o mne teda vie, no mohol by aj Tvoj vediet, co uz teraz.
@anonym_217aee presne. aký je rozdiel medzi lososovou a marhuľovou? pre muža žiaden… toto tiež môže byť z toho súdka…
@anonym_autor ale ty si nejdes brat tvojho otca, ale tvojho muza🫣🫣🫣ako porovnanie uplne mimo misu....
No tak sa proste netrafil. Obrucky uz vobec nemaju manzelia rovnake, to bolo za komunistov. Teraz su trendy uplne inde, ak ide iba o to. Bezne maju manzelia odlisne vzory aj farby obrucok, dokonca poznam dvojicu, co mala nejake uplne lacne, co niekde nasli v bazari, lebo ani jeden z nich prstene nenosi a bola by skoda dat stovky EUR za nieco, co bude lezat doma v krabicke v sufliku.
@muchotrafka298 nase obrucky stali 15 eur dokopy. Z chirocele... Prave preto, ze sme vedeli, ze ich (hlavne muz) nebudeme nosit .. neskor sme si chceli dat vyrobit na zakazku z damaskovej ocele, ale preslo 9 rokov a nikomu to nechyba....
Obrúčky si dajte vyrobiť u zlatníka, ty kombináciu ružového a žltého zlata, to ti to "prepojí" a muž nech si dá spraviť iba zo žltého zlata.
Mať len takýto problém, bola by som šťastná😂😂😂 Ako tu už bolo napísané, snubný prsteň ti nemusí ladiť s ničím. Takže buď rada, že nejaký máš😉🙂

tak budeš nosiť ružový prsteň… nechápem 😏