Oddávajúci na svadbe: Politik alebo prezident?
Na politickej scéne sa diskutuje o tom, že by po novom pri civilnom sobáši mohli sobášiť aj politici, ministri či dokonca prezident, ak ich svadobčania požiadajú. Vybrali by ste si niekoho? Len tak ma zaujíma či tu je niekto, koho takýto návrh zaujal a uprednostnil by svadbu, pri ktorej by ho zosobášil nejaký politik.
Ani by mi to nenapadlo riešiť, nevidím v tom zmysel
jedine tak zo žartu, že sa na tom budeme smiať celý život, pretože niektorí politici majú ozaj "dar" reči
No tak jedine v ramci srandy,lebo si toto neviem predstavit, ze by ma oddaval kapitan Danko alebo Martin Igelitka 🙈
Martin Igelitka by možno tú igelitku s peniazmi daroval svadobčanom, veď on je taký ušľachtilý...
@jednoduchomirka to by im ešte pridali na plate🤪taky Huliak rozciteny by sa mi pacil
@jednoduchomirka ak sú poslancami v obecnom zastupiteľstve tak už aj teraz môžu sobášiť
neviem si predstaviť politika o ktorom je verejne známe že cudzoloží, podvádza svoju zákonitú manželku, žeby mal mať vôbec nejaké slovo na svadbe
určite nie, nám stačí miestny pán farár.
@jednoduchomirka to by im ešte pridali na plate🤪taky Huliak rozciteny by sa mi pacil
@anonym_842ba6 už počujem. Beriete si tu prítomnú suku :D
Tejto krajine uz niet pomoci.Akoze toto je tu najpálčivejši problém ...
Za čo vlastne politici beru peniaze? Za vymýšľanie somarín a pritom "malickosti"ako skolstvo,zdravotnictvo,doprava,polnohospodari,mali podnikatelia...v troskach.
@jednoduchomirka btw...to je taka sprostosť ze aj škoda sa zamýšľať nad tým....ako by to akože fungovalo?
Snúbenci napíšu Pellemu aby v sobotu doletel oddať ich do Trebišova, tak on sadne na vládny špeciál cely šťastný ze bude vysluzka a poldeci ?
Za čo vlastne politici beru peniaze? Za vymýšľanie somarín a pritom "malickosti"ako skolstvo,zdravotnictvo,doprava,polnohospodari,mali podnikatelia...v troskach.
@janinah dostali prikaz sa viac prejavovat, lebo ich kritizovali, ze beru peniaze za nechodenie do prace, ak su v praci, tak od nudy tam verejne spia a neprispievaju do politiky nicim, iba mackanim tlacitok podla rozkazu.
Odvtedy pocet nezmyselnych navrhov o zbytocnostiach celkom stupol.
@jednoduchomirka btw...to je taka sprostosť ze aj škoda sa zamýšľať nad tým....ako by to akože fungovalo?
Snúbenci napíšu Pellemu aby v sobotu doletel oddať ich do Trebišova, tak on sadne na vládny špeciál cely šťastný ze bude vysluzka a poldeci ?
@gejb nemala by to byť akože ich povinnosť prísť. Mali by dať súhlas, že prídu na to poldeci. A ak dajú, tak by mali prísť aj do Trebišova 😀DD
Martin Igelitka by možno tú igelitku s peniazmi daroval svadobčanom, veď on je taký ušľachtilý...
@anonym_d99215 no ved preto som ho spomenula, ze by mohol oddavat pary a pritom z igelitky bankovky vytahovat, ze nech sa paci, to mate za to, ze ste prisli 😂😂
No daj pokoj.. taky Blanar by to ani nezvladol, kedze rad brepta hocikde 🙂)
@janinah tomu sa hovori odvadzanie pozornosti,ci uz na mensi problem alebo nezmyselnost ako tato
Jasne, ja by som poprosila kapitana Danka. Bola by to nezabudnutelna svadba.
Mne hneď napadli Huliak a Danko, to by bolo kombo, že by som sa snáď aj konečne vydala :D :D
jasne, brala by som Pelleho alebo Danka 😂 alebo Matoviča a Kollára .... všetci kkti ale sranda by snáď bola 😀
Politika nie, ale chcela by som aby ma oddával Janko Koleník v takej košeli, ako má v Let's Dance😁
Viem si predstaviť, že by nás sobášila na našej záhrade prezidentka Čaputová 😁

Už len to by mi chýbalo ku šťastiu 😂