Oplatí sa investovať do svadobných šiat na mieru?
Oplatí sa dnes kupovať šaty robené na mieru? Myslím si že je to prvá vec ktorá by išla na predaj pri sťahovaní.. hmm? 🙂
@anonym_autor za mna malo pravdepodobne, ze šaty predate... ved si to treba skúšať.
@anonym_bf06b1 Práveže veľa známych, aj cudzích žien ich predáva, ale či predajú neviem, nechcem vyzvedať tak priamo..
@anonym_bf06b1 Práveže veľa známych, aj cudzích žien ich predáva, ale či predajú neviem, nechcem vyzvedať tak priamo..
@anonym_autor no ved jasne, ze predávajú ale ci je kupca ? To si ja nemyslím. Aspoň skrz mna, zw som musela skúšať x šiat a nie, ze tieto sa mk páčia kúpim a nebudú sedieť, ved rozumieš mi.
Požičane som mala 🙂
@anonym_autor mám ešte svadobnú vestu a svadobnú kravatu. Nikto to nechcel kúpiť a vyhodiť som to nechcel.
@anonym_autor mala sm šité na mieru a predala som asi po pol roku od svadby
Uz su predane. Boli na snurovacku, dali sa prisposobit. Aj dlzka sa dala upravit.
Ja som kupila od jednej nevesty, dala vycistit a do 2 mesiacov po svadbe predala, kym to bol este novy model. Cele saty ma vysli na 150e.
Moje šaty si vyhliadla jedna slečna z rodiny ešte pár dní po mojej svadbe keď videla svadobné fotky a tesne po svadbe (ešte som ich ani nestihla dať vyčistiť) si došla po ne. Ja som ale nemala na mieru ale odkúpené zo salóna (odkúpenie aj požičanie stalo rovnako pretože sa z kapacitných dôvodov potrebovali zbaviť starej kolekcie), takže som ich dlho nemala.
Ale napr. kamarátka dokola asi rok zdieľala svoje šaty kade tade po inzerátoch, ani za 50€ ich nedokázala predať.. asi veľa závisí aj od výzoru a štýlu tých šiat - moje boli na šnurovanie, čiže sadli na rôzne postavy 🙂
@anonym_autor mam a nevedela som ich predat. Neboli totiz na pozicanie, ale na predaj za 150e pred 15r. Jednoduche ake sa mi pacili.
Neoplati. Predat to asi predas. Ale za zlomok povodnej ceny.
Oplatiť sa neoplatí, prerobis na Tom, na to sa treba prichystať.
Sestra mala na mieru, predala do salónu. Ale zdá sa mi, že pod cenu. Ja som mala kúpené od inej nevesty a predala som za vyššiu cenu, než som kúpila. Závisí aj od toho, aké sú tie šaty. Ja som mala menej tradičné a mala som veľmi veľa záujemkyn, dve aj boli skúšať, jednej sadli a brala.. keby boli ako všetky ostatné saty, predávam dlhšie.
Nemyslím si že je to dobrý nápad.Mozno ich nebudeš vedieť potom predať lebo budú sedieť len takej postave aku máš ty
neviem či by som pri svadobných šatách rozmýšlala že sa majú alebo nemajú oplatiť…
ak ich viem kúpiť alebo požičať, tak kúpim alebo si požičiam. ak nenájdem aké chcem, dám si ušiť bez ohľadu na to či potom predám…
či?
@anonym_autor mala som, lebo na moju postavu XS mi v požičovni nútili šaty L (vraj to zúžia 🤦) a požičať ma vyšlo rovnako ako ušiť. Tak som mala šaty podľa seba, ktoré mi dokonale sadli, nemusela som sa o ne báť, dala som zarobiť milej krajčírke a do mesiaca po svadbe som ich predala za skoro tú istú sumu 😁 - nevesta ma videla v kostole a hrozne ich chcela. Mne sa to teda fakt oplatilo.
Ja som si kúpila a s prerobením na mieru ma stáli ešte menej ako požičovné zo salónu... Ale teda ja som mala špecifickú predstavu, netypickú postavu a vedela som, že si ich chcem nechať na pamiatku a v živote by som ich nepredala
Ja som mala site na mieru a predala som ich velmi rychlo. Ale za polovicu ceny. S tym treba asi aj ratat.

@anonym_autor za mna malo pravdepodobne, ze šaty predate... ved si to treba skúšať.