Originálne svadobné šaty - váš názor na unikátny dizajn
Ahojte ženy. Chcela by som poprosiť k nezávislý názor - nestranný, od niekoho kto ma nepozná, od žien v rôznych vekových kategóriách, od neviest ktoré už svadbu majú za sebou a vedia možno ppsúdiť poradiť + a -, od kohokoľvek mimo mojho okolia (po predoslych skusenostiach). Mám za sebou už skúšku šiat v inom salone, kde sme sice jedny vybrali, no po par dnoch dumkania som si uvedomila, ze to asi bola strela na prvu a poplasila som sa, ze nie su tie top. Tak som nasla neskor tieto a vyrazila za nimi. Konkretne za nimi.
"Hacik" alebo vyziadanie vasich nazorov a rad je kvoli tomu, ze som na vazkach len kvoli ich inemu vzhladu, vzoru, proste ze su INE ako "klasicke" dookola nosene modely. Nazivo ked som sa videla moja reakcia bola ze su uzasne - su aj velmi pohodlne, lahucke, perfektne drzia aj ked nemaju ramienka a nic nekuse.
Jedine co ma zaujima je celkovy nazor na ich VÝZOR. Viem, ze musia byt TOP hlavne pre mna, no mozno ide o nejake moje oslnenie docasne chvilkove a niekto z vas mi mozno pomoze a vytkne nieco co sama nevidim zle.
Vopred dakujem za vsetku kritiku a cas co mi venujete 🙏🏽

Mne sa pacia. Krasna si 🙂
velmi pekne
Krasne sú a sedia ti ako uliate
Su krasne a s tvojou postavou si ich mozes dovolit bez obav.
Si v nich krásna,len ma zaujalo,ako sa ti v nich chodí? Mala si obuté lodičky,v ktorých budeš,či si bosá? Pretože sú trošku dlhé (aspoň tak sa mi zdá).
Si v nich krásna,len ma zaujalo,ako sa ti v nich chodí? Mala si obuté lodičky,v ktorých budeš,či si bosá? Pretože sú trošku dlhé (aspoň tak sa mi zdá).
@zuzanita1609 áno su dlhsie teraz, este by sa upravovali na moju vysku vo zvolenych topankach podla potreby 😊
@zuzanita1609 áno su dlhsie teraz, este by sa upravovali na moju vysku vo zvolenych topankach podla potreby 😊
@kobliha66 tak to je super a nepochybuj, to sú tvoje svadobné 😊.
Mne sa tiez pacia. Sice na zaciatku sa mi zdali trochu, ze je nejako zvyraznena podprsenka, ale potom mi doplo, ze na svadbu v Europe v pohode. Asi tu dostanem blbe reakcie, ale svadba bude aj v kostole? Do toho prostredia sa mi nehodia, ale ak nie tam, tak su super a dostali by aj 10/10 odomna
Pekné sú, mne osobne sa akurát vo všeobecnosti nepáči ten korzetový štýl - tu konkrétne sú tie korzetové “čiary” dosť výrazné, keďže je tá časť priesvitná a teda trochu narúšajú ten kvetinový vzor. No to píšem len lebo som vyslovene hľadala chyby na tých šatách ;) Inak ti super sedia a ak sú aj pohodlné, tak to je veľké plus. Nechaj si pár dní čas na rozmyslenie a ak na ne nebudeš môcť prestať myslieť, sú to tie pravé 🙂
Mne sa tiez pacia. Sice na zaciatku sa mi zdali trochu, ze je nejako zvyraznena podprsenka, ale potom mi doplo, ze na svadbu v Europe v pohode. Asi tu dostanem blbe reakcie, ale svadba bude aj v kostole? Do toho prostredia sa mi nehodia, ale ak nie tam, tak su super a dostali by aj 10/10 odomna
@bluka2 ahoj, dakujem pekne za dotaz , obrad bude v kostole ano ale svadbu mame skoro, 1.5., takze budem mat v kostole urcite kratky "maly" lahky biely kabatik na nich, tiez by mi bolo proti srsti postavit sa pred farara takto, aj ked nie som vulgarna no predaa kostol mas pravdu 😁👍🏼 na to som myslela 😁
Pekné sú, mne osobne sa akurát vo všeobecnosti nepáči ten korzetový štýl - tu konkrétne sú tie korzetové “čiary” dosť výrazné, keďže je tá časť priesvitná a teda trochu narúšajú ten kvetinový vzor. No to píšem len lebo som vyslovene hľadala chyby na tých šatách ;) Inak ti super sedia a ak sú aj pohodlné, tak to je veľké plus. Nechaj si pár dní čas na rozmyslenie a ak na ne nebudeš môcť prestať myslieť, sú to tie pravé 🙂
@dixitka ďakujem kraaasne ano suhlasim.plne, ze keby bolo menej priesvitne, skoda ze ich neviem kupit aby som to dala prerobit trosku iba dotuknut :/ daju sa len prenajat no 🫢 dakujem ❤️
Sú krásne. Jediné čo mi výzorom nesedí sú tie rukavice/rukávy po ramená. Tie by som zrušila. A možno by som ešte dala pod šaty spodnicu, ktorá sukňu zdvihne a nebude pôsobiť tak ťažkopádne. Spodnica nemusí byť široká, stačí menšia aby urobila peknú siluetu.
Výzorom super. Áno, do kostola nejaký prehoz/kabátik.
Ale pre mňa osobne len na sobáš a fotky.
(A to nie som veľmi za takého korzetové priesvitné, to je pre mňa na ulicu alebo do spálne 😂).
Z praktické hľadiska, neviem si predstaviť v nich tancovať, chodiť. Aj keby si mala malý jemný kruh, ten najmenší asi by bol fajn, neviem si predstaviť to tancovanie a hlavne pri šalení sa na svadbe už vidím, ako niekto zo zadu na nich šliapne a pri najlepšom budú len špinavé, kus roztrhané, horšie ak ťa stiahnu spolu. Ale možno som len príliš podobných videí videla.😂
Ja som nemala také dlhé/vlečkové a mala som čo robiť pri tancovaní.
Sú krásne. Jediné čo mi výzorom nesedí sú tie rukavice/rukávy po ramená. Tie by som zrušila. A možno by som ešte dala pod šaty spodnicu, ktorá sukňu zdvihne a nebude pôsobiť tak ťažkopádne. Spodnica nemusí byť široká, stačí menšia aby urobila peknú siluetu.
@pinkgirl ahoooj, dakujem za komentar 😊 vyskusala som aj so sirsou spodnickou prilozim foto a prilozim foto aj bez rukavov ktore si dam asi potom aj tak na zabave dole 😁 kludne ak sa ti bude chciet mozes aj takto poaudit bez rukavov spatne, lebo pol svadby ich asi nebudem mat ci je to v poho😁👍🏼
Výzorom super. Áno, do kostola nejaký prehoz/kabátik.
Ale pre mňa osobne len na sobáš a fotky.
(A to nie som veľmi za takého korzetové priesvitné, to je pre mňa na ulicu alebo do spálne 😂).
Z praktické hľadiska, neviem si predstaviť v nich tancovať, chodiť. Aj keby si mala malý jemný kruh, ten najmenší asi by bol fajn, neviem si predstaviť to tancovanie a hlavne pri šalení sa na svadbe už vidím, ako niekto zo zadu na nich šliapne a pri najlepšom budú len špinavé, kus roztrhané, horšie ak ťa stiahnu spolu. Ale možno som len príliš podobných videí videla.😂
Ja som nemala také dlhé/vlečkové a mala som čo robiť pri tancovaní.
@vkatush ahoooooooj katush, dakujem za komemtar 😊 ano mas pravdu aj mne to priesvitne trosku vadi, bezne nenosim velmi ani vystrihy takmer nikdy takze extravagantnejsi je vrch na to ake by mali byt jemne saty 🙈 a vlecka sa da vypnut, skusala som aj s dvihnutou, bude dole len na foto a v kostole 😊 momentalne na diskusnych foto je najmensia spodnicka a tu v komentaroch foto so sirsou spodnickou mozes kuk ak mas cas 🙂 dakujem za nazor ❤️ vazim si to
@kobliha66 prepáč, mne sa nepáčia :( Prídu mi dosť gýčové, taký gypsy style.
Krásne sú a určite s rukávmi 👍🏻
V prvom rade Ti sedia ako uliate. Sú veľmi pekné. Mne osobne tam prekážajú len tie "rukávy ".
Waw krásne
Sú krásne, ale ja som za verziu bez rukávov.
@kobliha66 iné už nehľadaj, sedia ti ako šité na teba
Nepáčia sa mi.
Sedia Ti velmi pekne, ale skor bez tych rukavov. Nehodia sa mi tam, vyzera to velmi zvlastne a dost lacno. Do kostola by som urcite v takychto satach nesla, bez nejakeho zakrytia ramien.
Tieto "rukavy" su teraz dost v trende, aj kolegyna co mala svadbu tento rok mala saty s takymito kvazi rukavmi a tiez to nevyzeralo tak dobre ako bez nich.
@kobliha66 s tymi rukavmi, vystrihom, priehladnym a vyraznym korzetommi to pripada ako neglize. Taketo saty teraz frcia, ale mna nepslovili ich prilisnou vulgarnostou.
Bez rukavoc vyzera celok lepsie.
Rodicia, babicky, sirsia rodina, kamarati a kamaratky ta nepotrebuju vidiet komplet.
Saty ako take ti sedia ako uliate, alw ich prevedenie sa mi nepavi.
Hlavne aby si bola stastna a spokojna. Jedine na vom zalezi je (pre nevestu) saty, Skveele jedlo, skvely fotograf, prip kameraman a spravny muz ❤️
Satky su krasne. Zaujimavymi ich robia tie rukavy bez nich su take hole. Rukavy ich zjemnuju a vyyraca sa prvoplanova vystrednost, ktoru treba vediet nosit
Sú veľmi pekné 👍. Mne sa páčia viac tie s rukávmi.

@kobliha66 sú krásne a hodia sa ti