icon

Aký máte názor na tieto šaty?

Dnes o 13:07

Zeny, pridu vam tieto saty pekne a brali by ste ich? Alebo je to moc? Na kazdodenne nosenie na von? Dakujem za nazor 🙂

Aký máte názor na tieto šaty?
Strana
z2
anonym_ec7221
Dnes o 13:08

Na každodenné nosenie asi nie

anonym_668714
Dnes o 13:08

áno prečo nie

anonym_a50dcf
Dnes o 13:09

Brala by som ich jedine, ze mam na nich postavu. Ked vidim tie velkosti s niekolkymi X-kami treba to triezvo zhodnotit.

anonym_f817aa
Dnes o 13:09

kludne aj na kazdodenne nosenie

kikulienka94
Dnes o 13:10

sú pekné a môžu byť na každodenné nosenie

autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

anjelicek26

V lete uplne v pohode...

anonym_f817aa
Dnes o 13:14
@anonym_autor

Ale nepridu vam az moc kvetinove jedna kamoska mi povedala ze su jak na cigansku party

@anonym_autor kedy chces nosit kvietkovane saty ak nie v lete?

sisska96
Dnes o 13:14

Také fajnové letné. Kukni hlavne materiál, aby nebola umelina

a0
Dnes o 13:17

Aj na každodenné nosenie kľudne ale ja by som si ich teda nekúpila, nie sú môj štýl.

anonym_0849fd
Dnes o 13:18

Pekné fakt

anonym_90041c
Dnes o 13:26

V pohode 🙂

anonym_e627e8
Dnes o 13:27

Vyzerajú dosť umelinovo.V lete také na sebe neznesiem.

anonym_318da6

taaaake suu, nijake za mna, a za tu cenu uz vobec nie. Pridu mi velmi tmave na to ake su kvetovane. Ani na slnko lebo horuco, ani na zamracene dni lebo strih letny, kratky. Akoze ked sa ti pacia OK ale nijako neohurili. Proste dalsie kvietkovane saty bez nejakeho napadu. Dcere som takych kvetovanych nakupila zo 5 do skolky, tenka viskoza, nech ma na striedacku k leginam. Ale dokopy stali tolko ako tieto na obrazku.

anonym_9af812

mne sa nepacia, co ti to pomoze?

hederamonstera
Dnes o 13:35

Take obycajne, uplne v pohode na kazdodenne nosenie v lete.

anonym_59b321
Dnes o 13:36

nie sú najhoršie. ak chceš kúp.
Ja by som si ich nekúpila, mám dobrú postavu - kúpim krajšie.
nosiť môžeš aj do práce, do mesta, denne hoc kde.

anonym_60ad7a
Dnes o 13:40

za mna nie -- vyzera to ako 100% polyester

anonym_d38d60
Dnes o 13:41

Co sa kvetov tyka, vobec mi nevadia, mam rada kvety, mozu byt. Ale mne pridu moc ku krku (v lete toto fakt nechcem), a k tomu asi moc kratke budu, to tiez nemam rada a to mam 152 cm. Dcera ma 154 cm a niektore ani skusit nechce, co su take kratke, neviem, ako si ich ma obliect 170 cm zena 🫣.
A este material, zvykne to byt taka tenka latka, ale polyester, tak to tiez nechcem, to by mi vadilo viac ako kvety. Ale ak kamoska npsi vserko cierne, nude, bez vzorov, tak jej mozu pripadat "ciganske", mne sa pacia.

catherin4
Dnes o 13:50

Mne sa nepacia, ten vzor mi pride ako pre staru babku

anonym_1295e6
Dnes o 14:12

@anonym_autor
Pozor na vietor a tangace

muchotrafka298
Dnes o 14:14

Za mna su tie saty OK co sa tyka vzoru, ale nie materialu. Lebo toto je ta lacna umelohmotina, co sa v tom spotis, len co si to oblecies. Kazdemu sa paci nieco ine, riad sa tym, co sa paci tebe a co znosis. Neriad sa tym, co ti napisu anonymne zeny na diskusnom fore alebo kamaratky. Kazdy ma svoj vkus.

thereisabear
Dnes o 14:25

Kvety by mi nevadili, materiál áno.

klotildabazarik
Dnes o 14:26

@anonym_autor ta cena ma odpalila😂

anonym_6102ef
Dnes o 14:34

Za mňa nie… tie romantické vzory 😵‍💫

siska53
Dnes o 14:51

@anonym_autor Su letne, pokial ti sedia a si ok s cenou, preco nie? Moj styl to ale nie je a pridu mi pridrahe.

bielasovicka
Dnes o 14:53

Sú pekné. Ved je leto, tak prečo nie kvetinkove 🤷🏼‍♀️ (jasné, pokiaľ nemáš 60 r.) 😄

moonlight1210
Dnes o 15:12

Mne sa absolutne nepacia.

Ale na druhej strane maju taky jednoduchy strih a na bezne nosenie von do mesta mozu byt. Preco by nie, ak sa tebe pacia.

lea93
Dnes o 15:16

Materiál 60% polyester, 40% viskóza, ja by som ich už len kvôli tomu nebrala.

anonym_c5cb8a
Dnes o 15:17

inak v nich budes vyzerat ak si ako helena ruzickova a inak ak si ako zdena studenkova pred 110 rokmi

Strana
z2