Plakali ste pri oltári počas svadobného obradu?
Ahojte plakali ste pri oltári keď ste si brali svojho muža alebo ženu ? Častokrát sa stane že manželia nevedia ani dopovedať sľúb a plačú brutalne medzito placu . My s manželom sme vôbec neplakali normálne sme to povedali ale na druhej strane som mala známu ktorá vyžadovala od muža aby sa rozplakal keď zbadá to bol druhý extrémna nebola normálna. Len čo vas tak dojalo ak ste plakali nahodou?
Ďakujem vám pekne za vašu odpoveď aj ja tiež som bola rada že som všetko povedala ako som mala aj manžel boli sme tiež skôr strese ale šťastní samozrejme že sa berieme
A tá známa hovorila mužovi už chystajú svadby že dúfam že budeš plakať a budeš dojatý keď ma uvidíš vkuse mu to hovorila a potom som si všimla že keď vchádzal tak sa robil že si utiera oči ale nebol nejaký dojatý každopádne je to veľký pod papučnik O tom potom ale ďakujem veľmi pekne za vaše reakcie
dva krat som neplakala a nebudem ani treti... ale ked sa dcera vydavala, tak som plakala... a druheho nutit aby plakal? au, to normalne zabolelo
Pri obrade nie, ale pri tanci s rodičmi ano 😅 hrala nam pesnička korene a pri refréne revem vždy, a byt v náručí svojich rodičov som sa rozrevela este viac
Ja som plačko, mňa dojíma veľa vecí ale na svojej svadbe sme sa smiali a boli veľmi uvoľnení a pokojní. A tak nejak sa to s nami tiahne aj pri problémoch a ťažkostiach 🙂
dva krat som neplakala a nebudem ani treti... ale ked sa dcera vydavala, tak som plakala... a druheho nutit aby plakal? au, to normalne zabolelo
@anonym_43c42c no začalo to už pred svadbou keď jej rodičia kúpili pol roka pred svadbou byt ktorý pre písali na ňu a tým pádom on na to nemal žiaden nárok. Po svadbe pár mesiacov už sa mu vyhrážala že si môže zobrať igelitku a ísť preč. Obaja nemajú žiadnych kamarátov žiaľ ona nechodí nikam jemu zakazuje chodiť kdekoľvek.. peniaze pred ním skrýva do trezoru od Ktorého má kód iba ona… Z výplaty jeho mu necháva iba na výhradne potreby ako je benzín a malička vreckové na iqos . Musieť doniesť výplatnú pásku ukázať stav účtu preposlať na jej účet a jemu necháva naozaj nejakých 250 €… my sme mysleli že odpadneme….Ona má 25 on 28 a veľmi sa divím že toto je ochotný trpiet.
Chvíľu sme boli taký akože kamaráti ale keď som videla to šialenstvo veľmi rýchlo sme ukončili kontakt. Ona bola príšerne toxická.
Ano, bola som dojata.(a v osmom mesiaci, mozno aj preto ma to vzalo😂) a to sme mali svadbu na hnusnom urade v hnusnych satach, ziadne dojemne sluby
@anonym_autor neplakali sme, ani som nikoho nevidela plakať, ani nikto nespomínal, že plakal.
mna rozplakal slub ked som čítala a z toho začal revať aj muž :D
@anonym_43c42c no začalo to už pred svadbou keď jej rodičia kúpili pol roka pred svadbou byt ktorý pre písali na ňu a tým pádom on na to nemal žiaden nárok. Po svadbe pár mesiacov už sa mu vyhrážala že si môže zobrať igelitku a ísť preč. Obaja nemajú žiadnych kamarátov žiaľ ona nechodí nikam jemu zakazuje chodiť kdekoľvek.. peniaze pred ním skrýva do trezoru od Ktorého má kód iba ona… Z výplaty jeho mu necháva iba na výhradne potreby ako je benzín a malička vreckové na iqos . Musieť doniesť výplatnú pásku ukázať stav účtu preposlať na jej účet a jemu necháva naozaj nejakých 250 €… my sme mysleli že odpadneme….Ona má 25 on 28 a veľmi sa divím že toto je ochotný trpiet.
Chvíľu sme boli taký akože kamaráti ale keď som videla to šialenstvo veľmi rýchlo sme ukončili kontakt. Ona bola príšerne toxická.
@anonym_autor pýtaš sa naozaj nato či plakali pri svadbe ludia alebo si prišla ohovoriť znamu?
niektorí plačú, niektorí nie. A teraz čo?
Ja som stihla odpadnut. Este mam aj foto s nohami hore, duchapritomny fotograf to zachytil😆😆😆
@anonym_autor teraz je moderné revať, kvôli kamere a videám na sociálnych sieťach. Za socíka by nikoho dospelého na svadbe nenapadlo revať. Robili sa len čierno biele fotky a tam by aj tak nebolo vidno. Hold, nová doba, nové móresy, revat treba, aj na vlastnej svadbe. 🤦
@anonym_autor no vzala ho pekne do parady, chudak chlap
@anonym_autor ahoj, veru plakala a so mnou celá sieň …. Brali sme sa na úrade asi v ten najteplejší deň. A mužovi prišlo v tom najlepšom zle a odpadol. Našťastie sa nejak pozviechal a obrat sa dokončil ale tvrdí že si nepamätá ako vôbec povedal áno a pri gratulaciach si pamätal len posledného vraj 😂😂
Teraz sa už človek smeje ale nebolo mi všetko jedno, no už si z toho robíme srandu.
Inak by nám asi ani slzicka nevyšla…
Nerevali. Pred oltárom sme žuli obaja žuvačky. To mi povedal brat po obrade, a ja že prečo je farár taký nasratý.
Bolo horúce leto, ja tehotná som bola rada že som to tam prežila.
O rok bol rozvod.
Uuuuj ale niektore historky riadne … velmi ma mrzi ze ste odpadli niektori🥹💫 spomienky ostavaju no..
zazila som, ze sa chechnala cela zenichova rodina, ked na urade v Kralovskom Chlmci zacala "kulturna vlozka" a pani recitovala slovensku basen s poriadnym madarskym prizvukom . Zenich dodnes spomina kolko sil ho stalo zachovat dekorum a nechechnat sa s nimi
To sa niekto dojme pri vlastnom sobasi?😀 Maximalne trapne a zaroven smiesne.
zazila som, ze sa chechnala cela zenichova rodina, ked na urade v Kralovskom Chlmci zacala "kulturna vlozka" a pani recitovala slovensku basen s poriadnym madarskym prizvukom . Zenich dodnes spomina kolko sil ho stalo zachovat dekorum a nechechnat sa s nimi
@anonym_850dcf IQ pod 0 bodov
Ja som plakala od šťastia. Môj bol taký nervózny že celú dobu pozeral na oltár a tým pádom ma vôbec nevidel ísť k oltáru 🤣 otočil sa až keď som bola už pri ňom. Slzu urobil ale nie na môj pokyn. To je pekne debilné niekoho nasilu nútiť plakať
To sa niekto dojme pri vlastnom sobasi?😀 Maximalne trapne a zaroven smiesne.
@anonym_1ac9f9 prečo? Veď to je pravda, skutočné slzy prídu až manželstve. Fakt, takto dojímať sám seba je smiešne, asi aj pre svadobčanov trápne.
@anonym_autor nie my sme sa snažili nerehotat...
@anonym_autor nie, my sme sa snažili nesmiať 😁
@anonym_autor na vlastnej nie ale keď sme boli niekde tak som zvykla byť dojatá a mať zaslzene oči 🙂
ako ho mohla nútiť aby plakal? 😒
@biba_18 to je tak keď si niekto pozerá veľa videí na tik toku alebo inde ako strašne chlapi revu pri obradoch kým žena prechádza uličkou...no a niektoré ženy po tom veľmi túžia 😂 poznala som takú čo povedala,že ak ten jej nebude plakať tak nevie či si ho vezme vôbec
@anonym_autor no mne sa trošku oči orosili,ale tak veľa pocitov naraz,ľudia čo na nás pozerali (nemám rada pozornosť moc,ale najbližšiu rodinu sme tam chceli mať) a ešte nám na úrade púšťali úplne smutnú hudbu čo si tam oni nastavili 😂😂😂 potom sme sa už smiali .
@anonym_autor Mna dojali netere a synovci,ked som ich videla v slavnostnom obleceni ako kracaju s nami,bolo to emotivne. Obrad sme sa uz potom presmiali. Miestami nam bolo tak do smiechu az nam bolo trapne 🤣 A este na konci,ked sme vychadzali a ludia tlieskali,to som mala slzy na krajicku. Ja som emotivny clovek,mna dojde kazda malickost.
My sme mali obrad na úrade. Ja som neplakala, ale manžel áno. No, vyronil pár sĺz a krivilo mu ústa 🥰
Nie,my sme sa smiali 😁 ja som ale neplakala ani po porode

Vôbec nie. Čakala som nech je čím rýchlejšie a poďme sa najesť a domov 😂