Plakali ste pri oltári počas svadobného obradu?
Ahojte plakali ste pri oltári keď ste si brali svojho muža alebo ženu ? Častokrát sa stane že manželia nevedia ani dopovedať sľúb a plačú brutalne medzito placu . My s manželom sme vôbec neplakali normálne sme to povedali ale na druhej strane som mala známu ktorá vyžadovala od muža aby sa rozplakal keď zbadá to bol druhý extrémna nebola normálna. Len čo vas tak dojalo ak ste plakali nahodou?
@anonym_autor teraz je moderné revať, kvôli kamere a videám na sociálnych sieťach. Za socíka by nikoho dospelého na svadbe nenapadlo revať. Robili sa len čierno biele fotky a tam by aj tak nebolo vidno. Hold, nová doba, nové móresy, revat treba, aj na vlastnej svadbe. 🤦
@anonym_786af8 vám už normálne preskočilo.Urcite sa neplače kvôli soc.sietam😜moja mama sa vydávala v 1976 čiernobiele fotky a mamin otec plakal aj mamina krstná.Ja neviem ako sa vôbec niekto môže čudovať, že preco sa plače na svadbe a čo tam je na plač.Konci jedna etapa, človeku to príde ľúto, že teraz mal malé deti a už idú z domu.Ani by som nepovedala,že je toľko malo citlivých zien
@anonym_786af8 vám už normálne preskočilo.Urcite sa neplače kvôli soc.sietam😜moja mama sa vydávala v 1976 čiernobiele fotky a mamin otec plakal aj mamina krstná.Ja neviem ako sa vôbec niekto môže čudovať, že preco sa plače na svadbe a čo tam je na plač.Konci jedna etapa, človeku to príde ľúto, že teraz mal malé deti a už idú z domu.Ani by som nepovedala,že je toľko malo citlivých zien
@anonym_a3b4fb podla mna myslela zenicha a nevestu nie otcov a krsne a neviem koho
Nerevali. Pred oltárom sme žuli obaja žuvačky. To mi povedal brat po obrade, a ja že prečo je farár taký nasratý.
Bolo horúce leto, ja tehotná som bola rada že som to tam prežila.
O rok bol rozvod.
@anonym_9a8274 prečo ste sa už rok po sobáši rozviedli?
Ďakujem vám pekne za vašu odpoveď aj ja tiež som bola rada že som všetko povedala ako som mala aj manžel boli sme tiež skôr strese ale šťastní samozrejme že sa berieme
A tá známa hovorila mužovi už chystajú svadby že dúfam že budeš plakať a budeš dojatý keď ma uvidíš vkuse mu to hovorila a potom som si všimla že keď vchádzal tak sa robil že si utiera oči ale nebol nejaký dojatý každopádne je to veľký pod papučnik O tom potom ale ďakujem veľmi pekne za vaše reakcie
@anonym_autor 😅🤣🤣
@anonym_a3b4fb, nepozorne čítaš. Otázka neznela, či plakali rodičia, príbuzní či hostia, ale či plakal ženích s nevestou pri samotnom sobáši. A teda nariekajuci sobasiaci sa pár podľa mňa čisté divadlo je.
@anonym_a3b4fb, nepozorne čítaš. Otázka neznela, či plakali rodičia, príbuzní či hostia, ale či plakal ženích s nevestou pri samotnom sobáši. A teda nariekajuci sobasiaci sa pár podľa mňa čisté divadlo je.
@vroni tak presne islo mi vyslovene o NOVOMANZELOV 🙂
Nie,my sme sa smiali 😁 ja som ale neplakala ani po porode
@petulda333 vidis, ja aj po porode. Ja som plakala este aj na birmovke ako birmovna mama🤣🤣🤣
@petulda333 vidis, ja aj po porode. Ja som plakala este aj na birmovke ako birmovna mama🤣🤣🤣
@majlo1234 ako ja mam tiez chvile kedy som plakala. Pri synovom vystupeni,prve ocenie,takisto pri dcere...no sobas a porod nie
@anonym_autor neplakali, ale boli sme stastni, nie však dojatí. Ja som neplakala ani pri narodeni deti. Najväčšou emociou v zivote bolo, keď som bola pri umierajúcim ocinovi, ale aj to nebol úplný plac, ale radost, ze sme mohli byt s ním a nebude už trpiet bolestami.
@majlo1234 ja som plakala aj pri konci školského roku🤣zaznela hymna videla som tie deti dojatych rodičov a už som mala slzy.Kolko je za tým driny atď bežne málokedy plačem, aké takéto veci ma strašne dojimaju

Nie. Jednak sme ani neboli pri oltari, a ani manzel ani ja nemame take povahy ze by sme casto citili dojatie, vseobecne