icon

Poraďte originálne darčeky na rozlúčku so slobodou pre nevestu

somztohojelen
25. jún 2026

Ahojte, aké originálne darčeky by ste dali budúcej neveste ma rozlúčke? Niečo čo môže aj zabaviť alebo byť praktické. A pokojne aj originálny program (vsuvka), čo by bavilo malú skupinu ľudí. Budem rada za všetky rady a typy🙂 Ďakujem.

anonym_1d15d4
25. jún 2026

Za mňa sú všetky tie typické darčeky s erotickou tematikou zbytočné a len zavadzajú. Takisto kuchynské doplnky, ktoré majú pobaviť, že sa žena svadbou stane pani domácou. Ak nevestu dobre poznáš, daj jej zážitkový darček, nejaký kurz, kúpte jej niečo čo si praje. Originálnym darčekom pri príležitosti rozlúčky bude taký, ktorý sa jej aj bude páčiť a využi je.

somztohojelen
autor
25. jún 2026
@anonym_1d15d4

Za mňa sú všetky tie typické darčeky s erotickou tematikou zbytočné a len zavadzajú. Takisto kuchynské doplnky, ktoré majú pobaviť, že sa žena svadbou stane pani domácou. Ak nevestu dobre poznáš, daj jej zážitkový darček, nejaký kurz, kúpte jej niečo čo si praje. Originálnym darčekom pri príležitosti rozlúčky bude taký, ktorý sa jej aj bude páčiť a využi je.

@anonym_1d15d4 Ja to skôr myslím tak, že keď prídeme na rozlúčku, tak je to aj o tých malickostiach a tématike. Ja si neviem predstaviť, že tam pridem len s papierom, kde je nejaká poukážka a tým to cele haslo. Zrovna ona má rada takéto “blbostičky”, len hľadám inšpiráciu aj tu, lebo tu vedia ľudia byť aj kreatívni a už ma tu aj inšpirovali😊Ale rozumiem čo aj vy tým myslíte a súhlasím s vami.

anonym_1d15d4
25. jún 2026
@somztohojelen

@anonym_1d15d4 Ja to skôr myslím tak, že keď prídeme na rozlúčku, tak je to aj o tých malickostiach a tématike. Ja si neviem predstaviť, že tam pridem len s papierom, kde je nejaká poukážka a tým to cele haslo. Zrovna ona má rada takéto “blbostičky”, len hľadám inšpiráciu aj tu, lebo tu vedia ľudia byť aj kreatívni a už ma tu aj inšpirovali😊Ale rozumiem čo aj vy tým myslíte a súhlasím s vami.

@somztohojelen Odporúčam zložiť sa so zvyškom skupiny na jeden fakt pekný darček, ktorý ju poteší a zvyšok investujte do tých blbostičiek. Ja som ako nevesta dostala hrnček, na ktorom sa vyzliekal chlap, šerpu, škrabošku, afrodiziakum, nejaké erotické zástery a podobne. Čiže balíček zo sexshopu 😀 Síce to bola sranda a v téme, ale teraz som to po 10 rokoch našla odložené v skrini. Nevyužila som z toho nič a len mi to zbytočne zaberalo miesto.

anonym_5485c6
25. jún 2026
@anonym_1d15d4

@somztohojelen Odporúčam zložiť sa so zvyškom skupiny na jeden fakt pekný darček, ktorý ju poteší a zvyšok investujte do tých blbostičiek. Ja som ako nevesta dostala hrnček, na ktorom sa vyzliekal chlap, šerpu, škrabošku, afrodiziakum, nejaké erotické zástery a podobne. Čiže balíček zo sexshopu 😀 Síce to bola sranda a v téme, ale teraz som to po 10 rokoch našla odložené v skrini. Nevyužila som z toho nič a len mi to zbytočne zaberalo miesto.

@anonym_1d15d4 tie erotické darčeky sú fakt trápne. Možno boli vtipné v 90 rokoch. Škoda, že ľudia z toho ešte nevyrástli. Ináč by si mala pekný iný darček na pamiatku.

patrike
25. jún 2026

Taka muzska otazocka : co znamena a symbolizuje ten pojem "rozlucka so slobodou" a preco sa to nejako "oslavuje" ?

anonym_1d15d4
25. jún 2026
@patrike

Taka muzska otazocka : co znamena a symbolizuje ten pojem "rozlucka so slobodou" a preco sa to nejako "oslavuje" ?

@patrike Tak ako u väčšiny tvojich dotazov, si mimo tému. Autorke sa nechce čítať tvoje spamovanie filozofickými úvahami. Chce odpoveď na svoju otázku. Nebuď všetečka a odpovedaj priamo a k veci.

rozculena
25. jún 2026
@patrike

@patrike opýtaj sa chlapa

danica2711
25. jún 2026

to už ku každej hovadine treba dávať darčeky? My sme sa na rozlúčke so slobodou akurát tak opili a vyblbli, doteraz na to s kamarátkami spomíname...

somztohojelen
autor
25. jún 2026
@patrike

@patrike ja ti v pohode odpoviem😀uzatvára sa tým kapitola stavu ,,slobodná”. A bližší kruh to chodí osláviť a radovať sa s blízkou osobou. Nie je to nutne ani potrebné, je to pre radosť a zážitok. Či treba viac rozviesť?

somztohojelen
autor
25. jún 2026
@danica2711

to už ku každej hovadine treba dávať darčeky? My sme sa na rozlúčke so slobodou akurát tak opili a vyblbli, doteraz na to s kamarátkami spomíname...

@danica2711 tak ja sa držím pravidla všetko s mierou a dá sa zabaviť so správnymi ľuďmi aj bez ožratia do nemoty a grcania😊pitie bude, ale to je to najmenej čo riešime. Chcela som opäť len inšpiráciu na maličkosť alebo možno činnosť, ktorá je pekna a vtipná (napr. že si spoločne niečo na chate vyrobíte).

anonym_3e7715
25. jún 2026

Napíšte si odkazy dojmy,priania na jeden papier
Možno raz ju to poteší, mať tak uloženu spomienku aj s myšlienkami

danica2711
25. jún 2026
@somztohojelen

@danica2711 tak ja sa držím pravidla všetko s mierou a dá sa zabaviť so správnymi ľuďmi aj bez ožratia do nemoty a grcania😊pitie bude, ale to je to najmenej čo riešime. Chcela som opäť len inšpiráciu na maličkosť alebo možno činnosť, ktorá je pekna a vtipná (napr. že si spoločne niečo na chate vyrobíte).

@somztohojelen čítaj s porozumením, opili neznamená ožrali sme sa do nemoty a "vyblbli" znamená vybláznili sme sa, nie vyblili

anonym_4bc313
25. jún 2026

My sme mali kviz ohladom nevesty , potom pripravené úlohy pre nevestu
na hlavu dostala korunku a také ,,žezlo ,, vyrobené podľa predlohy ženíha
bola som cca 2 týždne dozadu , darček dostala kurz varenie a to len preto že je to profi cukrárka
neviem kedy to máte ale s babami ste to pripravovali asi mesiac dopredu každá si spísala nápady a dali sme to dokopy

katusik456
25. jún 2026
@somztohojelen

@somztohojelen maľovanie tanierov, hrnčekov? Videla som v nejakom videu, nejakú hodinu maľovania obrazov a podobne. Toto vám zostane na pamiatku a možno aj sa využije