icon

Pozvali by ste čiernu ovcu rodiny na svadbu?

2. nov 2025

Dievča máte v rodine čiernú ovcu? Blízku rodinu. Poznali by ste toho človeka na svoju svadbu? Keď máte v pláne pozvať obšírnu rodinu...
Ja som doteraz ani len netušila, že máme v rodine čiernu ovcu. Moja chyba, mala som pozerať krimi noviny a podobné relácie. Nejak sa ku mne toto info nedostalo. Zasekla som sa vo výťahu s mamou, trčali sme tam niekoľko hodín, tak už ,,viem a každom všetko,, aj klebety ktoré som za roky čo nežijem doma zmešlala.

anonym_e351dd
2. nov 2025

Na svadbu pozývaj len tých čo si to zaslúžia a s ktorými sa budeš dobre cítiť. Chceš to mať na úrovni a pre vybranú spoločnosť a nie pre nejakého grázla len preto že je rodina. Ani alkoholika čo sa nevie ovládať by som nepozvala.

zmrzlinka2021
2. nov 2025

@anonym_autor

Pozvi ľudí, ktorých ty sama tam chces mať. Bez rozdielu ako ich iní vnímajú.

anonym_e60e7e
2. nov 2025

Ako ste si dobre s mamou pokecali,tak by ste sa mohli castejsie zaseknut,ci ani nie,co???

ivik4
2. nov 2025

Pozvem tych ktorych mam rada ja

sense
2. nov 2025

Pozvi tych ktorých tam chces naozaj mať, nie tých ktorých sa patrí pozvať, lebo rodina, lebo oni pozvali, lebo čo povedia iní ludia

autor
2. nov 2025

Baby ale som avizovala tete že ich pozývame, už len dúfať že bude v tom čase bratranec vo väzení
Ja som doteraz veľmi ľutovala jeho deti, a dúfala že v zahraničí nájdu liečbu. Teraz už viem že dve nevinne deti budú do konca života odkazané na pomoc druhých, lebo ich otec de zavislak a debil

diewcatqoo
2. nov 2025

Podla toho, preco je cierna ovca rodiny. Ak je napr. nasilny a robi bordel, tak nie. Ak je ciernou ovcou len kvoli, ze nesuhlasi s nejakymi predpotopnymi nazormi a tym nezapada do urcitej sablony, ale inak je fajn, tak ano

autor
2. nov 2025
@diewcatqoo

Podla toho, preco je cierna ovca rodiny. Ak je napr. nasilny a robi bordel, tak nie. Ak je ciernou ovcou len kvoli, ze nesuhlasi s nejakymi predpotopnymi nazormi a tym nezapada do urcitej sablony, ale inak je fajn, tak ano

@diewcatqoo keby mal predpotopné názory tak.by nebol viac krát na.jojke v krimi novinách a dalších reláciách a asi by ho nezatkli kukláči. Je žavislý na drugách, zatkli ho s takým množstvom,že toľko určite nemal pre vlastnú spotrebu. Raz už teta s manželom predali dom aby zaplatili jeho dlhy. Odišli celá rodina do zahraničia, a každému tvrdili,že to robia kvôli vnúcatám. Vlani sa vrátili, kúpili dom i inom okrese, ale pravdepodobne začal znovu, mama spoznala som svojej sestry v tv

olimuc
2. nov 2025

Nie, debilov nepozyvam nikam. Prinos 0 bodov, spravanie asi tiez nic moc a riziko, ze svadba skonci poslednym tancom na policajnej stanici, by mi nestala za to. Asi ked si chodi posediet do chladku tak jeho spolocnost prijemna nebude - nikomu. Pozyvam koho chcem, nepotrebujem byt za peknu a pozvat niekoho len preto, ze patri do rodiny .

eeffka
2. nov 2025
@anonym_autor

@diewcatqoo keby mal predpotopné názory tak.by nebol viac krát na.jojke v krimi novinách a dalších reláciách a asi by ho nezatkli kukláči. Je žavislý na drugách, zatkli ho s takým množstvom,že toľko určite nemal pre vlastnú spotrebu. Raz už teta s manželom predali dom aby zaplatili jeho dlhy. Odišli celá rodina do zahraničia, a každému tvrdili,že to robia kvôli vnúcatám. Vlani sa vrátili, kúpili dom i inom okrese, ale pravdepodobne začal znovu, mama spoznala som svojej sestry v tv

@anonym_autor normalne zavolaj tete ze teda predpokladam bratrancovi rusis pozvanie. Akbteda aj nie tete

diewcatqoo
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak u niekoho takeho by ma ani len nenapadlo pozyvat ho. Myslim, ze to kazdy pochopi.

tom_i
2. nov 2025

Ak sú deti na Slovensku a schopné ísť na svadbu s tetou tie kľudne. Za otca nemôžu. A nevieme ako je to s matkou detí

osky
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor taketo individum urcite nepozyvaj.

danica2711
2. nov 2025

také hovado by som nepozvala ani na pivo, nie že na vlastnú svadbu

cyberk
2. nov 2025

Ty si jedna z tych, co pozyva kadekoho len aby sa chvalila poctom ludi po svadbe? Nechapem tieto pozyvacky, to si tak zufala? Vsak pozyvam len tych, s ktorymi sa dobre poznam a viem ako sa maju. 🙄

anonym_c0ce0b
2. nov 2025

asi zalezi natom, kto svadbu plati. Ak su naklady cisto v tvojej (a zenichovej) rezii, tak pozvi len toho, koho chces ty.
Ak svadbu platia jedni a druhi rodicia, mno, budu velmi kecat do vyberu hosti.
Bohuzial, u nas pozvali aj ciernu ovcu rodiny, napriek tomu, ze ja som bola proti. Mno, ale isty rodinny clen chel byt za pekneho, ze ved je to rodina, a blablabla, tak nech pozveme.
No, a nedopadlo to zle nedobre.
A najviac nato doplatila presne ta osoba, ktora chcela byt za chrumkavu.
Takze za mna, ak je to mozne, urcite nepozyvat.

marca12
2. nov 2025

Nepozvala by som ho. Na svadbe chcem,aby sa aj hostia citili prijemne. Neviem si predstavit svadbovat s obvinenym drogovym dilerom.

betulinka1
2. nov 2025
@anonym_autor

Baby ale som avizovala tete že ich pozývame, už len dúfať že bude v tom čase bratranec vo väzení
Ja som doteraz veľmi ľutovala jeho deti, a dúfala že v zahraničí nájdu liečbu. Teraz už viem že dve nevinne deti budú do konca života odkazané na pomoc druhých, lebo ich otec de zavislak a debil

@anonym_autor Ved pozvem iba tetu a uja. Deti sa to netýka. Ked budes posielat pozvánky, tak tam napis iba ich mena. Vybavene.

anonym_2a096d
3. nov 2025

Nedavno som sa dostal na taku svadbu aj ja ako cierna ovca rodiny. Vsetci na mna cumeli ze preco som tam ale myslim ze nelutovali, Nakolko na take akcie velmi nechodim a priniesol som im obalku s dvoma 500 eurovkami, kedze som nevedel kolko sa dava, tak od vtedy mi stale pisu. A dozvedel som sa nakoniec ze ostatne dary boli max do 100 euro..

timi_111
7. nov 2025

@anonym_autor ahoj určite pozvi ľudí ktorých tam chceš mať ty a sú ti najbližší, svadbu máš predsa len raz ak náhodou žeby si danú osobu pozvala tak jedine potom nájsť vhodne miesto na sedenie aby nenastali nejaké zbytočne rozbroje

cacianka
2. dec 2025

že si už tete avizovala ? no a čo ?
tlačenú pozvánku odovzdaj tete do ruky, na obálku napíš teta marta a ujo fero, na tú malú kartičku čo sa prikladá k oznámeniu v znení pozývame na svadobnú hostinu napíš platí pre 2 osoby, alebo vlož kartičky 2 a s menami teta marta ujo fero.
bratranca, jeho ženu či deti vôbec nerieš, nikto nie je povinný pozývať širokú rodinu.