icon

Spomienky na nezvyčajné svadobné situácie. Máte nejaké?

Dnes o 16:47

O týždeň ideme na svadbu a tak ma napadlo, boli ste na nejakej svadbe, kde to nedopadlo moc dobre? Niekto sa spil do nemoty, jeden zo snúbencov povedal nie, niekto sa pobil a podobne?

oriesocek
Dnes o 16:51

Áno, bola som, kde svadobčan zomrel….

anonym_c08378
Dnes o 16:52

tiez som bola na svadbe, kde doslo k umrtiu, velmi neprijemne a smutne to bolo, ten pan sa velmi dobre bavil a potom s nim zrazu seklo

anonym_8ab5c8
Dnes o 16:53

@anonym_autor zaujimave, ze sa pytas iba na negativne historky, ze kedy to nedopadlo dobre. Len tak som sa zamyslela nad ludskym zmyslanim, mna ti podla nazvu napadlo hned ze vtipne historky zo svadby. Otvorim prispevok a bum, nedopadlo dobre :D no co uz, vsetci sme rozni 🙂
Ale tak teda osobne som nebola, ale kolega ked sa zenil, tak po obrade do kostola nabehla jeho tehotna milenka, ktora nevedela, ze on zije dvojity zivot a ide sa zenit (az kym to nezistila teda).

biba_18
Dnes o 16:59

najhorší zážitok bol keď neprišiel otec nevesty 😏 strašný debil…

autor
Dnes o 17:01
@anonym_c08378

tiez som bola na svadbe, kde doslo k umrtiu, velmi neprijemne a smutne to bolo, ten pan sa velmi dobre bavil a potom s nim zrazu seklo

@anonym_c08378 To je strašné nešťastie. Je mi ľúto pána aj novomanželov.

autor
Dnes o 17:02
@anonym_8ab5c8

@anonym_autor zaujimave, ze sa pytas iba na negativne historky, ze kedy to nedopadlo dobre. Len tak som sa zamyslela nad ludskym zmyslanim, mna ti podla nazvu napadlo hned ze vtipne historky zo svadby. Otvorim prispevok a bum, nedopadlo dobre :D no co uz, vsetci sme rozni 🙂
Ale tak teda osobne som nebola, ale kolega ked sa zenil, tak po obrade do kostola nabehla jeho tehotna milenka, ktora nevedela, ze on zije dvojity zivot a ide sa zenit (az kym to nezistila teda).

@anonym_8ab5c8 Chúďa novomanželka. Hrozné samo o sebe a ešte to zažiť aj na vlastnej svadbe pred celou rodinou.

oriesocek
Dnes o 17:03

Alebo únos nevesty. Nevestu uniesli a manzel ju odmietol ísť hľadať, že on na také somariny nie je. Prišla naspäť s plačom.

anonym_747f32
Dnes o 17:10

Ja som zazila svadbu, ktoru pokazila matka nevesty. Ta bola cely cas nervozna, robila rozbroje, stale sa jej nieco nepacilo, na kazdeho ganila, hnusoba jedna😩. Vysledok bol, ze nevesta vystresovana behala stale hore dole za nou nieco riesit, 2-3x zmizla a vratila sa po dlhsej dobe aj so zenichom uplakana a celu svadbu ju takmer nebolo vidno, asi raz-dva razy si zatancovala na parkete pocas zabavy tak na 3 minuty.. ☹️

anonym_4c48ad
Dnes o 17:18

Ked sa vydavala moja velmi dobra kamoska, novomanzel si zacal s jej svedkynou, bola to zaroven jej najlepsia kamaratka, hoci uz sa ti dvaja poznalu. Neslo iba o to, ze si to rozdali, oni to spolu tahali dalej aj po rozvode, ktory bol onedlho. Velmi smiutne, zradili ju dvaja blizki ludia.

sasa1310
Dnes o 17:22

@anonym_autor my sme boli na svadbe, kde nám pomaly ani jesť nedali a keď sme išli domov, tak sme sa zastavili na pumpe si kúpiť bagety

janinah
Dnes o 17:24

Kamoskin frajer nasiel privesok znamenie panna.Samozrejme chcel vratiť majitelke,tak došiel k mikrofonu a začal...Ktorá z vás je panna?

anonym_1bf67a
Dnes o 17:25

Vraj niekedy dávno sa v nemenovanej dedine stalo, že dve rodiny boli na smrť rozhádane a čo čert nechcel, tak mládenec z jednej rodiny sa zahľadel do devy z druhej rodiny.Rodicia, starí rodičia,tety,ujkovia, atď.v oboch rodinách boli proti láske mladých, ale mladí sa nedali a tak sa stalo, že sa chystala svadba.Rodicia budúcich manželov prosili príbuzných, aby na svadbe nevyvolavali konflikty a samotnú svadbu brali ako príležitosť na zmierenie.Na hostine sa rozhodol otec ženícha toto rozhodnutie posilniť aj pekným emotívnym príhovorom,a tak začal:My sa na nás a vy sa na nás...chcel povedať, že nehnevame,no svadobčania si to zle vysvetlili a začali sa vzájomne mlátiť hlava -nehlava

anonym_a9eb19
Dnes o 17:35

@anonym_autor my sme boli na svadbe kamarátov až do rána bieleho. Samozrejme chlapi už mali kopec popite. Kamoška nás všetkých vyhodila pri svojom dome a domov sme už išli pešo. Baby domov a chlapi sa ešte lúčili tak, že jedného z nich nechali ležať na tráve pri ceste, taký bol kaput, že ho nevládali zobrať domov.
A bolo už skoro osem hodín a ľudia išli v nedeľu do kostola a kamoš tam ležal na mol.
No jeho žena skoro infarkt chytila, takú hanbu si spravil😁😁🥵

rozculena
Dnes o 17:46

Bola som kolegyni na obrade v kostole,mala som dosť,čo tam ten farár táral,len som oči vyvaľovala-také že:dobre,že ťa nezobrali na vysokú,tvojou úlohou je rodiť a starať sa o muža....

anonym_9f1aed
Dnes o 17:56
@anonym_a9eb19

@anonym_autor my sme boli na svadbe kamarátov až do rána bieleho. Samozrejme chlapi už mali kopec popite. Kamoška nás všetkých vyhodila pri svojom dome a domov sme už išli pešo. Baby domov a chlapi sa ešte lúčili tak, že jedného z nich nechali ležať na tráve pri ceste, taký bol kaput, že ho nevládali zobrať domov.
A bolo už skoro osem hodín a ľudia išli v nedeľu do kostola a kamoš tam ležal na mol.
No jeho žena skoro infarkt chytila, takú hanbu si spravil😁😁🥵

@anonym_a9eb19 To máte nejakých divných kamáratov a aj kamošky, komplet

anonym_78cda4
Dnes o 19:09

nezabudnem na svadbu kde na konci bola taká mela - bitka, že rodina nevesty sa len z autobusu pozerala ako sa rodina kde sa vydala ich dcéra - mláti a vulgárne si nadáva.

anonym_78cda4
Dnes o 19:11

Bola som na svadbe kde bolo 300 hostí. Mala som pocit že som na dedinskej zábave. rodičia vydávali 2 dcéry naraz, jednu z nich si bral môj bratranec.

anonym_78cda4
Dnes o 19:16

Na veľkej svadbe odišli záchody. Tak ich zamkli. svadba mala viac ako 100 hostí, tak všetci chodili von okolo budovy. Keď bola prestávka, von bolo počuť prdenie zo všetkých strán. .

marca12
Dnes o 19:31

@anonym_autor Nemam z vlastnej skusenosti,ale znamy nam vraveli pribeh este z mladosti. Nevestu uniesli a pocas unosu mali nehodu,nevesta alebo zenich zomrel. Nepamatam si,kto z nich zomrel, ale bolo to strasne.