icon

Sú tieto šaty vhodné na októbrovú svadbu?

16. okt 2025

Žienky ci myslíte sú ešte tieto saty vhodné na októbrovú
svadbu ako host

Sú tieto šaty vhodné na októbrovú svadbu?
Strana
z2
biba_18
16. okt 2025

keď máš na to figuru a niečo k tomu na vrch tak prečo nie 🤷‍♀️

osky
16. okt 2025

V ziadnom.pripade.
V bielom ma byt nevesta.
Jedine,zeby si cely cas mala nieco farebne este na tom-dake bolerko alebo zak.
Ale ani strih a celkovy styl mi nepride svadobny

hsara99
16. okt 2025
@osky

V ziadnom.pripade.
V bielom ma byt nevesta.

@osky veď sú žlté

januska12323
16. okt 2025
@osky

V ziadnom.pripade.
V bielom ma byt nevesta.

@osky kde je biela?

januska12323
16. okt 2025

Pokiaľ ti nevadí ukázať každý záhyb na tele tak sú vhodné.

simkima
16. okt 2025

ak mas na to postavu, tak by som neriesila, jasne. biele nie su, takze ten komentar som akosi nepochopila 🙂 vo vnutri ti zima nebude, vsak budes tancovat, takze podla mna vhodne su.

anonym_f092b3
16. okt 2025
@simkima

ak mas na to postavu, tak by som neriesila, jasne. biele nie su, takze ten komentar som akosi nepochopila 🙂 vo vnutri ti zima nebude, vsak budes tancovat, takze podla mna vhodne su.

@simkima stačí ak nevesta nebude v snehovou bielom, už to udrie do očí. Neviem akú farbu majú tieto šaty v skutočnosti, moje svadobné mali napr krémovo hnedý odtieň, dlho som hľadala po salónoch nakoniec som si ich dala usiť. Kamarátka mala jemne zlato žlté ako svadobné

jeennyv
16. okt 2025

Za mna nevhodne, nevidno poriadne uz na fotke, ci su kremove ci ake…hej zlte, ked si domyslim vyzeraju a to na tmavej figurine a ked uz sme pritom toto v lete na plaz akurat za mna…

sfet
16. okt 2025

No, na svadbu nie je vhodná biela, maslova, champagne, to je rezervované pre nevestu, ale aj to farebne zladis, tak by to nemuselo byt problém.

osky
16. okt 2025
@hsara99

@osky veď sú žlté

@hsara99 ale no....velmi bleducke.
Nevhodne absolutne

osky
16. okt 2025
@januska12323

@osky kde je biela?

@januska12323 su prilis bledunke,maslove....nevhodne

anonym_061d90
16. okt 2025

bude ti zima a ani nie sú ktovieako pekné

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
biba_18
16. okt 2025

@malinkajozka môžu mať aj teraz ...

zuzu1994
16. okt 2025

@anonym_autor ja som napríklad mala takejto podobnej farby svadobné šaty takže veľmi by ma nepotešilo ak by aj hosť mal také 😅 ja si myslím že je dosť iných farieb šaty sú pekné ale neviem či veľmi na svadbu. Ja by som volila inú farbu a ak máte nato postavu aj tento strih možno niečo saténové

autor
16. okt 2025
@zuzu1994

@anonym_autor ja som napríklad mala takejto podobnej farby svadobné šaty takže veľmi by ma nepotešilo ak by aj hosť mal také 😅 ja si myslím že je dosť iných farieb šaty sú pekné ale neviem či veľmi na svadbu. Ja by som volila inú farbu a ak máte nato postavu aj tento strih možno niečo saténové

@zuzu1994 sú žlte

zuzu1994
16. okt 2025
@anonym_autor

@zuzu1994 sú žlte

@anonym_autor tak viete na fotke to môže hoci ako skreslovať a aj tá čierna figurína ale ak sú že žlté žlté tak potom v poriadku 🙂

osky
16. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka o com bola tato odpoved?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_54b757
16. okt 2025

@anonym_autor Za mna nie, odhliadnuc od farby siat. Ak by to bola letna svadba na zahrade a ty pekne opalena, tak povedzme. Myslim, ze najdes kopu inych vhodnejsich siat. Neviem kde svadba bude ale v sale ti horko nebude kedze vsade maju pustenu klimu a zas nejake bolerko na tieto saty davat urcite nie.

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_54b757
16. okt 2025
@zuzu1994

@anonym_autor tak viete na fotke to môže hoci ako skreslovať a aj tá čierna figurína ale ak sú že žlté žlté tak potom v poriadku 🙂

@zuzu1994 To je modelka, nie figurina 😉

zuzu1994
16. okt 2025
@anonym_54b757

@zuzu1994 To je modelka, nie figurina 😉

@anonym_54b757 snáď sa tu nebudeme ťahať za slovíčka😅 vy ste chcela poradiť tak Vám ženy radia

autor
16. okt 2025
@anonym_54b757

@anonym_autor Za mna nie, odhliadnuc od farby siat. Ak by to bola letna svadba na zahrade a ty pekne opalena, tak povedzme. Myslim, ze najdes kopu inych vhodnejsich siat. Neviem kde svadba bude ale v sale ti horko nebude kedze vsade maju pustenu klimu a zas nejake bolerko na tieto saty davat urcite nie.

@anonym_54b757 u nás v sále pojde kurenie nie klíma už vdaka

autor
16. okt 2025

Ďakujem každému voľba je jasna zoberiem ich

oblecenie99
16. okt 2025

Podľa mňa by mohli byť. Ja som mala púdrovoružové ako svadobné, tak čo som mala zakázať aj túto farbu pre hostí? Či sa uraziť?

mamaaja82
16. okt 2025

Prepáč,vyzeraju hrozne.Ved to nie su saty ani do mesta na zmrzlinu nieto na svadbu.

amdornik
16. okt 2025

vo mne evokujú dojem, že ide o nočnú košeľu 😀

zuzu1994
16. okt 2025
@amdornik

vo mne evokujú dojem, že ide o nočnú košeľu 😀

@amdornik pýta sa na názor a keď jej 90% žien povie že sú nevhodné aj tak zoberie k čomu to je 😅

Strana
z2