tam ideš ako čo...
aj na cirkevný aj na civilný OK
Podla mna vhodne su. Obavala by som sa materialu, ze ci to nebude lacna cinska handra z polyesteru.
z akej su stranky, prosím
Podla mna vhodne su. Obavala by som sa materialu, ze ci to nebude lacna cinska handra z polyesteru.
@muchotrafka298 Suhlasim, tieto fotky su casto upravene a vobe nezopodpovedaju realite 😏...
@muchotrafka298 Suhlasim, tieto fotky su casto upravene a vobe nezopodpovedaju realite 😏...
@oceanahory ano a to je ten problem, ze si kupujes nieco podla fotky (na roznych akoze "butikovych" strankach) a z nejakeho lacneho cinskeho eshopu je to potom a dostanes handru. Lebo ak by to bolo z kvalitneho materialu, tak by boli skutocne velmi pekne.
@anonym_autor pekné veľmi.
@muchotrafka298 tak aj drahsie a kvalitnejsie latky su casto z polyesteru alebo roznych zmesi. Maloco mas z hodvabu alebo viskozy alebo bavlny. Len suhlasim, ze lacna latka sa poznat da.
@oceanahory ano a to je ten problem, ze si kupujes nieco podla fotky (na roznych akoze "butikovych" strankach) a z nejakeho lacneho cinskeho eshopu je to potom a dostanes handru. Lebo ak by to bolo z kvalitneho materialu, tak by boli skutocne velmi pekne.
@muchotrafka298 Ja viem že tie fotky na internete su upravené tak aby to vyzeralo kvalitne a presvedčili zákazníka o kúpe. Šaty sú zo slovenského eshopu. Samozrejme neviem kde boli vyrobené ale našťastie kamenný obchod mam celkom blízko tak ja sa tam chystám osobne. Ak by som objednávala a kvalita by nebola dobrá tak ich vrátim.
z akej su stranky, prosím
@anonym_9da47a miadresses
@muchotrafka298 trošku sa obávam ale pôjdem si ich do obchodu pozrieť osobne
Je úplne jedno čo máš oblečené ,ak niesi moc odhalená
@minenkaa poviem ti že je veľký problém pre mňa nájsť šaty tak aby veľa neodhaľovali a boli pekné a decentné. Už dlho pozerám po internete a všetko to má buď holý chrbát alebo výstrih až po kolená. Tie čo som tu zverejnila na fotke su úplne ideálne. Šaty zo svadobného salónu neriešim lebo ide len o menšiu komornejšiu svadbu.
@muchotrafka298 Ja viem že tie fotky na internete su upravené tak aby to vyzeralo kvalitne a presvedčili zákazníka o kúpe. Šaty sú zo slovenského eshopu. Samozrejme neviem kde boli vyrobené ale našťastie kamenný obchod mam celkom blízko tak ja sa tam chystám osobne. Ak by som objednávala a kvalita by nebola dobrá tak ich vrátim.
@anonym_autor pokial ich vies pozriet v reale, tak to je nieco ine. Ze hned vidis, co je to za material, ako sedi a mozes sa rozhodnut.
naozaj veľmi pekné šaty.
Ani ja nemám rada výstrihy a holé ramena, celý večer kontrolovať či ti dačo nevyskočí z výstrihu. To považujem za šaty pre uslintanych chlapov.
Tieto su tak čisté tvary, elegantné a dôstojné aj na svadbu.
Urcite. Kamoska si ich kupovala v polsku (v inej farbe) Predpokladam ci aj oni nemaju dodavatela z polska.
@anonym_autor pokial ich vies pozriet v reale, tak to je nieco ine. Ze hned vidis, co je to za material, ako sedi a mozes sa rozhodnut.
@muchotrafka298 pozri, objedná a keď nie, vráti.
Posobia elegantne 👍
@anonym_autor jasne, ze su vhodné. Šaty sú pekné a elegantné. Ja som mala klasickú svadobnú róbu aj s dlhociznym závojom, aj keď som mala "len" civilný sobáš. Ak cítiš, ze su to tie pravé pre teba, tak si ich kúp 😊
Urcite. Kamoska si ich kupovala v polsku (v inej farbe) Predpokladam ci aj oni nemaju dodavatela z polska.
@maryetta myslím že áno 🙂 sa mi zdá že to bolo napísané pri popise keď som pozerala na stránke takže môžu ti byť tie. Bola kamoška spokojná? Aj s kvalitou?

@anonym_autor Jasne, pekne a jednoduche.