Svadba ako sa patrí alebo svadba len so svedkami
Prosím poraďte mi. Máme pozvaných do 45 ľudí na svadbu. Plánujeme aj program, redový tanec atď, ale celkovo sa necítim dobre v tak veľkej spoločnosti. Dnes sme boli na svadbe a odišli sme skôr lebo prvykrát nám babka strážila synčeka a mne prišlo nevoľno lebo počas hovoru som ho počula plakať. Po dvoch hodinách na svadobnej hostine som už bola nesvoja a necítila som dobre medzi ľuďmi. Keď si predstavím, že mám byť celý ten deň stredobod pozornosti nie je mi z toho dobre. Už ste zažili niečo podobné? Ak áno ako ste to riešili? Po pôrode sa mi zmenil život a najradšej so svojou rodinkou a nemám rada ľudí okolo seba pričom pred pôrodom som chodila na koncerty, festivaly, večer do mesta atď…teraz som oný človek a neviem či sú to úzkosti, ale po dnešnej svadbe viem len to, že na svojej svadbe sa nebudem cítiť dobre a keď už máme pozvaných hostí, tak som stratená….neviem opísať ten pocit

@bessie12 ty si pripravy zdielala verejne, a nie malo pamatam si tie prislevky. Ona sa netesi nacrozdiel od teba.
S mamou bratom vztah na h.. cize robit nieco pre tetky a sesternice lebo podla niekoho sa to patri.
Muz tiez nechce taku svadbu.
@natalka13 však nech si urobia svadbu podľa seba. Je to v prvom rade ich deň. Inak u nas su tie vzťahy v rodine tiez na .... a to na oboch stranách. Ako z mojej strany, tak aj z manželovej.