icon

Svadba ako sa patrí alebo svadba len so svedkami

sawsk
11. okt 2025

Prosím poraďte mi. Máme pozvaných do 45 ľudí na svadbu. Plánujeme aj program, redový tanec atď, ale celkovo sa necítim dobre v tak veľkej spoločnosti. Dnes sme boli na svadbe a odišli sme skôr lebo prvykrát nám babka strážila synčeka a mne prišlo nevoľno lebo počas hovoru som ho počula plakať. Po dvoch hodinách na svadobnej hostine som už bola nesvoja a necítila som dobre medzi ľuďmi. Keď si predstavím, že mám byť celý ten deň stredobod pozornosti nie je mi z toho dobre. Už ste zažili niečo podobné? Ak áno ako ste to riešili? Po pôrode sa mi zmenil život a najradšej so svojou rodinkou a nemám rada ľudí okolo seba pričom pred pôrodom som chodila na koncerty, festivaly, večer do mesta atď…teraz som oný človek a neviem či sú to úzkosti, ale po dnešnej svadbe viem len to, že na svojej svadbe sa nebudem cítiť dobre a keď už máme pozvaných hostí, tak som stratená….neviem opísať ten pocit

Strana
z2
bessie12
12. okt 2025
@natalka13

@bessie12 ty si pripravy zdielala verejne, a nie malo pamatam si tie prislevky. Ona sa netesi nacrozdiel od teba.
S mamou bratom vztah na h.. cize robit nieco pre tetky a sesternice lebo podla niekoho sa to patri.
Muz tiez nechce taku svadbu.

@natalka13 však nech si urobia svadbu podľa seba. Je to v prvom rade ich deň. Inak u nas su tie vzťahy v rodine tiez na .... a to na oboch stranách. Ako z mojej strany, tak aj z manželovej.

Strana
z2