Svadba bez detí: Ako by ste reagovali?
Ahojte,
ak by ste dostali také pozvanie, brali by ste to v pohode alebo by vás to zamrzelo?
Poniektore ked vas kamoska pozve na narodeninovu oslavu, tiez vezmete deti? 😁.
Nie absolutne by mi to nevadilo a chapem to. Avsak ak by sa nezohnalo nahodou opatrovanie, tak by sme pochopitelne nesli. A tiez zalezi, mat uplne malinke babatko doma, no tak to pojde clovek asi len na chvilku ked koji alebo tak, rozhodne sa nebude bavit (a vladat) do rana 🙂. A vacsie deti v pohode niekto postrazi a este vacsie sa uz postrazia sami 😁. Jaaaj tak rada by som na nejaku svadbu isla ☺️
Poniektore ked vas kamoska pozve na narodeninovu oslavu, tiez vezmete deti? 😁.
Nie absolutne by mi to nevadilo a chapem to. Avsak ak by sa nezohnalo nahodou opatrovanie, tak by sme pochopitelne nesli. A tiez zalezi, mat uplne malinke babatko doma, no tak to pojde clovek asi len na chvilku ked koji alebo tak, rozhodne sa nebude bavit (a vladat) do rana 🙂. A vacsie deti v pohode niekto postrazi a este vacsie sa uz postrazia sami 😁. Jaaaj tak rada by som na nejaku svadbu isla ☺️
@anonym_abe237 Poniektore narodenim deti stratia svoju osobnost a zleju sa s dietatom v jedno telo. Ok, ludia sme rozni, len nech necakaju, ze z ich dietata sa idu poondiat aj ostatni a prisposobia mu este aj den svadby.
Nedocitala som vsetky komenty, ale to ani na plesy nechodite? Tam deti tiez nejdu a preziju to oni, aj dospeli
@anonym_autor brala by som to veľmi dobre, máš čas oddýchnuť si a zabaviť sa. Jednu noc bez deti prezijes
Svadby bez detí sú najlepšie. Nikto nepotrebuje pod nohami motajúcich sa harantov a vrieskajúce deti. To sa bez detí neviete naozaj už ani vysrať? To je vaša celoživotná náplň?
dostali sme 4 taketo pozvania odkedy mame dieta a absolutne ma to nezamrzelo. ved nemusis prijat ak nechces ist bez deti, ist na svadbu nie je povinnost.

@anonym_autor brala by som to v pohode, je to ich rozhodnutie. A hlavne - minulý rok som bola na svadbe s malým a úprimne, to bolo peklo. Ďalšiu by som si už rada užila, takže by aj tak išiel k babke.