Ťažkosti s dýchaním v korzetových svadobných šatách: Rady?
Ahojte,
zajtra mám svadbu, dnes som si ešte skúšala svadobné šaty a zistila som že sa mi v nich trochu tažšie dýcha. teraz som v strese či to v nich zvládnem 😨 prosím vás mala ste niektorá korzetové šaty ktoré takto tlačili? Sú bez ramienok v salóne mi povedali že musia byť takto stiahnuté aby držali
@anonym_autor sesternica mala korzetove . Ale mala ich na šnurovačku a tiež jej kázali aby ich riadne mala stiahnuté . No pred kostolom som jej ich ešte povolila trošku aby mohla dobre dýchať . Lebo sa jej ťažšie dýchalo . Ak tak si ich povoľte trošku . Ono to treba riešiť hneď v salóne . Lebo potom je už neskoro . V tých šatách sa musíte cítiť 100% dobre .
@anonym_autor Tak si ich tak nedáš utiahnuť a zvládneš neboj.Prajem veľa šťastia nech je zajtrajšok tvojím najšťastnejším dňom v tvojom živote.
A nevedeli to povolit? Ved preto si tam isla, ci nie?
@mk1111111111 nie ja som si ich skúšala dnes ráno doma, sú na zips nie na šnúrovačku neviem ich povoliť
@mk1111111111 nie ja som si ich skúšala dnes ráno doma, sú na zips nie na šnúrovačku neviem ich povoliť
@anonym_autor Och tak pokiaľ majú výstuž v prsiach nedávaj si podprsenku pod ne a snáď to trošku bude volnejšie.
@anonym_autor Och tak pokiaľ majú výstuž v prsiach nedávaj si podprsenku pod ne a snáď to trošku bude volnejšie.
@alison11 nemám do nich podprsenku oni sú vystužené ale tlačia ma v páse, nie na bruchu ani na prsiach iba v časti kde je to najužšie tesne pod prsiami
@anonym_autor teraz nevieme, ci si len v strese, alebo su Ti uzke. Sama vyhodnot, ci vydrzis cely den, budes jest, pit. Mala by si sa citit pohodlne
@alison11 nemám do nich podprsenku oni sú vystužené ale tlačia ma v páse, nie na bruchu ani na prsiach iba v časti kde je to najužšie tesne pod prsiami
@anonym_autor ved im volaj, ci to nepovolia.
@anonym_autor ved im volaj, ci to nepovolia.
@mk1111111111 ja sa zas bojím že ked sa povolia tak mi budú padať, preto sa pýtam či niekto nemá skúsenosť či to v takýchto šatách zvládol, sú uplne bez ramienok a vlastne pod prsia sú stiahnuté a potom je už sukna rozšírená, čiže ma netlačia na celom bruchu iba pod tými prsiami, v salóne som nebola najedená, teraz som si ich skúšala po raňajkách 😖 mna to vôbec nenapadlo že keď sa najem tak ma budú tlačiť
@mk1111111111 ja sa zas bojím že ked sa povolia tak mi budú padať, preto sa pýtam či niekto nemá skúsenosť či to v takýchto šatách zvládol, sú uplne bez ramienok a vlastne pod prsia sú stiahnuté a potom je už sukna rozšírená, čiže ma netlačia na celom bruchu iba pod tými prsiami, v salóne som nebola najedená, teraz som si ich skúšala po raňajkách 😖 mna to vôbec nenapadlo že keď sa najem tak ma budú tlačiť
@anonym_autor píšeš chaoticky, že ťa tlačia na páse, potom pod prsiami a odtiaľ je sukňa rozšírená... Korzetové šaty nemajú byť moc stiahnuté cez hrudník kvôli pohodlnému dýchaniu. Pri tomto štýle celá váha šiat drží na páse, inak ich bude váha sukne ťahať dolu.
Zavolaj do salónu nech ti to povolia a spevnia pás... ťažko radiť z tvojho opisu si neviem šaty predstaviť.
@anonym_autor píšeš chaoticky, že ťa tlačia na páse, potom pod prsiami a odtiaľ je sukňa rozšírená... Korzetové šaty nemajú byť moc stiahnuté cez hrudník kvôli pohodlnému dýchaniu. Pri tomto štýle celá váha šiat drží na páse, inak ich bude váha sukne ťahať dolu.
Zavolaj do salónu nech ti to povolia a spevnia pás... ťažko radiť z tvojho opisu si neviem šaty predstaviť.
@anonym_autor A vyššie sa Ti nedajú posunúť tak aby sa Ti uľavilo? No ja by som ich nebola vzala,keby mi na tom mieste povedia,že treba vydržať by som navrhla,že si vyberiem pohdlnejšie šaty a tieto nevezmem,lebo ke´d sa necítim v nich pohodlne a to ešte si ani nejedla a ani netancovala tak ako by si vnich vydržala celý deň.Choď naspäť a nech ich hne´d upravia alebo si môžeš vziať také tkoré sú volnejšie a nei sú na zajtra rezervované.
Ono aj horuco ☹ mas nejake "popolnocne"? Resp nahradne nejake? Ak bude 35 stupnov tak ozaj sa v nich nemusis citit uplne ok.
Estw mas pol dna na to najst nahradne saty,ja by som ich radila mat poruke,tie druhe.
@anonym_b90ba0
Prepáč som trocha v strese, tlačia ma na vyznačené časti, salón má dovolenku a pochybujem že mi to nejaká krajčírka bude prešívat keď svadba je zajtra. Preto sa pýtam či má niekto skúsenosť že sa to v pohode dá vydržať alebo si mám ísť kúpiť druhé šaty.
@anonym_autor ak nenájdeš ochotnú krajčírku popustiť pás na počkanie vydržala by som a jedla striedmo, kým sa po obrade prezlečieš do pohodlných šiat. Pochybujem, že nájdeš svadobné šaty, ktoré ti budú sedieť dĺžka, obvod... ale skúsiť to môžeš, možno to v salónoch do zajtra upravia, ja by som sa deň pred svadbou nestresovala a vydržala ❤
@anonym_b90ba0
Prepáč som trocha v strese, tlačia ma na vyznačené časti, salón má dovolenku a pochybujem že mi to nejaká krajčírka bude prešívat keď svadba je zajtra. Preto sa pýtam či má niekto skúsenosť že sa to v pohode dá vydržať alebo si mám ísť kúpiť druhé šaty.
@anonym_autor ešte ma napadlo skús sťahovacie nohavičky s vyšším pásom, stiahnu oblasť pásu rovnomerne a nebude ťa to rezať na jedom mieste.

jasne že zvládneš ... vyhoď to z hlavy a nestresuj ...
zajtra si to uži 😉