Výber svadobných obrúčok - rady a tipy
Ahojte, zakladám novú diskusiu na svadobné obrúčky.
Ceny zlata brutálne išli hore, tak skúsme niečo spolu vymyslieť, poradiť sa. Bude to moja druhá svadba, bola som v Zlatokove v PO, cena cca 2000. Ja mám hrubšie prsty. Pozerám Klimi, Panaks. Nechcem Rubín, Izlato. Chcela by som obyčajné, hladké. Ďakujem za každé info.
Kúp si čo sa ti páči a čo si môžeš dovoliť. Drahý prsteň nie je záruka že to manželstvo vydrží.
Ked som sa vydavala, obrucky platil zenich, to uz neplati? Ak by som mala doma zlato, ktore nenosim, tak by som bola ochotna ho dolozit, ale inak by som ocakavala, ze moj buduci manzel to zaplati. Je to nielen z lasky, ale aj investicia v dnesnej dobe.
Musis mať obrúčky ?
my sme kupili ked bol v Ba svadobný veltrh cena 1+1 zadarmo ciže za 2 obrúčky sme zaplatili asi 1500€ , skús popozerať akcie kde sú a podľa toho vyber možno aj v tvojom okolí budú
A musia byť nutne len zlaté? Lebo teraz naozaj sú to horibilné sumy,ja si neviem predstaviť dať toľko peňazí za prstene, ktoré ani nemusíte obaja stále nonstop nosiť.
Teraz už existuje aj chirurgicka oceľ a su to krásne kúsky,ja by som šla do toho.
@woman79 Ja keby som sa druhýkrát vydávala, zlatú obrúčku by som si už nekúpila. Vôbec ich nenosíme, ja v práci nemôžem mať prstene a manžel ju mal iba na svadbe. Teraz po 20 rokoch sú nám malé, tak sú odložené. Záleží či nosíš prstene alebo nie. Ja by som išla do chirurgickej ocele.
Ked som sa vydavala, obrucky platil zenich, to uz neplati? Ak by som mala doma zlato, ktore nenosim, tak by som bola ochotna ho dolozit, ale inak by som ocakavala, ze moj buduci manzel to zaplati. Je to nielen z lasky, ale aj investicia v dnesnej dobe.
@anonym_36aa7d je rok 2026 a nie 1980
Načo obrúčky? Zbytočne vyhodené peniaze.
Podľa mna sú práve obrúčky symbolom manželstva a okrem obrúčok a fotiek ti zo svadby nič neostane, tak by som skôr šetrila na iných veciach ale určite nie na obruckach. Dosť v poslednej dobre zdraželi, to je pravda, ale bude to prsteň, ktorý budeš mat každý deň na ruke (snáď) už po zvyšok života. Ja nechápem ako niekto môže povedať, že naco obrúčky 🙈
@woman79 my sme mali z Rydl, pekne a dozivotny servis bez poplatkov, takze odporúčam
Ja som teraz kúpila krásne, uplne nové obrúčky v záložni za 750€ hladké.
Už ich nemám, potrebovala som pre zlatníka, ale vyslovene mi ich bolo ľúto roztaviť.
my sme si nechali urobiť na mieru... ja mám drahý prsteň s diamantami, manžel z chirurgickej ocele😂 vedeli sme, že ho nosiť nebude, resp. len sporadicky😉
Podľa mna sú práve obrúčky symbolom manželstva a okrem obrúčok a fotiek ti zo svadby nič neostane, tak by som skôr šetrila na iných veciach ale určite nie na obruckach. Dosť v poslednej dobre zdraželi, to je pravda, ale bude to prsteň, ktorý budeš mat každý deň na ruke (snáď) už po zvyšok života. Ja nechápem ako niekto môže povedať, že naco obrúčky 🙈
@natalaaa no lebo niekto nepotrebuje obrúčky k šťastiu a uzavretiu manželstva a ešte keď ich nebude ani jeden z manželov nosiť
@natalaaa naozaj nie sú podstatné, manželstvo na nich nestojí. Sú len jedným z jeho symbolov... Vidieť ich ako niečo dôležité a nevyhnutné je tak trošku detinské.

Keď som sa vydávala, nahodila som si na stránke Savicky obrúčky, aby som videla cenu, nechala som to v košíku a na druhy den mi volali a ponúkli 200eur zľavu.Tak skus pozrieť aj ich, len taky tip