Ako efektívne organizovať kufor nového auta?
Kúpili sme nové auto a chcela by som nejako zorganizovať jeho kufor. Ako to máte poriešené vy? Na voľné časti nákupu, fľaše a pod. Budem vďačná za každý tip. Ďakujem.
Nerozumiem aká organizácia kufra?😂 nič tam nemám, akurát tak poriadok, viac mi netreba…..
Nerozumiem aká organizácia kufra?😂 nič tam nemám, akurát tak poriadok, viac mi netreba…..
@anonym_9406f4 neviem, ja tiez v kufri nic nemam, len foliu proti slnku.
Ale manzel vo velkom ma debnicku s vecami, ktore by mohol pouzit... a okrem toho len neporiadok 🤦♀️
Ja mám len taký látkový box kde mám tašky na nákup uložené a inak tam nič nie je. čo chceš organizovať?
Ja mám v kufri taký organizer. V ňom sú štartovacie káble, trojuholník a povinná výbava a samozrejme tašky na nákup. Inak mám kufor prázdny.
@anonym_autor kufor v aute je dobre mat uuuplne prazdny a cisty. Aj prvky povinnej vybavy mat niekde schovane, v zime metlicku radsej zozadu pod vodicovym sedadlom, skrabky v skrinke pred spolujazdcom. Rozumne je vozit (opat najlepsie pod vodicovou sedackou) velku staru postelnu dvojplachtu kvoli preprave niecoho spinavsieho v aute. A fajn su tie skladacie organizery do kufra z pevnej vystuzenej syntetickej priemyselnej "textilie", ktore cloveka zachrania, ked nakupi viac, ako mal tasiek. Tie lepsie maju aj vyrezy, za co ich clovek chyti a vynesie domov. A poskladanu zas vratit do kufra.
@anonym_autor
Odkedy sa raz vylial dzus do kufra, vsetky nove auta prve co kupim je gumova vana.
Este aj kufor auta mam organizovat? Maaarinne podkolienky. Rata sa ikeacka taska v kute pre pripad neplanovaych nakupov a povysavanie raz za kvartal?
Ja mám dvojité dno, v spodnej časti mám viacero tašiek na povinnú výbavu (okrem povinnej výbavy vozím napr. 1kg hasiaci prístroj, malý kompresor, štartovacie káble, deku, dáždnik, metličku, stierku a rozprašovač na umytie okien, nepremokavú plachtu, ktorú dávam na auto, keď padá ľadovec, cez zimu tam mám aj hliníkovú lopatku a sekerku a pod.). Vo vrchnej časti mám na nákupy chladiacu tašku, ktorá má bočné vrecko, v ktorom mám ďalšie rezervné plátené tašky.
Vďaka za tipy. Aj ja mam dvojité dno, teraz som zistila. Je to super vec. Niekomu je to smiešne, ja hľadám riešenie. Našla som. Vďaka

mame skladacie prepravky v kufri kde veci rozdelujem a po vybrati nakupu, flias prepravku zlozim a hned kufor je prazdny, co je vyhoda ak niekam cestujeme tak rovno mozeme nalozit kufre a nic tam nezavadzia a ani netreba prenasat. Navyse tak sa ani nic nerozsype po celom kufri z tasiek ako sa to zvyklo stavat bez prepraviek.