Ako vybrať celoročné pneumatiky do Rakúska?
prosim poradite celorocne pneumatiky do rakuska, aby tam platila och legislativa
nasla som na internete len to ze ma byt znacka M a S, tri kopce a nic viac a minimalna hlbka dezeny 4mm, no aku mate skusenost vy
dakujem
respektive citam ze uz musi byt oznacenie 3PMSF
@anonym_autor Keby si dala do googlu 3PMSF, tak by si zistila, že to znamená logo 3 kopcov so snehovou vločkou.
Všetky celoročné pneumatiky majú označenie s tou snehovou vločkou, lebo sú konštruované aj na zimnú sezónu. Takže ak dáš akékoľvek celoročné, tak v Rakúsku budú v poriadku aj v zime. Len treba dať pozor, aby dezén bol min. 4 mm - v zime. Akonáhle majú menej, môžeš na nich jazdiť len v lete.
@anonym_autor Keby si dala do googlu 3PMSF, tak by si zistila, že to znamená logo 3 kopcov so snehovou vločkou.
Všetky celoročné pneumatiky majú označenie s tou snehovou vločkou, lebo sú konštruované aj na zimnú sezónu. Takže ak dáš akékoľvek celoročné, tak v Rakúsku budú v poriadku aj v zime. Len treba dať pozor, aby dezén bol min. 4 mm - v zime. Akonáhle majú menej, môžeš na nich jazdiť len v lete.
@chrobak7 dakujem , idem to riesit cez svk servis , chcela som mat istotu

respektive citam ze uz musi byt oznacenie 3PMSF