icon

Hučia Matador pneumatiky Sibir Snow na diaľnici?

Dnes o 05:02

Servus, potrebujem obuť auto na zimu a pozerám Matador Sibir Snow. Vraj sú to v pohode gumy za tú cenu. Zaujíma ma ale hlučnosť. Keď idem 130 po diaľnici, nebudem mať pocit, že sedím v lietadle? Na mokrej ceste držia dobre, alebo sa auto šmýka v každej zákrute?

anonym_9d88b9
Dnes o 05:14

pozri si aku maju hodnotu hluku, ale zalezi aj od nahustenia, kvality vozovky.. a hlavne od toho ake mas auto..ak mas fabiu hucat bude vsetko.. ak mas 5 bmw, ktore ma 2 skla a je perfektne odhlucene budes mat pohodu ..

madeincssr
Dnes o 06:08

@anonym_autor uz davno som nemal vyslovene hlucne pneu (a v minulosti skor vtedy, ked doslo k ich nerovnomernemu opotrebeniu - tzv. "skockateniu" vplyvom slabsich tlmicov; nachylnejsie na to boli smerove sipove vzory dezenu...) Zimne skor tak "spievaju" na vode (ale to vsetky). Na suchu su v pohode (zmes je makksia). Matadory su podla mna na zimu celkom dobre pouzitelne. Radsej skor vymenit, ako mat privelmi drahe pneu na aute pridlho (lebo vsak stali 1,5 az 2x tolko).

anonym_dcf72b
Dnes o 06:16

Teraz vyvijaju gumy,co najmensou hlucnostou ale je to stale vo vyvoji,takze mas tam hlucnost,ale niektore su menej,ine viac.Ale stale mas hlucnost pneumatik.