icon

Adam, Andrej, Adrián

28. sep 2022

Ak.mame prvého syna Adama,druhého Andreja ,hodí sa tretiemu meno Adrián ?

nely1704
•
28. sep 2022

Podľa mňa nie. Ja by som v tom videla už chaos.
No je to na vás...

beata110
•
28. sep 2022

Ano podla mna sa hodi ak v tom nebudes mat chaos. Ja by som mala chaos uz z adama a andreja😊

pribinak
•
28. sep 2022

Artur

dskjhfdlkdjhl
•
28. sep 2022

Vsetko zavisi na tom, ci to tak chcete, alebo nechcete-je uplne jedno, co si o tom myslia zeny na MK. Osobne, ak uz teda chcete dalsie A-cko, tak by som dala Alex, ten Adrian asi nie-ale ak sa to meno paci obom rodicom, tak ho dajte.

yoxinka
•
28. sep 2022

Ja mám tri deti na A a mám aj Adama, ale teda k Adamovi by som Adriana nedávala. Keď chcete na A, tak skôr Alexander, Artur aj keď sa mi teda vôbec nepáčia, ale Andrej, Adam, Adrián je horšie.

andula1988
•
28. sep 2022

No my mame v rodine Adama, muza Andreja a syn je Alex…. Ono Adriana aj Adreja vacsinou volaju Ado … ale samozrejme je to na Vas

kathak
•
28. sep 2022

@andula1988 poznám dokonca Adama , ktorého volaju Ado

maisynka
•
28. sep 2022

to budú dvaja Aďovia? 🤣

drimonna
•
28. sep 2022

Ja mám priateľa Adriána a ten chce, aby sme budúcemu synovi (ak budeme mať syna) dali meno Andrej. 😅 Ja to tak asi nechcem, pretože Adriana aj Andreja väčšinou volajú Aďo/Aďko/Aďuško, takže aj keď sú tie mená iné, prezývky sú rovnaké... Bol by potom asi trochu chaos, lebo ja svojho priateľa volám väčšinou presne týmito prezývkami. 🙂 Ale ak sa vám to tak páči a nevadí vám to, tak v pohode dajte meno Adrián. ❤️

euka210
•
28. sep 2022

Fuu...ako Adrian krasne meno...len ci sa vam doma nepopletie jazyk...inak moze byt 😁

ewka9
•
28. sep 2022

Vadila by mi rovnaká prezývka "Aďo" inak v pohode...hmm a čo tak Alan? 🙂

ankare
•
28. sep 2022

Andrej a Adrian nie. Obaja sú Aďovia.

zuzanka.zuzu
•
28. sep 2022

skús adolf 😉

eba7
•
28. sep 2022

Fuu, no mat taketo mena doma, by som nevedela ani ako sa ja volam, nieto este moji synovia 🤣. Ale to som ja, ja este aj synovi obcas poviem menom dcery a opacne a to maju mena uplne odlisne 🤣. Kazdopadne mi to pride uz trocha prilis podobne, ak trvate na A, skusila by som asi pohladat ine, ktore nema na zaciatku tiez AD. Mena su inak pekne.

minilla
•
28. sep 2022

Aaron?

nikayla
•
28. sep 2022

Keď musí byť na A, dala by som Alex.

vamajka
•
28. sep 2022

Uplne v pohode

nikyball
•
29. sep 2022

krasne mena, vsetky 3. tiez by ma plietlo ado na adriana a andreja. aj alex je pekne

negymama
•
29. sep 2022

Aleš, Áron, Alex, Anton

galioska
•
29. sep 2022

mna napadlo Alex.

basska_b
•
29. sep 2022

Zvolila by som druhe take, aby zacinalo na nieco ine ako AD a AN... Kamoska ma 3 synov a chcela tri mena na O... tretie uz bolo tazko vybrat, ale zamietli to, ktore by bolo tiez na OS... kedze uz maju Oskara

karolinakr
•
29. sep 2022

Mne sa všetky 3 velmi pačia

karolinakr
•
29. sep 2022

Daj Adam, Andrej a Atrej 😆👍

janka1011
•
29. sep 2022

Adrián je krásne meno, ale k tým dvom už nie....to už je riadne prekombinované, podľa mňa v tom bude mať každý chaos.

timea301196
•
29. sep 2022

Daj ako sa tebe páči. To že budú dvaja Aďovia? Prečo by mali? Ja mám syna Adriána (za mňa najkrajšie meno) a každého učím a upozorňujem, že sa nevolá Aďo ale Adrián, a keď ho chcú volať pekne tak Adriánko, každý v okolí to akceptuje a keď nie vždy nato upozorním 🙂

moni73
•
30. sep 2022

Tiez sa prihovaram za Alex

katty8
•
26. okt 2022

My mame Alexa a Andreasa, teraz cakame tretieto chlapca a tiez rozmyslame nad Adrian alebo Adam

kathak
•
27. okt 2022

@drimonna ja teda poznám Adama a tiež ho volaju Ado

pokojvdusi9
•
27. okt 2022

A Anton sa ti nepaci?