Aké chlapčenské meno sa hodí k dcérke Bianka?
Aké chlapčenské meno sa hodí k dcérke, ktorá sa volá Bianka?
Ja som úplne bezradná....mne sa páči Leo a Teo... Teo o to viac, že má krásny význam mena....
@sandyka90 nie som na tieto mena moc, ale prve, co ma napadlo, je Mateo
@sandyka90 Branko alebo Bianco
Damián, Bruno, Benjamin, Urban, Svätopluk, Falko, .... Veď prejdi kalendár s manželom a uvidíte aké mená sa vám páčia.
Boris
však daj Teo ked sa ti páči
Podľa mňa sa hodí hocijaké. Bianka je klasické meno so závanom modernosti. Kľudne aj Teo.
Preco sa ma hodit? Budu to dvojicky? Toto ma vobec nenapadlo pri mojich detoch. Ja som rada, ze sme sa na nejakom mene vobec zhodli.
@sandyka90 Barabáš
Preco sa ma hodit? Budu to dvojicky? Toto ma vobec nenapadlo pri mojich detoch. Ja som rada, ze sme sa na nejakom mene vobec zhodli.
@cimage tiez nerozumiet tomu hodit sa. Este pri dvojiclach sa niekedy tak davalo
Damián, Bruno, Benjamin, Urban, Svätopluk, Falko, .... Veď prejdi kalendár s manželom a uvidíte aké mená sa vám páčia.
@anonym_e5b309 ja mám Bianku a Damiana, okrem toho ešte Dominiku.
A prečo sa musí hodiť k jej menu? Ja mam Jakubka a Emily?
Daj meno ktore sa ti páči a nerieš či sa hodi alebo nehodí. Každému to bude predsa šumafuk.
@vilma7
Lebo veľa matiek má v hlave: Danka a Janka, Maťko a Kubko...
Veď ako by to bolo, keby sa nedajbože mená súrodencov k sebe nehodili? Čo je to za úroveň? 🙃
kludne aj teo.
Teo ako Teofil či Teodor? Jedno lepšie ako druhé. A ani to tretie sa nehodí dieťaťu, aj keď raz vyrastie... Tvrdé, suché.
Už zas sa musia hodiť? 🙏🙄
Akékoľvek. Veď nebudú chodiť spolu ako Pat a Mat, aby sa ich mená museli "hodiť" dokopy. Dôležité je, aby meno sedelo k priezvisku.
Teodor je pekne. K Bianke mozno aj Benjamin.

Jovinecko 😝