Aké mená sa vám nepáčia?
Mate take meno, ze ak stretne tak volajucu sa osobu, ze si vyslovene poviete fakt zle meno?
Nepoznam ziadneho, ale nepaci sa mi meno Nikolas
Dominika, Dominik, Oliver
Dominika, Dominik, Oliver
@anonym_7c5724 Oliver ja krásne meno 🥰
Sandokan🙂
@anonym_7c5724 Oliver ja krásne meno 🥰
@anonym_7ddef0 mne sa nepaci, vec nazoru
Ružena a Marcela. Bŕŕŕ… až ma striasa.
Jozefína, Soňa, Božidara, je ich dosť.
Dominika, Veronika 😀 kvôli averzii k osobám s týmto menom
Mne sa nepáči moje, Katka🤢 a tiež vyššie spomínaná Dominika, neviem prečo, ale to meno sa mi vôbec nepáči a z chlapčenských Tobias Matias Nikolas
byvam v prahe, a kolega je Kajetán. ked som to pocula prvykrat, myslela som si, ze si robi srandu.
@anonym_autor olga, Dušan, Pavol, Oliver, Ján, Blanka, Bianka, Dominik, Gustáv, Milan, Zdena, Jozef, Diana, Vanda, Stela... Je toho viac, ale nenapadne ma teraz.
Už som písala v inej téme, nemám rada mená kde je R a G a ak je to kombinácia oboch tak zbohom, znie to na mňa strašne tvrdo. Teda napríklad Gregor, Margita, Gertrúda a podobne. A ešte Sebastián-hlavne skratka z toho mena čo sa používa Sebo, mne to evokuje slovo sebec. A ešte tie krátke moderné ako pre zvieratá-napríklad Max, tak sa volá každý druhý pes, Mia-tak sa volá polka mačiek a podobne a neviem prečo to dá niekto dieťaťu.
Páči sa mi napríklad Alex, Jakub, Monika, Tomáš a podobné. Proste bez R a G a ani dlhé ani krátke-teda 4 až 6 písmenkové.
@anonym_autor nepáči sa mi meno Štefan, Pavol, Andrej, Ondrej...
byvam v prahe, a kolega je Kajetán. ked som to pocula prvykrat, myslela som si, ze si robi srandu.
@anonym_ec70aa mne sa nepáči česká Vendula.
maju tam niektore take divne mená
@anonym_autor olga, Dušan, Pavol, Oliver, Ján, Blanka, Bianka, Dominik, Gustáv, Milan, Zdena, Jozef, Diana, Vanda, Stela... Je toho viac, ale nenapadne ma teraz.
@anonym_f51cac máme rovnaký vkus
Kristián a Filip, lebo ich prznia zdrobneninami Kiko a Fifo 😅🫣
Veronika, Kristína 🥴
Ja nechcem dehonestovat žiadne mená ani vkus iných. Mám skôr jedno meno, ktoré mi nepasuje,cpokial ho vysloví Nemec. Je to Bruno. Mne to od väčšiny nemeckých národnosti príde, akoby skomolili názov mesta BRNO 😁🫣. Pokiaľ Slovak povie Bruno, je to ok. Ale to je len u mňa ako taká zvláštnosť vtipná, pokiaľ ide o mena 🙂.
Nemá to súvis s tým. Že by sa mi meno nepáčilo 🌸
@anonym_autor Margita

Dominika