Aké meno sa hodí k priezvisku Nováková?
Aké meno pre dievča k priezvisku Novákova?
Michaela, Aneta, Natália, Diana, Eliška, Ester, Lívia, Soňa, Zoja, Zita.... k tomuto priezvisku sa hodí veľa-preveľa mien. Záleží, čo preferujete.
Toto je univerzalne priezvisko, ja poznam s tymto priezviskom Vanessu, Beatu, Olgu atd.
🤔Mne sa páči, keď sa zhodujú niektoré písmena v mene a priezvisku napr.: IVA NoVÁková ,NiKOla NováKOvá; KlÁra NovÁKová
A tiež ked je dievčatko po otcovi: Michal- Michalka, Pavol- Pavlínka, miroslav- Mirka🤷♀️
Ester, Magdaléna, Vivien, Vladka, Romana, Renáta, Viera,Nataša.... Je to univerzálne krásne priezvisko a hodí sa k nemu takmer všetko.
Ja mam napriklad kritériá na meno, aby v ňom nebola interpunkcia a aby sa rovnako písalo aj čítalo aj v zahraničí napríklad. Dneska veľa ľudí pracuje v medzinárodnom prostredí a je fajn si to menom trochu uľahčiť.
Taka Helena, Dana, Monika, Diana, Alica, Jana, Barbora, Lucia....sú vcelku medzinárodné mena (na výslovnosť...) a nebývajú s nimi.problemy...a sú pekné navyše
@ckatka Ja mam presne tie iste kriteria, takze mam Danielu, Dianu, a syn je Michael.
@ckatka presne aj za mňa to bolo po skúsenostiach v zahraničí dosť podstatné...pamätám si ako si z bývalého a z kamaráta robili všade srandu, lebo nevedeli, nepoznali meno Ľubomír. Kam sme prišli, tak im skomolili mená na Lubimor, Lubrim ... mňa sa maximálne pýtali či sa píšem Kristína s K alebo Ch

Nela, Ela , Lenka