Aké meno sa hodí k súrodencom Eli, Lili a Leo?
Ahojte, už mám doma Eleonoru (Eli), Lilianu (Lili) a Leonarda (Leo) a teraz čakáme dievčatko. Rozhodujeme sa medzi menami Amélia, Olívia, Evelína a Emília. Mala som taký nápad, že by bolo pekné, keby sme mali doma E, L, L, E, ale neviem, či je to aj praktické. Manžel sa viac prikláňa k Amélii a Olívii, ale hovorí, že sa mu páčia všetky mená a že to nechá na mňa, tak by som si chcela spraviť takú malú štatistiku, čo si o tom myslia ostatní ludia. Nakoniec sa samozrejme rozhodneme sami 🙂
@anonym_autor Cisto zo zvedavosti...preco si nedala rovno meno Leo, ale Leonard?
K teme: Olivia - Oliv
@anonym_autor Cisto zo zvedavosti...preco si nedala rovno meno Leo, ale Leonard?
K teme: Olivia - Oliv
@beata_k Mne aj manželovi sa viac páčia dlhe mená s krátkou skratkou. Neviem tie dlhé mená mi prídu také honosnejšie. Nechcem tým nikoho uraziť, ale ja to tak cítim, že pod Leo si predstavím takého mladého pojašeného futbalistu, ale pod Leonard si už predstavím niekoho seriozného, majtela nejakej firmy alebo tak a chcela som dať svojmu synovi obidva z týchto svetov nech si on sám vyberie ako sa bude v dospelosti predstavovať.
Mne sa paci najviac Evelina z ponukaneho vyberu. Ostatne su pre mna az velmi "okukane" mena....
@beata_k Mne aj manželovi sa viac páčia dlhe mená s krátkou skratkou. Neviem tie dlhé mená mi prídu také honosnejšie. Nechcem tým nikoho uraziť, ale ja to tak cítim, že pod Leo si predstavím takého mladého pojašeného futbalistu, ale pod Leonard si už predstavím niekoho seriozného, majtela nejakej firmy alebo tak a chcela som dať svojmu synovi obidva z týchto svetov nech si on sám vyberie ako sa bude v dospelosti predstavovať.
@anonym_autor Ja som to tiež takto chcela, hovorim tomu meno v dospelosti 😀 Lili ako malá a Liliana ako oficiálne meno
@anonym_autor mne by sa k nim hodila Evelína
Eleonora a Leonard spoločne leon, tak by sa hodilo Liliana a Emiliana a spoločné iliana - Emi, Ema, Mili, Mia. Evelina tiež krásne meno. Za mňa ešte Ernestina, dlhé, nevšedné a variabilné - Eni, Eňa , Esti, Erni, Nesa,Tina.
@anonym_autor dúfam, že máte k tomu aj prislúchajúce priezvisko, lebo Leonard Hruška nie je terno

@marusiao Nela by sa mi možno aj páčila, ale tam je doslova to Eli v tom Neli a bala by som sa toho, že by na to reagovali obidve. Ikeď aj v Eleonore je Leo, ale jej celým menom nikto nehovori, iba v oficialnych prípadoch, takže keď ich doma voláme Eli a Leo, tak to ničomu nevadí.
@anonym_autor
Ja mať Eli aj Lili, volám ich asi olla čika 🤣 mne by sa aj tie plietli. Ale horší extrém ako Július a Julian - bratia, isto netromfnes 😁. A čo tak Lara? Aké aj Amelia je pekné, skrátka Ami 🙂 alebo aj Amira ♥️