icon

Ako sa vám páči meno Rafael pre bábätko?

19. aug 2026
Strana
z3
anonym_43b2ac
19. aug 2026

Klaudius? Tichomir?

crazy_cat_lady
19. aug 2026

Nepaci, chudak dieta s takym menom 🤦

anonym_cb4dba
19. aug 2026

Rafooo! Rafooo! Domov, uz je neskoro!

buminka555
19. aug 2026
@crazy_cat_lady

Nepaci, chudak dieta s takym menom 🤦

Doslovný preklad mena
Boh lieči

anonym_e515a6
19. aug 2026

@anonym_autor Krásne meno. Veľmi pekné. Konečne niečo netradičné.

crazy_cat_lady
19. aug 2026
@buminka555

Doslovný preklad mena
Boh lieči

@buminka555 ok, to 99% ludi ale nebude vediet :D

buminka555
19. aug 2026
@crazy_cat_lady

@buminka555 ok, to 99% ludi ale nebude vediet :D

@crazy_cat_lady
To nevadí
Inak Rafael je pekne meno

ipsa646
Autor odpoveď zmazal
anonym_9f68c1
19. aug 2026

Nemam rada gulicky raffaelo, lebo sa z nich velmi trusi ten kokos. A Rafael je ako meno hrozne.

jamimo
19. aug 2026

@anonym_autor za mňa pekné meno. Poznám jedného Rafaela.

zafi
19. aug 2026
@anonym_cb4dba

Rafooo! Rafooo! Domov, uz je neskoro!

@anonym_cb4dba prečo by mali na neho kričať ako na psa? Normálne ho zavolajú ako sa im páči, napríklad hoc celým menom Rafael poď domov už je neskoro.

@anonym_autor dajte meno aké sa Vám páči, lebo "koľko ľudí toľko chutí"
Inak je to pekné meno neotrepané 🙂

simsalabim
19. aug 2026

Za mna v pohode. A nebude to stale babatko, meno sa hodi aj na starsie dieta aj na dospelaka, aj na dochodcu 🙂

muzula
19. aug 2026

Za mňa ok meno, len si s ním spájam takú jednu vyplznutu čivavu čo sa volala Rafael Rafaj. Ale na každé meno sa asi nájde nejaký tragicky nositeľ. Rafael je za mňa určite lepšie ako Lucas, Nicolas alebo Tobias.

jamimo
19. aug 2026
@muzula

Za mňa ok meno, len si s ním spájam takú jednu vyplznutu čivavu čo sa volala Rafael Rafaj. Ale na každé meno sa asi nájde nejaký tragicky nositeľ. Rafael je za mňa určite lepšie ako Lucas, Nicolas alebo Tobias.

@muzula podľa tvojho myslenia je potom aj Rafael Nadal tragický nositeľ tohto mena? Alebo Raffael (llo)Santi? Vypĺznuté čivavy?

anonym_c9094b
19. aug 2026

Poznám Rafaela, dokonca nie jedného, také normálne meno. Jeden ma prezývku Raf a druhého volajú celým menom

anonym_973262
19. aug 2026

Veľmi pekné. Aj Rafeala sa mi páči.
Najhoršie je pýtať sa tu. Zdá sa, že na MK si každá nešťastnica aspoň trochu potrebuje zlepšiť svoj mizerný deň. Prvá otázka - ako ho budete volať? Hneď si odpovie si nejakou zhovadeninou. A potom ešte napíše, že deti sa mu budú smiať. No áno, budú - jej deti, ktoré takto vychováva.

Každá ďalšia mamička nech si predstaví diskusiu k otázke: Čo si myslíte o mene XYZ?

Generická MK nešťastnica č. 1: ešte ti to decko nič nespravilo, tak prečo ho chceš trestať?
Generická MK nešťastnica č. 2: ako ho budete akože volať? Všetci ho budú volať Xyzelček, to vážne nie sú lepšie mená? Pohľadaj ešte!
Generická MK nešťastnica č. 3: vieš ako sa mu budú v škole všetky deti smiať?

Zabudla som niečo? Jáj áno, č. 4 napíše, že jej otca koňa neterka mala frajera XYZ, bol to hrozný človek, takže fakt nie, lebo jej sa chce vracať, vždy, keď to počuje.

anonym_b449d2
19. aug 2026

@anonym_autor Rafael mi v skolke rozbil obocie, nepaci sa mi 😃

anonym_c19cd6
19. aug 2026

@anonym_autor pracujem veľa s menšinou....viac asi nenapíšem 👀

anonym_f0b647
19. aug 2026

Áno, poznala som pána s takým menom profesora na vysokej škole tak sa mi to spája s ním.

petronelag
19. aug 2026

Jedna známy mi hovorila, že chcela dať synovi meno Xaver, ale, že muž jej to nedovolil, aspoň, že niektorí muži to dokážu zastaviť.

anonym_cb4dba
19. aug 2026
@zafi

@anonym_cb4dba prečo by mali na neho kričať ako na psa? Normálne ho zavolajú ako sa im páči, napríklad hoc celým menom Rafael poď domov už je neskoro.

@anonym_autor dajte meno aké sa Vám páči, lebo "koľko ľudí toľko chutí"
Inak je to pekné meno neotrepané 🙂

@zafi no lebo sa neda diktovat ostatnym, ako ho budu volat. A rafo ho ini volat budu, ked nie rodicia

anonym_2ac6f1
19. aug 2026

Ono je skôr asi otázka v akej spoločnosti sa bude dieťa pohybovať. Ak na slovensku, tak z väčšiny obmedzenej ako vidíš v komentároch.

muzula
19. aug 2026
@jamimo

@muzula podľa tvojho myslenia je potom aj Rafael Nadal tragický nositeľ tohto mena? Alebo Raffael (llo)Santi? Vypĺznuté čivavy?

@jamimo skús si ešte raz prečítať, čo som napísal, ale tentoraz to skús s porozumením. Pomôcka pre istotu: druha veta

ipsa646
Autor odpoveď zmazal
anonym_c00cb7
19. aug 2026

Neviem🤔 ak by malo byt na R, išla by som do Rudolfa.🤔

anonym_0747df
19. aug 2026
@muzula

@muzula myslel si politika.

anonym_0747df
19. aug 2026

Hrôza. dnes tu bol už Kláďo, aj Klement tak si môžeš vybrať.

ipsa646
Autor odpoveď zmazal
parvinka0001
19. aug 2026

Ďalšia prepnuta ?

Či to stále tá jedna dáva tie mená

2691
19. aug 2026

@anonym_autor stále to bude iba Rafo !

Strana
z3