Ako sa volajú vaše dcéry?
Ahojte, ako sa volaju vase dcery? Termin mam za par dni, moje vysnivane meno mi absolutne nesedi, kalendar prejdeny krizom krazom. Muzovi to je jedno 🤷🏼♀️ tak hladam inspiraciu.
(A nie, meno pre moje dieta nevyberu cudzie zeny na koniku ak by chcel niekto rypat.)
@anonym_autor Margaréta
@anonym_ca5a46 co musime mat urcity pocet dcer aby sa niekto necudoval?
@prasiatko30 otazka bola - Ako sa volajú vaše dcéry
Mame Zoju, v tom case sa to meno vobec nepouzivalo a nakoniec su v triede 3. V okoli uz mame snad aj do 10 dievcatiek s tym menom, pritom v rebrickoch oblubenosti nie je ano v prvej 10. Cize keby som teraz vyberala, volila by som radsej Zorku.
@anonym_fce7d5 akurat v Trnavskych babencoch sa narodila nedavno Zoja, ale to bol nejaky roman alebo film, ktory to meno spopularizoval...Ja som za cely život poznala len jednu Zoru
Keby som mala dcéru, volala by sa Hortenzia.
@anonym_1e01a3 a ako ju budeš volať?
Mame Zoju, v tom case sa to meno vobec nepouzivalo a nakoniec su v triede 3. V okoli uz mame snad aj do 10 dievcatiek s tym menom, pritom v rebrickoch oblubenosti nie je ano v prvej 10. Cize keby som teraz vyberala, volila by som radsej Zorku.
@anonym_fce7d5 Zorka krásne meno
@zara3 dala si po Plačkovej alebo len chceš dať?
@karolinakr ale prosim ta 🤣 Moja bude mat 13 a som vidata za moslima tak preto. Si ma rozosmiala 😂😂
Paci sa mi Nina, ale napokon tak sa vola moja sesternicka na moj navrh 😘, ja mam doma malu Lucku vzdy som chcela Luciu. Este sa mi paci Viki, Adriana a ponovom aj Lana.
@anonym_autor Ja mam Mišku, volame ju Mišička, ale pači sa mi aj v tvare Miša. Paci sa mi aj Simona.
@karolinakr ale prosim ta 🤣 Moja bude mat 13 a som vidata za moslima tak preto. Si ma rozosmiala 😂😂
@zara3 sranda a že ona odkial zobrala taku inšpiráciu, nikdy som take meno nepočula...samozrejme v zahraniči to môže byt známe meno
@zara3 sranda a že ona odkial zobrala taku inšpiráciu, nikdy som take meno nepočula...samozrejme v zahraniči to môže byt známe meno
@karolinakr neboj ona sa inspirovala mnou 😎🌎😇😂😂

@anonym_autor Ilayda, Alexandra