Amelia alebo Sofia
Ktoré sa vám páči viac?
@zmrzlinka2021 no ale zas ide aj o priezvisko, nie je pre mna nič horšie ako Sophie alebo Amelie, Charlotte napr. Sedláková 😂😂😂
mne ani jedno, ale Ty si zvol take, ake sa Tebe paci, to ci sa paci inym, Ti moze byt jedno 🙂
@h2 ja si osobne myslim, ze to je len o tom "zvyku", lebo fakt nevidim rozdiel medzi "anna sedlakova" a "amelie sedlakova". Ako ja poznam x aj dospelych ludi s nezvycajnymi menami a slovenskymi priezviskami, ale moj "udiv" trval asi 5 minut a som uplne zvyknuta
Ani jedno, oboje su uz tak otrepane,ze nie su nicim zaujimave. Dokonca mam dojem,ze Amelia predbehla Sofiu. Na kupku,v skole,na ihrisku...vsade sama Amelka🙈
@zmrzlinka2021 Sedlačina je davat taketo mena ku slovenským priezviskam…ako sa volaju tvoje deti?
@iwesska Hortenzia alebo Kvetoslava by boli lepsie, to su take neotrepane 😂
mame Ameliu, dlho pred otehotnenim som mala vybrate toto meno pre dievcatko, paci sa mi velmi. V sirokom okoli nepozname inu Ameliu, tak ma vzdy tu v diskusiach prekvapi, ze to ma byt otrepane meno. Otrepane mi pride skor Sofia - aj ked tiez krasne meno, ale je ich vela, ved je to meno v top 3 najcastejsich mien na SK v r 2020 aj 2021.. (Amelia nieje ani v prvej desiatke, tak dost nerozumiem, ako to moze byt otrepane meno). Ja sama som Zuzana a vzdy vsade sme boli minimalne 2-3 Zuzany, takze ja osobne by som preto Sofiu nevolila.
@natalienka12 Napriklad😂 Ale vazne rozmyslam,co vedie mamicky k tomu vyberat mena podla TOP 10. Akoze dieta ma potom vacsiu pridanu hodnotu,ci? 🤔

@em4life
Tieto tvary mien sa mi nepáčia.
Skor Amelie alebo Sophie, nech to má trocha úroven a nie je to taká "sedlačina"